Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Rigsrevisionen søger samfundsvidenskabelige studenter

Folketinget Rigsrevisionen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
07-01-2022

Vil du være med til at sikre en ansvarlig og effektiv offentlig forvaltning? Trives du i et arbejdsmiljø med faglig fordybelse, tæt samarbejde, analytisk tænkning og fokus på formidling? Så læs nærmere her om vores ledige studenterstillinger i kontorerne for årsrevision og større undersøgelser.

 

Om jobbet

Som student vil du komme til at beskæftige dig med ét eller flere ministerområder og få et indblik i den offentlige sektor. Du får mulighed for at styrke dine metodiske og analytiske kompetencer, samtidig med at du får praktisk erfaring med de samfundsvidenskabelige metoder og formidling af komplekse problemstillinger. Derudover vil der være løbende ad hoc-opgaver, som skal løses. Vores studenter oplever, at de får opgaver med variation og faglig tyngde.

 

Vi arbejder i teams, som i fællesskab tilrettelægger og gennemfører arbejdet inden for ét eller flere ministerområder. I teamene har vi et tæt samarbejde og daglig sparring, så vi er afhængige af, at alle byder ind med deres erfaringer og viden. Derfor prioriterer vi, at alle tager medansvar og sikrer et fælles resultat.

 

Hvis du vil vide mere om, hvordan det er at arbejde i Rigsrevisionen, kan du læse nærmere her.

 

Om dig

Du er godt i gang med en samfundsvidenskabelig uddannelse. Vi lægger vægt på, at du: 

  • har et højt fagligt niveau, gode analytiske evner og talforståelse

  • har gode samarbejdsevner og lyst til at arbejde i teams

  • kan sætte dig ind i nye og komplicerede problemstillinger på kort tid

  • kan håndtere og systematisere store mængder af data og information

  • er grundig og arbejder struktureret og systematisk

  • er sprogligt præcis og har flair for skriftlig formidling

  • interesserer dig for, hvordan man driver en effektiv offentlig forvaltning

  • har godt humør og lyst til at indgå i kontorfællesskabet.

 

Om kontorerne

Vores kontorer er opdelt i årsrevision (herunder EU-erklæringer) og større undersøgelser (herunder udviklingskontoret), og vi har ledige stillinger begge steder.

 

Årsrevision

Årsrevisionen består af finansiel revision, juridisk-kritisk revision og forvaltningsrevision. Det betyder, at vi reviderer virksomhedernes regnskaber, forretningsgange og årlige rapportering af mål og resultater. Som en del af revisionen efterprøver vi desuden, om dispositionerne, der er omfattet af regnskabsaflæggelsen, er i overensstemmelse med bevillinger, love mv. Derudover undersøger vi, om der er taget skyldige økonomiske hensyn ved forvaltningen af de midler og driften af de virksomheder, der er omfattet af regnskabet.

1. kontor

I 1. kontor er vi 20 medarbejdere, der reviderer Beskæftigelsesministeriet, Social- og Ældreministeriet, Udlændinge- og Integrationsministeriet og Kulturministeriet, herunder DR og TV 2-regionerne, der er selvstændige offentlige virksomheder (SOVer).

Hvis du vil vide mere, kan du kontakte kontorchef Vicky la Cour på tlf. 33 92 86 06 eller souschef Carsten Holmgaard Hansen på tlf. 33 92 83 59.

 

2. kontor

I 2. kontor er vi 21 medarbejdere, der reviderer Forsvarsministeriet og Sundhedsministeriet, herunder selvstændige offentlige virksomheder (SOVer) som fx sundhed.dk og MedCom. Derudover foretager vi lønrevision på alle ministerområder.

Hvis du vil vide mere, kan du kontakte kontorchef Heidi Lund på tlf. 33 92 83 92 eller souschef Janni Bigum på tlf. 33 92 84 68.

 

5. kontor (EU-erklæringer)

I 5. kontor er vi 20 medarbejdere, der reviderer projekter for alle ministerier, der modtager EU-tilskud, og Erhvervsministeriet, Miljøministeriet og Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, herunder selvstændige offentlige virksomheder (SOVer). Til den ledige stilling søger vi en student, der vil være med til at sikre, at EUs tilskudsmidler bliver anvendt inden for reglerne, og at projektregnskaberne er korrekte.

Hvis du vil vide mere, kan du kontakte kontorchef Marie Lindeløv på tlf. 33 92 83 52 eller souschef Anders Engstrøm på tlf. 33 92 83 37.

 

Større undersøgelser

I kontorerne for større undersøgelser undersøger vi fx, om Folketingets beslutninger føres ud i livet, og om forvaltningen i ministerier, styrelser, statslige institutioner og regioner er effektiv. Undersøgelserne afrapporteres som beretninger til Statsrevisorerne. Beretningerne udarbejdes i teams af typisk 3 medarbejdere. Det tager som regel 9-12 måneder, fra undersøgelsen starter, til beretningen offentliggøres. Vi har fx undersøgt retspsykiatriske patienters forløb, studenters overgang fra gymnasium til videregående uddannelse og momskontrollen med EU-handel.

4. kontor

I 4. kontor er vi 12 medarbejdere, der udfører undersøgelser på Finansministeriets, Forsvarsministeriets og Sundhedsministeriets områder.

Hvis du vil vide mere, kan du kontakte kontorchef Inge Laustsen på tlf. 33 92 86 60.

8. kontor (udviklingskontoret for større undersøgelser)

I 8. kontor er vi 9 medarbejdere, som arbejder med særlige fokusområder forankret i Rigsrevisionens strategi. Vi leverer dataanalyser og giver sparring til fagkontorer, driver udviklingsprojekter og løser styringsopgaver for Rigsrevisionens direktion. Vi har 2 ledige stillinger i kontoret og søger derfor én student med kompetencer inden for dataanalyse og én student, der kan understøtte vores arbejde med at udvikle vores processer og kvalitetsstandarder for større undersøgelser.

Hvis du vil videre mere, kan du kontakte kontorchef Morten Lihn Jørgensen på tlf. 33 92 86 70 eller souschef Nina Friisberg på tlf. 33 92 84 89.

 

11. kontor

I 11. kontor er vi 12 medarbejdere, der udfører undersøgelser på Justitsministeriets, Skatteministeriets og Statsministeriets områder.

Hvis du vil vide mere, kan du kontakte kontorchef Niels Kjøller Petersen på tlf. 33 92 84 94 eller souschef Tove Rasmussen på tlf. 33 92 85 37.

 

Ansættelsen

Arbejdstiden er gennemsnitligt 15 timer om ugen. Vi tilrettelægger det fleksibelt i forhold til din undervisning og eksamener. Lønnen følger gældende overenskomst med HK. Ved ansættelse skal du fremvise en straffeattest. Ved stillingerne i 2., 4. og 11. kontor skal du sikkerhedsgodkendes.

Du kan læse mere om Rigsrevisionen på www.rigsrevisionen.dk.


Ansøgning

Send din ansøgning, så vi har den senest torsdag den 20. januar 2022. Skriv gerne, hvis der er ét af kontorerne, som du har særlig interesse for, da vi har flere ledige stillinger. Hvis du ikke modtager en bekræftelse på din ansøgning, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 33 92 85 25.


Rigsrevisionen opfordrer alle uanset alder, køn, religion og etnisk baggrund til at søge.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Folketinget Rigsrevisionen

Adresse 1
Landegreven 4
1301 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-01-2022
Udløber
20-01-2022
Kviknummer
LJA-83191575
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Analyse og information, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Job i virksomheden

Del dette job

Virksomhedsinformation

Folketinget Rigsrevisionen

Adresse
Landegreven 4
1301
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
07-01-2022
Ansøgningsfrist
20-01-2022
Kviknummer
LJA-83191575
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Analyse og information, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed