Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Rigsrevisionen søger en samfundsvidenskabelig student eller en cand.merc.aud.-student

Rigsrevisionen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
13-01-2021

Vil du være med til at undersøge og derved sikre, at tilskud fra EU bliver anvendt efter reglerne? Er mange eksterne samarbejdsrelationer i hele staten, faglig udvikling og et godt arbejdsmiljø vigtigt for dig? Så læs mere om vores ledige studenterstilling her.

Om jobbet

En af Rigsrevisionens opgaver består i at afgive erklæringer om projektregnskaber, hvor statslige virksomheder modtager tilskud fra EU. Vi sikrer os, at EUs tilskudsmidler bliver anvendt inden for reglerne, og at projektregnskaberne er korrekte. Som vores nye student vil du i samarbejde med dygtige kolleger blive involveret i dette arbejde. Du vil også få mulighed for at arbejde med andre opgaver inden for vores årsrevision, hvor vi reviderer ministeriernes finansielle regnskaber og undersøger, om der på udvalgte områder forekommer væsentlige regelbrud eller forvaltningsmangler.

Som student vil du primært komme til at beskæftige dig med revisionen af EU-finansierede projekter på tværs af hele staten. Du får derfor et bredt indblik i den offentlige sektor. Du får også mulighed for at blive tilknyttet vores almindelige årsrevision. I jobbet kan du styrke dine metodiske og analytiske kompetencer, samtidig med at du får praktisk erfaring med de samfundsvidenskabelige metoder og formidling af komplekse problemstillinger. Derudover vil der være løbende ad hoc-opgaver, som skal løses. Vores studenter oplever, at de får opgaver med variation og faglig tyngde.

 

Vi arbejder i teams, som i fællesskab tilrettelægger og gennemfører arbejdet. I teamene har vi et tæt samarbejde og daglig sparring, så vi er afhængige af, at alle byder ind med deres erfaringer og viden. Derfor prioriterer vi, at alle tager medansvar og sikrer et fælles resultat.

 

Hvis du vil vide mere om, hvordan det er at arbejde i Rigsrevisionen, kan du læse nærmere her.

 

Om dig

Du er godt i gang med en samfundsvidenskabelig uddannelse eller en cand.merc.aud.-uddannelse og har minimum 1 år tilbage af studiet. Vi lægger vægt på, at du:

  • er detaljeorienteret og sætter en ære i, at dit arbejde er korrekt
  • besidder gode engelskkompetencer, da erklæringer og regelsæt kan være på engelsk
  • har gode samarbejdsevner og lyst til at arbejde i teams
  • kan sætte dig ind i nye og komplicerede problemstillinger på kort tid

  • kan håndtere og systematisere store mængder af information

  • er sprogligt præcis og har flair for skriftlig formidling

  • har godt humør og lyst til at indgå i kontorfællesskabet.

 

Om os

I 5. kontor er vi 19 medarbejdere med forskellige uddannelses- og erhvervsmæssige baggrunde. Vi reviderer Erhvervsministeriet, Miljøministeriet og Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, herunder SOVer som fx Finansiel Stabilitet, DANAK og Nordsøfonden (ofte i samarbejde med private revisorer). Herudover reviderer vi projekter for alle ministerier, der modtager EU-tilskud.

Hvis du vil vide mere, kan du kontakte kontorchef Marie Lindeløv på tlf. 33 92 83 52 eller souschef Anders Engstrøm på tlf. 33 92 83 37. 

Ansættelsen

Arbejdstiden er gennemsnitligt 15 timer om ugen. Vi tilrettelægger det fleksibelt i forhold til din undervisning og eksamener. Lønnen følger gældende overenskomst med HK. Ved ansættelse skal du fremvise en straffeattest.

Du kan læse mere om Rigsrevisionen på www.rigsrevisionen.dk.

Ansøgning

Send din ansøgning, så vi har den senest tirsdag den 26. januar 2021. Hvis du ikke modtager en bekræftelse på din ansøgning, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 33 92 85 25.

Rigsrevisionen opfordrer alle uanset alder, køn, religion og etnisk baggrund til at søge.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Rigsrevisionen

Adresse 1
Landgreven 4
1301 København K
Danmark
Tlf
33928376
Fax
33110415
Praktisk information
Oprettet
13-01-2021
Udløber
26-01-2021
Kviknummer
LJA-81577616
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Rigsrevisionen

Adresse
Landgreven 4
1301
København K
Tlf: 33928376
Praktisk information
Indrykket
13-01-2021
Ansøgningsfrist
26-01-2021
Kviknummer
LJA-81577616
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Akademisk arbejde, Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed