Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Rigspolitiet søger ambitiøse generalister til analyser og strategisk ledelsesbetjening

Rigspolitiet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
24-03-2023

København

Vil du være med til at sikre, at politiet anvender sine ressourcer bedst muligt? Er du en grundig analytiker med stærke formidlingsevner? Har du lyst til at bidrage, når der forhandles om politiets fremtidige økonomiske og politiske målsætninger? Vil du arbejde i en spændende organisation med stor samfundsmæssig og politisk bevågenhed, og som spiller en vigtig rolle i borgernes hverdag?

 

Så er du måske vores nye kollega.

 

Om jobbet

Rigspolitiets Koncernøkonomi søger 1-2 fagligt ambitiøse kollegaer, der har lyst til at arbejde med politiets økonomi på strategisk niveau. Arbejdsopgaverne spænder bredt fra vurderinger og formidling af politiets økonomiske råderum til strategiske og økonomiske analyser, der skal sikre, at politiet er på forkant med samfunds- og kriminalitets-udviklingen og har ressourcer til både strategiske og politiske prioriteter. Det er en fordel, hvis du interesserer dig for samfundsrelaterede problemstillinger.

 

Du vil indgå i opgaver på tværs af Koncernøkonomi og på tværs af Rigspolitiet, hvor du enten varetager rollen som projektleder eller som medarbejder med ansvar for de ressourcemæssige vurderinger ift. opgaverne og videreformidlingen af analysens resultater. Du vil være med i arbejdet fra start til slut i tæt samspil med forskellige aktører og faggrupper i både politiet og Justitsministeriet. Opgaveløsningen er bredt forankret i politiet, og der kræves en stor grad af helhedsforståelse, eksekveringsevne og ofte også nytænkning for at kunne lykkes godt i jobbet.

 

Du skal trives med at udarbejde såvel store som små analyser, der ofte skal startes op fra bunden, og hvor resultaterne skal formidles enten i form af notater eller præsentationer i samarbejde med dine kollegaer. Fælles for opgaverne vil være formålet om at understøtte ledelsen bedst muligt i den strategiske beslutnings- og prioriteringsproces. Du vil derfor også få en central rolle i forbindelse med forhandlingerne om politiets kommende flerårsaftale.

 

Om dig

Vi lægger vægt på, at du har sans for økonomi og politisk flair, er analytisk velfunderet og har sans for detaljen. Vi forestiller os, at:

  • du har en relevant videregående uddannelse, f.eks. cand.scient.pol, cand.polit, cand.oecon eller lignende

  • du er handlekraftig og tænker på tværs

  • du formår at formidle klart og præcist både på skrift og i tale og kan anskueliggøre komplekse problemstillinger til alle faggrupper

  • du har sans for detaljen og arbejder struktureret og selvstændigt med blik for processer og leverancer

  • du er serviceminded og får energi af at samarbejde med andre

  • du trives med en blanding af opgaver med korte deadlines og længerevarende projekter og lægger vægt på kvalitet og rettidighed i leverancer

 

Om os

Stillingerne er placeret i Koncernøkonomi i Rigspolitiet, hvor du bliver en del af Koncernbudget og Finanslov. Vi er et centralt team tæt på økonomidirektøren, og vores hovedformål er at sikre sammenhæng mellem de politisk målsætninger, det økonomiske råderum og politiets opgaveløsning. Vi er løbende med til at sikre, at politiets bevilling på ca. 11 mia. kr. anvendes bedst muligt ud fra både et politisk, økonomisk og politifagligt perspektiv, og dette vil i særlig grad være aktuelt i forbindelse med kommende forhandlinger om en flerårsaftale for politiet og anklagemyndigheden.

 

Koncernbudget og Finanslov består af to sektioner og i alt ca. 18 kolleger. Hverdagen vil bestå af både faste, tilbagevendende opgaver og processer med regelmæssige deadlines, og en række varierende opgaver ofte med kortere deadlines. Tempoet kan til tider være højt, og opgaverne er omskiftelige og udfordrende, men vi hjælper hinanden i hverdagen, hvor arbejdsglæde og fagligt engagement spiller en væsentlig rolle i opgaveløsningen, og hvor vi lægger vægt på grin og trivsel.

 

Hos os bliver du en del af en stor og spændende arbejdsplads med fagligt engagerede medarbejdere og gode udviklingsmuligheder både i Koncernøkonomi og i resten af politiet. Med stillingen følger et bredt indblik i arbejdet i en politisk styret organisation med kort afstand til den øverste ledelse, lige såvel som en social arbejdsplads med en uformel omgangstone.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til de til enhver tid gældende aftaler mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation. Du bliver indplaceret fx som special- eller chefkonsulent på baggrund af kvalifikationer.

 

Ansættelsesområdet er Rigspolitiet, og dit arbejdssted bliver på Polititorvet 14, 1780 København V.

 

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

 

Kontakt og ansøgning

Hvis du har spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte sektionsleder Dorthe Holst Schiøth på telefon 22 52 67 26 eller chefkonsulent Mette Myhre Johnsen på telefon 91 36 57 09. Du finder mere generel information om politiet på www.politi.dk og politiet som arbejdsplads på www.jobipolitiet.dk.

 

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV bedes du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

 

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

 

Vi forventer at afholde samtaler i uge 15 og 16.

 

Ansøgningsfrist: 11. april 2023

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Rigspolitiet

Adresse 1
Polititorvet 14
1780 København V
Danmark
Adresse 2
Polititorvet 14
1780 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
24-03-2023
Udløber
11-04-2023
Kviknummer
LJA-84640338
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Analyse og information, Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Rigspolitiet

Adresse
Polititorvet 14
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
24-03-2023
Ansøgningsfrist
11-04-2023
Kviknummer
LJA-84640338
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Analyse og information, Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed