Gem annonce

Sagsbehandler med baggrund som advokatsekretær, finansøkonom eller ejendomsmæglerassistent til Team Jordfordeling

Landbrugsstyrelsen

Tønder, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
11-09-2019

Er du interesseret i samspillet mellem natur, miljø og landbrug? Har du lyst til, sammen med engagerede kolleger at arbejde med sagsbehandling i forhold til berigtigelse af handler med landbrugsejendomme på skøde eller samtidige ejendomsoverdragelser i en jordfordeling? Så er du måske vores nye kollega.

 

Korrekt og rettidig sagsbehandling

 

Vi har myndighedsopgaven, hvor du kommer til at arbejde med opgaver i relation til berigtigelse af både handler på skøde og i jordfordelinger, herunder klargøre jordfordeling til kendelser, hvor du gennemgår den færdige jordfordeling i forhold til gældende areallovgivning, påser jordfordelingsplanernes økonomiske og planmæssige sammenhæng og sikrer overensstemmelse mellem jordfordelingens aftaler (overenskomster) og grafisk gengivelse på ejendomskort (matrikelkort), foretager panthaverhøringer og håndterer deponering/garantistillelse. Dine arbejdsopgaver er:

  • koordinere kendelsesmøder, hvor du er mødeleder

  • iværksætte ind- og udbetaling af købs- og salgssummer

  • tinglyse jordfordelingskendelser og skøder

  • udforme udbudsmateriale til matrikulær opmåling og vurdere de indkomne bud

  • udarbejde tinglysningspåtegninger

  • ekspedere udstyknings- og arealoverførselssager

  • Sammen med dine kolleger vedligeholder og udvikler du vores skriftlige materiale fx brevskabeloner, vejledninger og sagsbehandlingsinstrukser.

 

Dit arbejdssted er vores kontor i Tønder, men i perioder er der en del rejseaktivitet, da projekterne er fordelt i hele landet.

 

Økonomisk flair og erfaring fra pengeinstitut, ejendomsmægler eller advokatbranchen

 

Du er uddannet advokatsekretær, finansøkonom, ejendomsmæglerassistent eller lignende og har gerne erfaring med sagsbehandlingsopgaver fra pengeinstitut, ejendomsmægler eller advokatbranchen.

 

Du er initiativrig, skaber hurtigt overblik, sikrer god kvalitet, korrekt sagsbehandling og overholder mål og frister uden at gå på kompromis med kvaliteten og detaljerne - også i hektiske perioder. Du er desuden god til at formulere dig både skriftligt og mundtligt.

 

Velkommen til enheden Jordfordeling og Landbrugslov din nye arbejdsplads

 

Jordfordeling og Landbrugslov er en enhed med erfarne medarbejdere, der arbejder i tre teams med administration og sagsbehandling i forhold til Jordfordelingsloven og Landbrugsloven. Vi er 43 fagligt dygtige og engagerede kolleger, som har arbejdssted i vores velindrettede kontorlokaler i den gamle kaserne i Tønder. Vi har en åben og ærlig ledelsesstil, tilbyder medarbejderne gode udviklingsmuligheder og har fokus på, at det skal være sjovt at gå på arbejde. Du bliver en del af Team Jordfordeling et team med 17 medarbejdere.

 

Ansættelsesvilkår

 

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til relevant statslig overenskomst. Ansættelsesområdet er Miljø- og Fødevareministeriet med tilhørende institutioner, og tjenestestedet er Landbrugsstyrelsen, Pionér Allé 9, 6270 Tønder.

 

Kontakt

 

Hvis du vil vide mere, er du meget velkommen til at kontakte teamleder Marianne Kjeldtoft Hansen på tlf. 93 59 73 17.

 

Du kan læse om Landbrugsstyrelsen på www.lbst.dk/job.

 

Ansøgning

 

Søg stillingen ved at sende en ansøgning inkl. CV, eksamensbevis (inkl. karakterer) og evt. referencer online i vores rekrutteringssystem (tryk på Søg stilling) senest den 25. september 2019. Samtaler forventes at finde sted i uge 40.

 

Miljø- og Fødevareministeriet betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge.

 

 

Landbrugsstyrelsen er en styrelse under Miljø- og Fødevareministeriet. Du bliver en del af et miljø, hvor vi mestrer balancen mellem mange modsætninger og det er vi stolte af. Hos os taler vi om alt fra landbrugsstøtte og Karnov til plantesundhed og digitalisering. Hvis du tør plante dit frø hos os, så lover vi, at det får de bedste vækstbetingelser.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Kontakt

Landbrugsstyrelsen

Adresse 1
Pionér Allé 9
6270 Tønder
Danmark
Tlf
20993004
Praktisk information
Oprettet
11-09-2019
Udløber
25-09-2019
Kviknummer
LJA-75534990
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, økonomi og regnskab, Jura, HR og personale, Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Landbrugsstyrelsen

Adresse
Pionér Allé 9
6270
Tønder
Tlf 20993004
Praktisk information
Indrykket
11-09-2019
Ansøgningsfrist
25-09-2019
Kviknummer
LJA-75534990
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Finans, økonomi og regnskab, Jura, HR og personale, Kontor og administration
Beliggenhed
Gem annonce