Gem annonce

Resultatorienteret chef til ledelse af ny udførelsesorganisation

Banedanmark

København, Storkøbenhavn

Indrykket
23-06-2022

Stræber du hele tiden efter at blive bedre? Stiller du lignende krav til dem, du leder? Og bliver du motiveret af at få mest mulig infrastruktur for de ca. 3 mia. kr., som du har ansvaret for at bruge hvert år. Så har vi den stilling, du bør søge.

 

I Banedanmark søger vi en områdechef til det nye område Udførelse, der skal varetage udførelsen af samtlige infrastrukturprojekter. Området vil bestå af ca. 70 medarbejdere med fem ledere i reference. Området etableres med henblik på at styrke Banedanmarks position som bygherre i forhold til store og komplekse sporprojekter. Fokus er at lede den samlede transformation på området samtidig med skarp opfølgning på fremdrift og eventuelle afvigelser i projekterne, og er en enestående position i branchen for den danske jernbane.

 

Om jobbet

Den nyligt indgåede Infrastrukturaftale 2035 fra juni 2021, hvor der er der afsat ca. 45 mia. kr. til investeringer i nye projekter på jernbanen, medfører, at det er essentielt, at Banedanmark som byggeorganisation kan indfri den planlagte portefølje af anlægsprojekter og dermed opfyldelse af den politiske vision om en grøn og bæredygtig bane.

 

I rollen som områdechef for Udførelse får du ansvaret for udførelse af alle Banedanmarks infrastrukturprojekter. Du lægger linjen for definition, planlægning og udbud, ligesom du står på mål for projekternes udførelse i marken, hvor det primære fokus er entreprenørernes produktivitet og kvalitet.

 

En væsentlig del af jobbet er at skabe en organisation, hvor vi baserer styringen af entreprenørerne på realisering af kvalitetssikrede planer, deres produktivitet og performance. I takt med at du lykkes med udviklingen af dit område, vil en central opgave være dialogen med entreprenørerne om, hvordan Banedanmarks udbudsformer og entreprenørernes organisering bedst muligt kan understøtte vores vision om effektivitet og kvalitet i udførelsen af infrastrukturprojekterne.

 

Det samlede årlige forbrug på udførelse i området er 2-3 mia. kr. 

 

Dine kompetencer

For at få succes i rollen er du optaget af at lykkes. Du har erfaring med LEAN-principper, procesoptimering samt planlægning og også gerne viden om bygge-/anlægsbranchen. Idet der er tale om et helt nyt område, hvor medarbejderne kommer fra forskellige dele af organisationen, er det vigtigt, at du nemt sætter retning og driver forandringsprocesser helt i mål, så vi realiserer det ufravigelige mål om at gøre det bedre.

 

Du er god til at styre processer og projekter, og i den sammenhæng evner du altid at fastholde leverancer på kritisk vej uden at miste overblik eller fokus på andre vigtige opgaver. Du trives med at sætte dig ind i tingene i praksis gå på shopfloor og formår at anvende dine medarbejderes viden til at udvikle nye og bedre arbejdsgange, og sidst men ikke mindst er du handlings- og eksekveringsorienteret.

 

Vi har brug for dine gode samarbejdsevner og skarpe blik for den samlede leverancekæde, hvor dine leverancer afhænger af andre uden for dit ledelsesmæssige referenceområde. Med andre ord vil der opstå situationer, hvor du selv, eller i samarbejde med din chef, skal motivere og drive en forandring i andre områder.

 

Dit primære arbejdssted er på vores hovedkontor centralt i København. Dog er der medarbejdere og ledere i både Fredericia og København, så det er en forudsætning, at du ugentligt er til stede i Fredericia, og at du efter behov deltager i byggemøder og daglig opfølgning på byggepladser rundt om i landet. Behovet vil variere i takt med omfanget af byggeaktiviteter og kritikaliteten i forhold til fremdrift, kvalitet og økonomi, men du må forvente en del rejseaktivitet på tværs af landet. 

 

Løn

Ansættelsen sker i henhold til rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer i staten i løngruppe 1. 

 

Den endelig løn fastsættes efter forhandling på baggrund af erfaringer og kvalifikationer.

 

Stillingen vil eventuelt kunne besættes på åremål. 

 

Ansøgning og kontakt

Vil du vide mere om stillingen, så kan du kontakte projektdirektør Kristian Fevejle Andersen.

 

For at søge stillingen klikker på linket Søg stilling og følger instruktionerne.

 

Arbejdssted:

Region Hovedstaden

 

Stillingstype:

Fuld tid

 

Ansøgningsfrist:

17-07-2022    

 

Kontakt os

Kristian Fevejle Andersen

Områdechef

E-mail

51442441

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Banedanmark

Adresse 1
Carsten Niebuhrs Gade 43
1577 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
23-06-2022
Udløber
17-07-2022
Kviknummer
LJA-83753315
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Banedanmark

Adresse
Carsten Niebuhrs Gade 43
1577
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
23-06-2022
Ansøgningsfrist
17-07-2022
Kviknummer
LJA-83753315
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Ledelse, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring
Beliggenhed
Gem annonce