Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Revisor og jurist eller tilsvarende søges til tilsyn med landbrugets fonde og implementeringsopgaver

Miljø- og Fødevareministeriet - Landbrugsstyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
14-05-2019

Har du erfaring med eller er nysgerrig på at arbejde med tilsyns-, revisions- og udviklingsopgaver? Kan du navigere mellem regler og virkelighed? Så er du måske en af de to nye AC-kolleger, vi søger til tilsynet med landbrugets fonde. 

Gældende for begge stillinger 

Du bliver en del af et tilsynsteam, der arbejder med klassiske tilsynsopgaver, minister- og departementsbetjening, større udviklingsopgaver, analyser, juridiske opgaver mv. 

Du har forståelse for arbejdet i en politisk styret organisation og kan arbejde selvstændigt, målrettet og løsningsorienteret. Trives med systematisk og analytisk tilgang til opgaverne og er i besiddelse af gode kommunikative evner, såvel mundtligt som skriftligt. Du kan lide at have travlt til tider, nå løbende deadlines uden at miste overblikket og samtidig have det sjovt. Og værdsætter at arbejde i et lille team med tæt samarbejde. 

Tilsynsteamet står foran implementering af ny model for tilsyn med landbrugets fonde. Den nye model består bl.a. af et nyt budget- og regnskabstilsyn, tilsyn med udvælgelseskriterier samt tilsyn med fondenes effektvurderinger. 

AC-stilling med revisionsprægede opgaver 

Du vil gerne arbejde med tilsyns- og revisionsopgaver og være med til at sikre et godt og effektivt tilsynsmiljø i en statslig styrelse. Du kender regnskabs- og revisionsreglerne og er skrap til at forstå tal og læse budgetter og regnskaber. Du skal bidrage til implementering af ny tilsynsmodel for bl.a. budgetter og regnskaber og udføre selve tilsynet. Du er eksempelvis uddannet cand.merc.aud. eller tilsvarende, og det er en klar fordel, hvis du er erfaren. 

AC-stilling med juridiske opgaver 

Du vil gerne arbejde med juridiske fortolkninger og regeludarbejdelse inden for tilsyn- og tilskudsområdet samt sikre god fondsforvaltning med forvaltningsret i højsædet. Du skal have sans for processtyring og projektarbejde, hvor du kan løfte en opgave eller proces fra start til slut. Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til statsstøtte. Du kan være enten være erfaren eller nyuddannet som cand.jur. eller anden samfundsvidenskabelig uddannelse med juridisk fokus. Det vigtigste er, at du har lyst til at arbejde med juridiske opgaver forbundet med tilsyn med fonde og tilskud. 

Teamet vi har ansvaret for tilsynet med landbrugets fonde 

Tilsynet føres med landbrugets i alt 14 fonde, der udbetaler ca. en halv milliard kroner til en række erhvervs- og fødevarerelaterede aktiviteter inden for fødevare- og jordbrugssektoren, bl.a. forskning og forsøg, produktudvikling, rådgivning, uddannelse, sygdomsforebyggelse mv. 

Tilsynet består af fire AC'ere og to studentermedhjælpere, og samarbejder med en række kolleger i andre fagområder i styrelsen. Tilsynet er en del af Team Markedsordninger bestående af 12 medarbejdere, to studentermedhjælpere og en teamleder, som igen er en del af enheden EU og Erhverv på i alt ca. 65 medarbejdere. Enheden spænder bredt. Blandt vores spidskompetencer er design af regler, der skal få EU og nationale tilskud ud at arbejde til gavn for landbrug, miljø, økologi mv. Du bliver en del af et team, hvor hverdagen er præget af godt samarbejde og en god portion humor. Vi har en uformel omgangstone og sætter trivsel højt og hjælper hinanden, når der er travlt. 

Vil du vide mere 

Du er velkommen til at kontakte teamleder Mette Justesen på telefon +45 51 62 54 68Ring op: +45 51 62 54 68 eller via mail metjus@lbst.dk. Læs mere om Landbrugsstyrelsen på www.lbst.dk.   

 Ansættelsesvilkår 

Ansættelse sker afhængigt af erfaringer og kvalifikationer enten som fuldmægtig eller specialkonsulent i henhold til overenskomsten for akademikere i staten. Der er som udgangspunkt tale om en stilling på fuld tid. 

 Ansættelsesområdet er Miljø- og Fødevareministeriet med tilhørende institutioner, og tjenestestedet er Landbrugsstyrelsen, Nyropsgade 30, 1780 København V. 

Stillingerne ønskes besat senest 1. august 2019. 

Ansøgning 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, CV og eksamensbevis. Du søger online i vores rekrutteringssystem (tryk på Søg stilling) senest den 28. maj 2019.  

Miljø- og Fødevareministeriet betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge.

Landbrugsstyrelsen er en styrelse under Miljø- og Fødevareministeriet. Du bliver en del af et miljø, hvor vi mestrer balancen mellem mange modsætninger og det er vi stolte af. Hos os taler vi om alt fra landbrugsstøtte og Karnov til plantesundhed og digitalisering. Hvis du tør plante dit frø hos os, så lover vi, at det får de bedste vækstbetingelser.

Del dette job

Kontakt

Miljø- og Fødevareministeriet - Landbrugsstyrelsen

Adresse 1
Nyropsgade 30
1780 København V
Danmark
Adresse 2
Nyropsgade 30
1730 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
14-05-2019
Udløber
28-05-2019
Kviknummer
LJA-73356675
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse, Jura, Politik og samfund, Økonomi og regnskab
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Miljø- og Fødevareministeriet - Landbrugsstyrelsen

Adresse
Nyropsgade 30
1730
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
14-05-2019
Ansøgningsfrist
28-05-2019
Kviknummer
LJA-73356675
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse, Jura, Politik og samfund, Økonomi og regnskab
Beliggenhed