Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ressourcedirektør til Kultur- og Fritidsforvaltningen i København

Københavns Kommune, Kultur- og Fritidsforvaltningen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
03-05-2021

Vores kerneopgave er at sikre rammerne for et kultur- og fritidsliv, der følger med samfundet og generationerne, gennem nye tiltag og løsninger, men også ved at bevare dét, der binder os sammen som københavnere og danskere og gør os både unikke og værd at besøge. Alt det skal ske i tæt dialog og samarbejde med alle de relevante aktører. For selvom vi er en storby, vil vi være tæt på det, der sker og der, hvor det sker.

 

Om alt det vi tilbyder

Efter knap 6 år på posten har vores nuværende direktør valgt at påtage sig en ny udfordring, og vi kan derfor tilbyde et spændende direktørjob. Du får ansvar for at arbejde med at understøtte, sikre og udvikle hovedstadens kultur- og fritidsliv. Det er en stor opgave, som du kun lykkes med ved et samarbejde med dygtige og dedikerede medarbejdere og chefer, der går på arbejde for det større formål.

 

Vi tilbyder en opgaveportefølje, hvor økonomistyring, effektivisering og digitalisering skal gå hånd i hånd med forhandlinger med mange forskellige aktører, udvikling af vaner og samarbejde på tværs af kommunens forvaltninger. Derudover ser Kultur- og Fritidsforvaltningen (KFF) ind i en fremtid, hvor københavnernes kultur- og fritidsforbrug både er under stor konkurrence og massive vaneændringer. Ressourcerne i KFF skal derfor målrettes både det nuværende og det kommende. Samtidig har vi en meget kompleks økonomi, der kræver sit at holde styr på.

 

Vi tilbyder en organisation, der spænder bredt i opgaveløsningen for og med københavnerne på kultur- og fritidsområdet, såvel som i Borgerservice, Copenhagen Visitor Service og International House. Vi spiller også en væsentlig rolle i forbindelse med mange af de store events i kommunen, som vi ønsker skal blive til andet og mere end mindeværdige oplevelser de skal sætte varige, positive spor, uanset om det er Copenhagen Pride, EM i fodbold eller Tour de France.

 

Om dig

Du har en flerårig erfaring fra en stor og politisk ledet organisation, hvorfra vi gerne ser, at du har erfaring med direktionsarbejde, strategisk ledelse, ledelse af chefer og samarbejde på tværs af forvaltninger. Du har også erfaring med styring af og intern kommunikation om den komplekse økonomi fra en større kommune eller anden offentlig organisation. Du bør have eksekveret store forandringsprojekter succesfuldt gerne med større elementer af digitalisering i sig. Du har udvist flair for at prioritere og derigennem udstikke en klar retning. Det vil også være centralt, at du har en stor nysgerrighed for borgerne og deres ønsker til KFF. Endelig har du uddannet dig relevant, har lært meget igennem karrieren og efteruddannet dig inden for ledelse.

 

Som person må du gerne være ambitiøs og helt naturligt leve op til embedsmandsdyderne. Du motiveres af at bevæge dig i et komplekst organisatorisk og politisk landskab. Vi forventer også, at du er analytisk skarp, velformuleret og formår at se helheder og mønstre i kaos. Endelig skaber du følgeskab, lytter aktivt og skaber inspirerende ledelsesrum for dine chefer.

 

Læs mere om stillingen i den uddybende job- og profilbeskrivelse her

 

Om jobvilkårene og processen

Stillingen forventes besat på kontraktvilkår. Lønnen udgør ca. 1,27 mio. kr. årligt inklusive kontrakttillæg og eksklusive pension. Pensionen udgør 20,17 %. Du kan kontakte Jakob Westh fra Mercuri Urval, hvis du vil vide mere (tlf. 6089 6436).

 

Søg via nedenstående link senest tirsdag den 25. maj

 

Der afholdes 1. samtalerunde den 2. juni og 2. samtalerunde den 8. juni. Imellem de to samtalerunder vil der være testforløb.


Kultur- og Fritidsforvaltningen

I Kultur- og Fritidsforvaltningen tror vi på, at tillid og samarbejde både øger medarbejdernes trivsel og højner kvaliteten, produktiviteten og vores evne til at gå nye veje.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Københavns Kommune, Kultur- og Fritidsforvaltningen

Adresse 1
Rådhuspladsen 1
1550 København V
Danmark
Adresse 2
Rådhuspladsen 1
1550 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
03-05-2021
Udløber
25-05-2021
Kviknummer
LJA-82044619
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Universitets- Og Hogskoleradet

Universitets- Og Hogskoleradet

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Kommune, Kultur- og Fritidsforvaltningen

Adresse
Rådhuspladsen 1
1550
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
03-05-2021
Ansøgningsfrist
25-05-2021
Kviknummer
LJA-82044619
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Ledelse, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed