Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Rigsrevisionen søger samfundsvidenskabelige studenter

Folketinget Rigsrevisionen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
13-01-2020

Vil du være med til at sikre en ansvarlig og effektiv offentlig forvaltning? Trives du i et arbejdsmiljø med faglig fordybelse, tæt samarbejde, analytisk tænkning og fokus på formidling? Så læs nærmere her om vores 2 ledige studenterstillinger i henholdsvis større undersøgelser og direktionssekretariatet.

 

Om jobbet

Som vores nye studentermedhjælper vil du få et solidt overblik over og en god forståelse for den offentlige sektor. Du får mulighed for at styrke dine metodiske og analytiske kompetencer samt praktisk erfaring med de samfundsvidenskabelige metoder og formidling af komplekse problemstillinger. Vores studenter oplever, at de får opgaver med faglig tyngde, og at de i høj grad løser samme opgaver som deres kolleger. Hvis du vil vide mere om, hvordan det er at arbejde i Rigsrevisionen, kan du læse her.

 

Om dig

Du er godt i gang med en samfundsvidenskabelig uddannelse og har minimum 1 år tilbage af studiet. Vi lægger vægt på, at du:

  • har et højt fagligt niveau, gode analytiske evner og talforståelse

  • har gode samarbejdsevner og lyst til at arbejde i teams

  • kan sætte dig ind i nye og komplicerede problemstillinger på kort tid

  • kan håndtere og systematisere store mængder af information

  • er sprogligt præcis og har flair for skriftlig formidling

  • interesserer dig for, hvordan man driver en effektiv offentlig forvaltning

  • har godt humør og lyst til at indgå i kontorfællesskabet.

 

Om kontorerne

Vi har gode erfaringer med at have studenter i vores kontorer, og lige nu har vi en ledig stilling i 7. kontor, der arbejder med større undersøgelser, og en ledig stilling i 19. kontor, der er vores direktionssekretariat.

 

7. kontor

Vi er 10 medarbejdere i 7. kontor, der gennemfører større undersøgelser, hvor vi afdækker forvaltningsmæssige udfordringer og potentialer for forbedring. Det gør vi på Erhvervsministeriets, Miljø- og Fødevareministeriets, Transport- og Boligministeriets og Klima-, Energi- og Forsyningsministeriets områder. Vi har bl.a. undersøgt information og kompensation til togpassagerer ved forsinkelser og aflysninger og sikring af grundvandet mod pesticider. Undersøgelserne afrapporteres som beretninger til Statsrevisorerne. Beretningerne udarbejdes i teams af typisk 3 medarbejdere, og det tager som regel 9-12 måneder, fra undersøgelsen starter, til beretningen offentliggøres.

 

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, kan du kontakte kontorchef Inge Laustsen på tlf. 33 92 86 60 eller fuldmægtig Amalie Nørregaard på tlf. 33 92 84 35. 

 

19. kontor

Vi er 12 medarbejdere i 19. kontor, som er Rigsrevisionens direktionssekretariat. 19. kontor beskæftiger sig med ledelsesbetjening, internationalt samarbejde, pressehåndtering og korrektur/opsætning af Rigsrevisionens produkter. I jobbet skal du fx bearbejde data til brug for ledelsesinformation, besvare borgerhenvendelser og løse andre løbende opgaver.

 

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, kan du kontakte kontorchef Niels Gyldenvang Steffensen på tlf. 33 92 83 46.

 

Ansættelsen

Arbejdstiden er gennemsnitligt 15 timer om ugen. Vi tilrettelægger det fleksibelt i forhold til din undervisning og eksamener. Lønnen følger gældende overenskomst med HK. Ved ansættelse skal du fremvise en straffeattest.

 

Du kan læse mere om Rigsrevisionen på www.rigsrevisionen.dk.

 

Ansøgning

Send din ansøgning, så vi har den senest mandag den 27. januar 2020. Skriv gerne, hvis der er ét af kontorerne, som du har særlig interesse for. Hvis du ikke modtager en bekræftelse på din ansøgning, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 33 92 85 25.

 

Rigsrevisionen opfordrer alle uanset alder, køn, religion og etnisk baggrund til at søge.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Folketinget Rigsrevisionen

Adresse 1
Landegreven 4
1301 København K
Danmark
Adresse 2
Landegreven 4
1301 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-01-2020
Udløber
27-01-2020
Kviknummer
LJA-78872716
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Folketinget Rigsrevisionen

Adresse
Landegreven 4
1301
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
13-01-2020
Ansøgningsfrist
27-01-2020
Kviknummer
LJA-78872716
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed