Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Retsformænd i Landsskatteretten

Skatteankestyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
10-05-2019

Vi søger højt kvalificeret skattejurister til to stillinger som retsformænd i Landsskatteretten. 

 Om Landsskatteretten 

Landsskatteretten består af et antal retsformænd og 34 andre retsmedlemmer. Landsskatteretten afgør klager i en række sager vedrørende skat, moms, told, afgifter og vurdering af fast ejendom. Landsskatteretten træffer bl.a. afgørelse i alle principielle sager på området. Landsskatteretten sekretariatsbetjenes af Skatteankestyrelsen og træffer sine afgørelser ved enten skriftlig votering eller ved retsmøde.   

Om stillingerne 

Som retsformand i Landsskatteretten skal du i samarbejde med den ledende retsformand og de øvrige retsformænd være med til at fastlægge praksis på hele Landsskatterettens arbejdsområde. Du skal votere som 1. voterende i en række sager, og ved sager, der afgøres på retsmøde, skal du lede retsmødet. 

Du skal i samarbejde med de øvrige retsformænd, Skatteankestyrelsens direktør og medarbejderne i Skatteankestyrelsen aktivt bidrage til et højt fagligt niveau i Skatteankestyrelsen og en høj kvalitet i Landsskatterettens afgørelser. Du skal kunne videndele både i form af sparring og undervisning. Du skal sammen med de øvrige retsformænd udtage afgørelser af principiel eller almen interesse til offentliggørelse. 

Ledelsesmæssigt vil du referere til den ledende retsformand. 

Jobbet forudsætter, at du har en god juridisk embedseksamen samt en indgående og bred viden om skatteområdet. 

Løn- og ansættelsesvilkår 

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles i overensstemmelse med Rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten. Stillingen indplaceres i løngruppe 2 svarende til lønramme 38. Stillingen forventes besat på åremål. 

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner, og arbejdsstedet er Skatteankestyrelsen, Ved Vesterport 6, 1612 København V. 

Du kan få yderligere oplysninger ved telefonisk henvendelse til ledende retsformand i Landsskatteretten, Susanne Dahl på tlf. 3376 0969. 

Ansøgningsprocedure

Du søger stillingen ved at uploade ansøgning, CV, eksamensbevis og eventuelt øvrige relevante dokumenter. Der er ansøgningsfrist den 6. juni 2019 kl. 9.00 med henblik på tiltrædelse den 1. august 2019. 

Vi forventer at afholde samtaler den 12. og 17. juni 2019. 

Skatteankestyrelsen er sekretariat for Landsskatteretten og skatte-, vurderings- og motorankenævn. Samtlige administrative klager i sager om skat, moms, told, afgifter, vurdering af fast ejendom og en række andre sagstyper på skatteområdet bliver forberedt i Skatteankestyrelsen.

Vi har medarbejdere fordelt på kontorer i Aalborg, Silkeborg, Odense og København.

Alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Del dette job

Kontakt

Skatteankestyrelsen

Adresse 1
Ved Vesterport 6
1612 København K
Danmark
Adresse 2
2100 
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-05-2019
Udløber
06-06-2019
Kviknummer
LJA-73240815
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Skatteankestyrelsen

Adresse
Ved Vesterport 6
1612
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
10-05-2019
Ansøgningsfrist
06-06-2019
Kviknummer
LJA-73240815
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura
Beliggenhed