Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Researcher til Rud Pedersen Public Affairs Healthcare Team

Rud Pedersen Public Affairs Company

Storkøbenhavn

Indrykket
26-02-2019

Er du en politisk nørd med stor indsigt og interesse i dansk politik? Vil du have indblik i, hvordan man opnår politisk indflydelse, og hvordan politik bliver omsat til praktisk virkelighed, på et af de mest højtprioriterede politikområder i Danmark? Så er du måske Rud Pedersens nye researcher til vores sundhedsteam.

Vi tilbyder en studenterstilling, hvor du får prøvet kræfter med hele public affairs disciplinen. Derudover får du ansvar for koordinering af Rud Pedersen Groups sundhedspolitiske team på tværs af vores kontorer i de forskellige lande. Stillingen kan derfor indeholde rejsedage.

Arbejdsområderne varierer fra research, udarbejdelse af præsentationer, medieovervågning og politisk analytisk arbejde, rapport- og notatskrivning på både dansk og engelsk, samt bistand til strategiudvikling og indsamling af viden fra konferencer m.m.  Dine specifikke kompetencer og interesser vil også i høj grad være med til at forme stillingen.

Om dig

 • Du er i gang med en relevant akademisk uddannelse som fx scient.pol., HA/cand.merc.(kom.), scient.soc., eller scient.san.publ.

 • Du er en stærk formidler på både dansk og engelsk og forstår at vinkle og kommunikere politiske budskaber til forskellige målgrupper.

 • Du har interesse for og indblik i dansk politik og også gerne kendskab til sundhedspolitik fra studiet og/eller studiejob.

 • Du har politisk tæft og en stærk analytisk sans, og du har evnen til hurtigt at sætte dig ind i politiske problemstillinger.

 • Du er dedikeret og initiativrig, og du trives i et omskifteligt, dynamisk og internationalt miljø med stort ansvar.

Vi tilbyder

 • En alsidig, social og udfordrende arbejdsplads, hvor vi har høje forventninger til din indsats og til gengæld også giver mulighed for, at du selv kan præge dine opgaver og ikke mindst få stort ansvar i løsningen af dem.

 • Viden og erfaring med public affairs, politisk kommunikation og interessevaretagelse på det sundhedspolitiske område i praksis.

 • Det lægger os på sinde, at din stilling hos os indgår i en god synergi med din uddannelse. Vi tilbyder derfor en lang række udviklings- og netværksmuligheder til vores studenter, herunder: Interne kurser, talentudvikling, netværksfrokoster, konferencer og juniorbar på tværs af husets afdelinger.

Om Rud Pedersen
Rud Pedersen Public Affairs er Nordens største politiske rådgivningsbureau, med kontorer i hele Norden samt Baltikum og Bruxelles. Vi rådgiver danske og internationale virksomheder og organisationer om politisk interessevaretagelse, politisk kommunikation og markedsnære aktiviteter. Vores arbejde er i krydsfeltet mellem Christiansborg, regionerne, centraladministrationen, erhvervslivet og organisationsverdenen. Du vil derfor få kendskab og unik viden om de processer, der definerer sundhedsområdet både i dag og i fremtiden. Vores arbejdsmiljø er afslappet og uformelt, med en åben og ligefrem omgangstone, hvor du indgår på lige fod med alle andre medarbejdere.

Praktisk

 • Tiltrædelse hurtigst muligt.

 • Arbejdstiden er normeret til 20 timer ugentligt.

 • Stillingen er timelønnet.

Kontakt
Public Affairs Consultant Nanna Herskind på nanna@rudpedersen.com eller på tlf. +45 25 34 70 45.

Ansøgningsfrist
18. marts samtaler afholdes løbende.


Del dette job

Kontakt
Rud Pedersen Public Affairs Company
Ved Stranden 16, 2. Sal
1061 København K
Kontakt
Ved Stranden 16, 2. Sal
1061 København K
Danmark
Arbejdssted
-----------
Afdeling
---------
Praktisk information
Oprettet
26-02-2019
Udløber
18-03-2019
Kviknummer
LJA-71042646
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration, Analyse, Kommunikation og medier, Politik og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Rud Pedersen Public Affairs Company

Adresse
Ved Stranden 16, 2. Sal
1061
København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
26-02-2019
Udløber
18-03-2019
Kviknummer
LJA-71042646
Jobtype
Studenterjob
Fag
Administration, Analyse, Kommunikation og medier, Politik og samfund
Beliggenhed