Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Risk Manager hos PensionDanmark

PensionDanmark A/S

København, Storkøbenhavn

Indrykket
16-11-2023

Du skaber tryghed og overblik over risici

Som vores nye Risk Manager bliver det din primære opgave at skabe tryghed og overblik over de operationelle risici i PensionDanmark. Det gør du bl.a. via løbende møder med de enkelte forretningsområder. Her identificerer du de enkelte risici og vurderer hvordan risiciene håndteres i dagligdagen - fx via kontroller og andre mitigerende tiltag. Du vil undervejs i arbejdet skulle analysere og kortlægge kritiske processer, herunder identificere nøglerisici og kontroller. Dine opgaver vil i øvrigt være at:

  • Løbende bidrage til en sund risikokultur, hvor vi åbent kan drøfte risici og hændelser med det formål at lære af dem.

  • Være ansvarlig for at udarbejde den samlede rapportering af de operationelle risici herunder hændelseslog, hvor vi løbende registrerer operationelle hændelser.

  • Være med til at rådgive om, hvad vi gør, for at undgå operationelle hændelser i fremtiden.

 

Risikostyringsfunktionen udvikler sig hele tiden, og du får løbende mulighed for at sætte dit eget præg på dine ansvarsområder.

 

Du kaster dig over nye områder og deler din viden med stor entusiasme

Du bliver en del af risikostyringsfunktionen i 2. forsvarslinje, som består af tre specialister inden for forskellige risikoområder: investering, forsikring og operationel risiko. Ligesom dig sætter vi stor pris på faglig nysgerrighed og dygtighed, og vi lægger vægt på at kunne bruge hinanden på tværs til sparring og feedback.

 

Du kaster dig over nye, vidt forskellige og ofte komplekse områder med stor energi og forståelse for forskellige afdelingers behov. Derfor bliver du hurtig en populær og pragmatisk sparringspartner, der opdyrker gode samarbejdsrelationer på tværs af virksomheden.

 

Vi vil rigtig gerne tale med dig hvis

du er cand.polit., cand.merc, cand.merc.aud., cand.scient.oecon, eller du har en anden relevant videregående uddannelse. Ideelt set har du også nogle års erfaring fra en tilsvarende stilling eller lignende kompetencer.

 

Derfor skal du arbejde i PensionDanmark

PensionDanmark er ejet af arbejdsmarkedets parter. Vi arbejder alene for at sikre vores medlemmer et langt og sundt arbejdsliv og en tryg pensionisttilværelse. Samtidig investerer vi ambitiøst i erhvervsuddannelserne, ejendomme og den grønne omstilling.

 

Vores mål er at være Danmarks mest omkostningseffektive pensionsselskab til gavn for vores medlemmer. Derfor har vi et stærkt fokus på at sikre, at vores godt 375 medarbejdere har de bedste forudsætninger for at nå virksomhedens mål - og deres egne.

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte CRO Thomas Kyhl på tlf. 2428 0818 eller thky@pension.dk.

 

Du er velkommen til at læse PensionDanmarks seneste årsrapport eller rapport om samfundsansvar, der giver et godt indblik i, hvem vi er.

 

Send din ansøgning til os snarest muligt og senest den 8.december 2023 ved at benytte ansøgningslinket.

 

Ansøgninger behandles løbende. Alle ansøgninger vil blive behandlet fortroligt.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

PensionDanmark A/S

Adresse 1
Langelinie Allé 43
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
16-11-2023
Udløber
08-12-2023
Kviknummer
LJA-85100088
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

PensionDanmark A/S

Adresse
Langelinie Allé 43
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
16-11-2023
Ansøgningsfrist
08-12-2023
Kviknummer
LJA-85100088
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed