Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Rødovre Gymnasium søger to pædagogiske ledere, der kan medvirke til at fastholde og udvikle Rødovre Gymnasiums pædagogiske profil og høje kvalitet.

Rødovre Gymnasium

Rødovre, Storkøbenhavn

Indrykket
12-04-2021

Rødovre Gymnasium har ca. 100 ansatte og 800 elever fordelt på 10 stx-spor. Rødovre Gymnasium har en lang tradition for et tæt samarbejde mellem alle der færdes på skolen. Gymnasiet er kendetegnet ved en åben dialog og en inddragende praksis, hvor den enkelte medarbejder har og tager et stort ansvar.  Vi påskønner et tæt samarbejde om skolens udvikling, og giver rum til faglig og personlig udvikling og mangfoldighed.  Rødovre Gymnasium arbejder for at skabe rammer i og udenfor undervisningen, så alle elever får mulighed for at udnytte deres potentiale fuldt ud, og eleverne bliver uddannet, almendannet og motiveret til livslang læring.

 

Til stilling 1 søger vi en pædagogisk leder, der sammen med rektor har det overordnede ansvar for den pædagogiske linje og det pædagogiske samarbejde om klasserne samt den indholdsmæssige og praktiske gennemførelse af flerfaglige forløb og frivillige elevaktiviteter.  Vi søger en leder, der har lyst, interesse og viden til aktivt at fremme det pædagogiske arbejde og vores pædagogiske udviklingsprojekter.

 

Til stilling 2 søger vi en pædagogisk leder, der har det overordnede ansvar for kommunikation, både intern og ekstern, herunder vedligeholdelse og oparbejdelse af kontakter til eksterne samarbejdspartnere. Den interne kommunikation skal sikre klarhed, gennemsigtighed og sammenhæng i RGs overordnede styringsdokumenter og politikker, herunder gennemførelse, vedligeholdelse og udvikling af skolens kvalitetsopfølgningprogram samt RGs håndtering af GDPR.  

 

Som pædagogisk leder forventer vi, at du:

  • har en ledelsesstil der er inddragende, lyttende og inspirerende.

  • har gode kommunikative kompetencer

  • kan oversætte indholdsmæssige krav i bekendtgørelser og love til lokale planer, der er operationelle og af høj kvalitet.

  • kan vedligeholde, udvikle og bevare overblikket over diverse progressionsplaner og styringsdokumenter.

  • kan understøtte ideer og pilotprojekter med både internt og eksternt ophav.

  • kan identificere og initiere strategisk udviklingsarbejde og fremme medejerskab til projekterne.

  • er driftsikker og stabil i planlægningsarbejdet.

 

Som en del af et ledelsesteam på i alt 5 personer indgår de pædagogiske ledere i det strategiske arbejde og den almindelige personaleledelse. Andre ledelsesopgaver indgår i den samlede opgaveportefølje.  Ledelsesteamet værdsætter en åben og udviklende dialog om organisationens strategiske udvikling og samarbejder med hele organisationen om driften og den konkrete implementering af strategien.

 

Ledelsen har altid en åben dør, men vigtigst af alt er ledelsen også at finde på lærerværelset.

 

Til begge stillinger hører tillige en undervisningsforpligtigelse, og vi forventer derfor, at du har pædagogikum og undervisningserfaring i gymnasierelevante fag.

 

Ansøgning sendes via gymnasiejob.dk senest 9/5-2021. Ansøgeren bedes angive, hvorvidt man søger stilling 1 eller stilling 2. Alle relevante bilag bedes medsendt.

 

Det planlægges, at 1. runde samtaler afholdes 18.-20. maj i tidsrummet kl. 16-20

 

Yderligere information om Rødovre Gymnasium og jobbet kan fås på www.rg.dk eller ved telefonisk henvendelse til rektor Peter Ditlev Olsen på 20810928.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Rødovre Gymnasium

Adresse 1
Hendriksholms Boulevard 28
2610 Rødovre
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-04-2021
Udløber
09-05-2021
Kviknummer
LJA-81947650
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Kommunikation og medier, Ledelse, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling
Ansøg nu
Lignende job

Grønlands Selvstyre, Forbruger- og Konkurrencestyrelsen

Grønlands Selvstyre, Styrelsen for Sundhed og Forebyggelse

Del dette job

Virksomhedsinformation

Rødovre Gymnasium

Adresse
Hendriksholms Boulevard 28
2610
Rødovre
Danmark
Praktisk information
Indrykket
12-04-2021
Ansøgningsfrist
09-05-2021
Kviknummer
LJA-81947650
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Kommunikation og medier, Ledelse, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling
Beliggenhed