Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ressourcemanager til Koncern IT, Region Sjælland

Region Sjælland - Ringsted Sygehus

Ringsted, Midtsjælland

Indrykket
14-06-2022

Vil du være med til at flytte vores organisation, hvad angår ressourcestyring? Og brænder du for datadrevet ledelse, strategisk planlægning og kan du omsætte tal til klare budskaber og ledelsesmæssig indsigt? Så er du måske vores kommende Ressourcemanager?

 

Stillingen er placeret i Arkitektur og Portefølje afdelingen med 19 medarbejdere, som varetager opgaver omkring strategi, arkitektur, planlægning- og ressourcestyring, porteføljestyring og dialog med sygehusene.

 

Vi har spurgt forretningskonsulent Karina Walsh og porteføljemanager Claus Borum Poulsen, hvad de synes, kendetegner vores afdeling:

 

Karina: "Jeg synes, at vores afdeling er indbegrebet af høj faglighed og arbejdsomme kollegaer samtidig med, at vi har en sjov arbejdsdag, som gør, at man glæder sig til at komme på arbejde hver dag."

 

Claus uddyber: "Vi er en rigtig spændende afdeling med en stor diversitet i opgaverne og et ønske om at levere den bedste service til vores kolleger i Regionen. Og selvom tempoet til tider er højt så har vi det, som Karina også siger, bare super sjovt sammen. Og så er vi i gang med en stor og strategisk vigtig forandringsrejse, hvor jeg glæder mig til at arbejde tæt sammen med den nye ressourcemanager om at levere rigtig god portefølje- og ressourcestyring."

 

Vi sørger for, at det er plads til udvikling, faglig sparring og et stærkt kollegafællesskab. Vi har et fælles fokus på at skabe gode løsninger for regionens borgere og medarbejdere, og her har vi brug for dig.

 

Vi intensiverer nu vores strategi om at blive endnu mere kunde- og datadrevet

 

Koncern IT er i gang med at redefinere vores leverancemodel, så vi bedst muligt servicerer ca. 19.000 brugere i dagligdagen, får eksekveret på ca. 100 årlige aktive projekter samt understøttet regionen med digital innovation og løbende videreudvikling af eksisterende løsninger.

 

Ambitionen er en agil leveranceorganisation, hvor vi både hurtigere og mere præcist kan tilpasse os sygehusenes behov. Vi vil rigtig gerne lave strategisk ressourceplanlægning. Det kræver et tæt samspil med sygehusene, hvor klinikerne prioriterer behovene, og vi løbende kender vores råderum af kompetencer og ressourcer. Vi har derfor brug for en ressourcemanager, der med fast hånd om vores data kan bidrage til en velfungerende ressourcestyring og planlægning i Koncern IT samt lede de decentrale ressourcemanagere. Du bliver mere præcist productowner i den agile udvikling af vores ressourcestyring.

 

Har du en akademisk baggrund og erfaring med at formidle tal til ledelsen?

 

Du bliver overordnet ansvarlig for ressourcestyring og ressourceplanlægning i Koncern IT, og du skal med hjælp fra decentrale ressourcer sikre, at efterlevelse af kundebehov og efterspørgsel sker med afsæt i realistiske kapacitets- og ressourceplaner. Du skal indsamle og konsolidere ressourceoverblik på tværs af organisationen, og formidle indsigter til den øverste ledelse om løsningsmuligheder og konsekvenser samt rådgive om, hvordan Koncern IT bedst muligt leverer ift. klinikernes prioriteter.

 

Du kommer til at spille en nøglerolle i skabelse af en velfungerende planlægningsfunktion samt udvikling og implementering af ressourcestyring i hele organisationen.

 

Herudover komme du til at arbejde tæt sammen med vores porteføljemanager, hvis rolle er at håndtere den samlede porteføljestyring. Sammen skal I bistå og sikre, at alle afdelinger i Koncern IT har de bedste værktøjer og forudsætninger for at skabe og vedligeholde et samlet portefølje- og ressourceoverblik.

 

Dine primære opgaver bliver:

 

  1. Udvikling af koncept og løsning, implementering og forankring i ledelse og faglige afdelinger

  2. Rådgivning og sparring af ledelsen, herunder skabelse af samlede overblik over begrænsninger og råderum

  3. Drift af konceptet dvs. indsamling af basiskapacitet, allokeringsprofiler samt at facilitere og understøtte tavlemøder

  4. Analyse af tickets, omregning af behov til kapacitet, estimering, opstilling af prognose modeller mm.

 

Dine faglige og personlige kompetencer

 

Vi søger dig, som brænder for tal, planlægning og ressourcestyring og som er skarp til at analysere dig frem til de nødvendige resultater. Du har en videregående uddannelse inden for økonomi, cand.oecon., polit., merc. eller lignende med fokus på data og planlægning, og har gerne erfaring som økonomisk planlægger eller controller i en it- eller serviceorganisation.

 

Vi lægger vægt på følgende:

  • Konkret erfaring med ressourcestyring, planlægning, statistikker, prognoser samt ledelsesrapportering

  • God til at facilitere og samarbejde med forskellige fagligheder og organisatoriske enheder

  • Gode kommunikative evner i skrift og tale, hvor du formår at levere kompleks information til alle niveauer i en organisation

  • Er struktureret - du overholder deadlines og bevarer samtidig overblikket.

 

Vi vil gerne høre fra dig

 

Hvis det lyder som noget for dig, så send din ansøgning inkl. CV via vores jobportal, som du finder ved at klikke på Søg jobbet. Skulle du have spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte funktionschef Eva Ingevold på mail: evam@regionsjaelland.dk eller telefon: 40 29 15 39

 

Ansøgningsfristen er den 1. august 2022. Vi afholder 1. samtale i uge 31 og 32, og 2. samtaler i uge 33. Vi anvender case til 2. samtale. Forventet ansættelse sker pr. 1. oktober 2022.

 

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst efter principperne om ny løn. Arbejdstid er 37 timer inkl. frokost med flextidsordning, som sikrer en fornuftig balance mellem arbejde og fritid.

 

Om Koncern IT

 

Koncern IT er Region Sjællands fælles it-organisation med ca. 420 medarbejdere. Vi leverer digitale løsninger til regionens virksomhedsområder og i særdeleshed til regionens sygehuse. Og vi er med vores supportorganisation placeret på regionens sygehuse tæt på mange af vores 19.000 brugere. Vi har et uformelt og udviklende arbejdsmiljø, og vi holder os ajour med trends og teknologiske fremtidsmuligheder og kombinerer det med løbende kompetenceudvikling. Koncern IT ønsker at være en stærkt serviceorienteret organisation. Vi arbejder efter værdisættet FLER Forandringsparat, Loyal, Engageret, Respektfuld og forventer, at nye kollegaer konstruktivt vil bidrage til, at vi får FLER gode arbejdsdage.

 

Koncern IT er Region Sjællands fælles it-organisation med ca. 420 medarbejdere. Vi leverer digitale løsninger til regionens virksomhedsområder og i særdeleshed til regionens sygehuse.

 

Koncern IT ønsker at være en stærkt serviceorienteret organisation. Vi arbejder efter værdisættet FLER Forandringsparat, Loyal, Engageret, Respektfuld og forventer, at nye kollegaer konstruktivt vil bidrage til, at vi får FLER gode arbejdsdage.

 

Vi har et uformelt og udviklende arbejdsmiljø, og vi holder os ajour med trends og teknologiske fremtidsmuligheder og kombinerer det med løbende kompetenceudvikling.

 

Vi råder over moderne kontorfaciliteter i tilknytning til vores driftscenter i Ringsted, tæt på Ringsted station og motorvejen. Vi er med vores supportorganisation placeret på regionens sygehuse tæt på mange af vores 19.000 brugere.

 

Du kan læse mere om Koncern IT på regionens hjemmeside: http://www.regionsjaelland.dk/koncern-it

 

Kontaktperson:

Navn: Eva Bjørnhøj Ingevold

Stilling: Funktionschef

Email: evam@regionsjaelland.dk

Telefon: 4029 1539


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Region Sjælland - Ringsted Sygehus

Adresse 1
Bøllingsvej 30
4100 Ringsted
Danmark
Praktisk information
Oprettet
14-06-2022
Udløber
01-08-2022
Kviknummer
LJA-83719587
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Region Sjælland - Ringsted Sygehus

Adresse
Bøllingsvej 30
4100
Ringsted
Danmark
Praktisk information
Indrykket
14-06-2022
Ansøgningsfrist
01-08-2022
Kviknummer
LJA-83719587
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed