Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Researcher til Rud Pedersen Public Affairs Infrastrukturteam

Rud Pedersen Public Affairs Company

Storkøbenhavn

Indrykket
03-12-2019

Er du en politisk nørd med stor indsigt og interesse i dansk politik?
Vil du have indblik i, hvordan man opnår politisk indflydelse, og hvordan politik bliver omsat til praktisk virkelighed, og få unikt indblik i hvordan erhvervslivet spillet sammen med Christiansborg, kommunerne, regioner og internationalt? Så er du måske Rud Pedersens nye researcher til vores infrastruktur- og energiteam.

Vi tilbyder en studenterstilling, hvor du får prøvet kræfter med hele public affairs disciplinen. Arbejdsområderne varierer fra research, monitorering af politiske og forvaltningsmæssige processer, udarbejdelse af præsentationer, medieovervågning og politisk analytisk arbejde, rapport- og notatskrivning på både dansk og engelsk, samt bistand til strategiudvikling og indsamling af viden fra konferencer m.m.  Dine specifikke kompetencer og interesser vil også i høj grad være med til at forme stillingen.

Om dig
Du har politisk tæft og en stærk analytisk sans, og du har evnen til hurtigt at sætte dig ind i politiske problemstillinger.

Du er dedikeret, initiativrig, fleksibel, og du trives i et omskifteligt, dynamisk og internationalt miljø med stort ansvar.

Du er en stærk formidler på både dansk og engelsk og forstår at vinkle og kommunikere politiske budskaber til forskellige målgrupper.

Du har interesse for og indblik i dansk politik og dansk erhvervsliv, samt kendskab til infrastruktur- og energipolitik (ex. klima, IT, tele, transportpolitik) fra studiet og/eller studiejob.

Du er i gang med en relevant akademisk uddannelse som fx scient.pol., HA/cand.merc.(kom.), scient.soc., cand. Jur. eller lignede og har minimum ét år tilbage på studiet. 

Vi tilbyder
En alsidig, social og udfordrende arbejdsplads, hvor vi har høje forventninger til din indsats og til gengæld også giver mulighed for, at du selv kan præge dine opgaver og ikke mindst få stort ansvar i løsningen af dem.

Viden og erfaring med public affairs, politisk kommunikation og interessevaretagelse inden for  og transportområdet i praksis.

Det lægger os på sinde, at din stilling hos os indgår i en god synergi med din uddannelse. Vi tilbyder derfor en lang række udviklings- og netværksmuligheder til vores studenter, herunder: Interne kurser, talentudvikling, netværksfrokoster, konferencer og juniorbar på tværs af husets afdelinger.

Om Rud Pedersen
Rud Pedersen Public Affairs er Nordens største politiske rådgivningsbureau, med kontorer i hele Norden samt Baltikum og Bruxelles. Vi rådgiver danske og internationale virksomheder og organisationer om politisk interessevaretagelse, politisk kommunikation og markedsnære aktiviteter. Vores arbejde er i krydsfeltet mellem Christiansborg, regionerne, centraladministrationen, erhvervslivet, organisationsverdenen og EU. Du vil derfor få kendskab og unik viden om de processer, der definerer transport-, infrastruktur- og energiområdet både i dag og i fremtiden. Vores arbejdsmiljø er afslappet og uformelt, med en åben og ligefrem omgangstone, hvor du indgår på lige fod med alle andre medarbejdere.

 

Praktisk
Tiltrædelse hurtigst muligt.

Arbejdstiden er normeret til 15 timer ugentligt.

Stillingen er timelønnet.

Kontakt
Public Affairs Consultant Emil Drevsfeldt Nielsen på
drevsfeldt@rudpedersen.com, tlf.: +45 22 29 35 21.

Ansøgning og CV sendes ligeledes til Emil Drevsfeldt Nielsen. 

Ansøgningsfrist
Onsdag d. 11. december 2019. Samtaler afholdes løbende.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Rud Pedersen Public Affairs Company

Adresse 1
Ved Stranden 16, 2. Sal
1061 København K
Danmark
Adresse 2
Ved Stranden 16, 2. Sal
1061 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
03-12-2019
Udløber
11-12-2019
Kviknummer
LJA-77983975
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Analyse og information, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Rud Pedersen Public Affairs Company

Adresse
Ved Stranden 16, 2. Sal
1061
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
03-12-2019
Ansøgningsfrist
11-12-2019
Kviknummer
LJA-77983975
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Analyse og information, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed