Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Relationsstærk, samlende og strategisk dygtig chef til Kultur N

Københavns Kommune

København, Storkøbenhavn

Indrykket
28-08-2019

Kan du drive og sætte retning for kultur-, idræts- og biblioteksområdet i tre bydele i rivende udvikling? Har du et stærkt kultur- og fritidskompas, og kan du se kultur og fritid gøre en forskel for både den enkelte og for større fællesskaber? Kan du tænke med på innovative ideer og udpege den lokale kurs på kultur- og fritidsområdet? Og evner du at lede og motivere en mangfoldig organisation med stærke faglige fællesskaber, erfaringer og visionære medarbejdere? Så er du måske vores kommende chef.

 

Kultur N hvem er vi?

 

Kultur N varetager alle borgernære opgaver på kultur- og idrætsområdet i samspil med brugerne, kulturaktørerne, foreningslivet, lokaludvalg, skoler og dagtilbud i Brønshøj-Husum, Bispebjerg NV og på Nørrebro. Som resten af København er de tre bydele i forandring og udvikling. Nogle områder er præget af fortætning, andre steder af områdefornyelse, ligesom store områder med alment byggeri er under forandring.

 

I Kultur N er der et strategisk fokus på en øget tryghedsskabende og socialkulturel indsats. Hertil kommer en række større fysiske og organisatoriske projekter i bydelene, herunder udvikling og implementering af det nye biblioteks- og kulturhustilbud i Tingbjerg, udvikling af et nyt kulturcentrum omkring Brønshøj Torv, revitalisering af BIBLIOTEKET på Rentemestervej efter en omfattende vandskade, etablering af et nyt gårdanlæg ved Dansekapellet, udvikling og implementering af det nye bibliotek i Nørrebrohallen, organisatorisk samordning af bibliotek og kulturhus på Blågården. På idrætsområdet er der fokus på at udvikle nye partnerskaber med klubber og foreningsliv. Hertil kommer vores deltagelse i nye idrætsbyggerier i områderne og arbejdet med en større udviklingsplan for Tingbjerg Idrætspark.

 

Kultur N deltager desuden i mange tværgående indsatser i forvaltningen, herunder på biblioteksområdet, på idrætsområdet med udvikling af samarbejdsmodeller med relation til den nye idrætsplan, på det administrative og digitale område med implementering af nye systemer og på området for tværsektorielt samarbejde med andre forvaltninger mv.

 

Relationsstærk og strategisk tænkende lederprofil

 

Som person er du åben og lyttende og har fokus på at skabe gode relationer i bydelsenheden til interne samarbejdspartnere i kommunen såvel som til eksterne samarbejdspartnere.

 

Du ser de større sammenhænge har et stærkt menneskekendskab og kan motivere, sætte retningen og få andre med. Du tager højde for logistik og struktur, og du glemmer aldrig praktikken, når der tales både udvikling og drift. Du mister ikke troen på visionen og strategien, og du evner at bringe medarbejdernes forskellige fagligheder i spil, så der fortsat opstår værdifulde synergier.

 

Vi lægger vægt på dine evner til at indgå i et stærkt tværgående samarbejde med forvaltningens øvrige enheder, fagcentre, chefer og direktionen i forhold til at udvikle og implementere Kultur- og Fritidspolitikken og skabe sammenhængskraft på tværs af forvaltningen. Eksempler på aktuelle tværgående dagsordener er arbejdet med kerneopgaven, servicekultur samt digital- og datadrevet ledelse.

 

Derudover forventer vi, at du:

 

  • er en stærk lederprofil med dokumenteret ledelseserfaring

  • har erfaring med at lede gennem ledere og binde større organisationer sammen

  • har personlig gennemslagskraft og kan navigere sikkert i en tillidsbaseret, politisk organisation med mange interessenter

  • kan vise resultater i forhold til udvikling og drift af en større organisation gerne indenfor kultur-, idræt- og biblioteksområdet

  • har budgetforståelse og erfaring med økonomistyring, gennemførelse af store projekter og processer samt udarbejdelse af investeringscases og beslutningsgrundlag til en politisk ledelse

  • kan skabe en god og positiv kultur omkring dig, selvom tempoet er højt

 

 

Fakta

 

Kultur N har ca. 100 medarbejdere, som arbejder med drift og udvikling af Kultur N's biblioteks-, idræts- og kulturtilbud, og de betjener således ca. 180.000 københavnere med en bred vifte af faciliteter og tilbud. Enhedens tilbud er både bemandede og ubemandede.

 

Enheden har et årligt budget på ca. 100 mio. kr. herunder et kommercielt indtægtskrav på ca. 15 mio. kr.

 

Yderligere oplysninger

 

Lønnen fastsættes i forhold til kvalifikationer efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation. Lønrammen ligger i spændet 680.000-720.000 kr./år. Hertil kommer indplacering på cheflønsaftale samt pension på 20,17%.

 

Stillingen ønskes besat 1. november 2019.

 

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte direktør Thomas Jakobsen på 2673 2327 eller HR-konsulent Nini Mallitsch Poulsen på 2966 4067. Her kan du læse mere om Kultur- og Fritidsforvaltningen og Kultur- og Fritidspolitikken.

 

Søg via nedenstående link senest onsdag den 11. september 2019

 

Første samtalerunde gennemføres den 20. september. Hvis du går videre til anden samtalerunde, som ligger den 24. september, skal du være forberedt på at skulle gennemføre en test ved rekrutteringsbureauet Mercuri Urval. Der vil i den forbindelse blive taget referencer.

 

Om Kultur- og Fritidsforvaltningen

 

I Kultur- og Fritidsforvaltningen tror vi på, at tillid og samarbejde både øger medarbejdernes trivsel og højner kvaliteten, produktiviteten og vores evne til at gå nye veje.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Københavns Kommune

Adresse 1
Rentemestervej 76
2400 København NV
Danmark
Praktisk information
Oprettet
28-08-2019
Udløber
11-09-2019
Kviknummer
LJA-75149220
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Politik, kultur og samfund, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

HK i Norge, Region Agder og Rogaland

Kulturdepartementet

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Kommune

Adresse
Rentemestervej 76
2400
København NV
Danmark
Praktisk information
Indrykket
28-08-2019
Ansøgningsfrist
11-09-2019
Kviknummer
LJA-75149220
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Politik, kultur og samfund, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed