Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ressourcedirektør til Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen

Københavns Kommune

København, Storkøbenhavn

Indrykket
24-06-2022

Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen (BIF) i Københavns Kommune søger en dygtig og ambitiøs direktør, der kan udvikle og sikre vores kernedrift. Vi skaber vækst og velfærd ved at få ledige og sygemeldte hurtigere i job og uddannelse og vores mål er at blive blandt de bedste kommuner i Danmark. Vi søger derfor en ressourcedirektør, der har lyst til at præge de politiske visioner for området og kan sikre, at disse omsættes til gavn for den enkelte borger.

Som medlem af direktionen spiller du en afgørende rolle i en række komplekse driftsopgaver, udviklingen af bæredygtige løsninger samt implementeringen af nye reformer og politiske initiativer. Du bidrager til at etablere et godt tværgående samarbejde, herunder at sikre de mest hensigtsmæssige snitflader.

Dine overordnede ansvarsområder vil som udgangspunkt være:

  • styringen af forvaltningens økonomi og it
  • ledelse af et udsnit af de decentrale enheder og af Centralforvaltningen

Den endelige opgaveportefølje fastlægges når direktionen er på plads.

Som ressourcedirektør sikrer du en relevant kobling mellem de overordnede strategiske mål og de konkrete driftsopgaver, ligesom du leverer en sikker økonomistyring med ansvar for et budget på netto 9,4 mia. kr. Du refererer til den nye administrerende direktør, Henrik Lund.

Om profilen

Du bidrager med en solid ledelseserfaring, herunder ledelse af ledere, og en stærk faglighed inden for økonomi og digitalisering. Vi lægger vægt på resultater fra en større politisk ledet organisation med fokus på styring og drift, herunder en serviceorienteret tilgang til borgere og virksomheder.

Du er strategisk, har et godt udviklingsdrive og er eksekverende. Med dine stærke relationelle og kommunikative kompetencer sikrer du et bredt følgeskab, en tillidsfuld medarbejderinddragelse samt tætte samspil på tværs af organisationen.

BIF skal skabe gode brugeroplevelser og hjælpe ledige københavnere i job eller uddannelse. Det er vores fokus at sikre et værdigt forsørgelsesgrundlag og at være en stærk samarbejdspartner for over 20.000 virksomheder. Vi vægter værdier som omsorg, tillid, inddragelse og høj faglighed. BIF har ca. 2.000 medarbejdere og har kontakt til over 100.000 ledige og sygemeldte københavnere hvert år. På forvaltningens hjemmeside kan du orientere dig yderligere om den politiske og den administrative organisering, budget, politikker, initiativer og strategier.

Yderligere information

Du kan læse mere om stillingen i en udvidet job- og personprofil på Genitors hjemmeside. Hvis du har spørgsmål om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte konstitueret administrerende direktør Marianne Becker Andersen på tlf. 5184 4338 eller administrerende direktør Henrik Lund på tlf. 2526 4164 efter den 1. august. Derudover står partner i Genitor, Tina Overgaard, også til rådighed for spørgsmål om stillingen på tlf. 3115 7225.

Søg via linket senest fredag den 12. august 2022

 

Om Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen

I Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen hjælper vi hver dag året rundt københavnere i job og uddannelse eller finder andre veje videre for borgerne. Vi understøtter virksomhederne med at finde den rette arbejdskraft. Vi inddrager borgerne, stiller konstruktive krav, og vi tror på, at vi sammen kan skabe fremskridt. Vi er Danmarks største beskæftigelsesforvaltning, og vi er med til at sætte en høj standard på beskæftigelsesområdet ved at arbejde strategisk med udvikling af driften, servicedesign og nye digitale løsninger. Vi har fokus på trivsel og har en kultur med høj faglighed, hvor der er plads til dine input og idéer.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Københavns Kommune

Adresse 1
Rådhuspladsen 1
1550 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
24-06-2022
Udløber
12-08-2022
Kviknummer
LJA-83757212
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, økonomi og regnskab, IT, web og teknologi, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Kommune

Adresse
Rådhuspladsen 1
1550
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
24-06-2022
Ansøgningsfrist
12-08-2022
Kviknummer
LJA-83757212
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Finans, økonomi og regnskab, IT, web og teknologi, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed