Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Relationsstærk og analytisk konsulent

Next - Uddannelse København

København, Storkøbenhavn

Indrykket
13-09-2022

Interesserer du dig for uddannelsesområdet? Og kan du lide både at arbejde med tal og med mennesker? Så er du måske vores nye konsulent, som skal indgå i budgetteamet på NEXT.

Hvem er vi?

Du bliver en del af et centralt placeret og dedikeret team på tre personer. Teamet har ansvaret for at udarbejde skolens samlede budget samt den løbende opfølgning. Derudover er det vores opgave at sikre, at skolens økonomistyring lever op til NEXT høje ambitionsniveau ift. god og bæredygtig skoledrift.

Budgetansvaret på NEXT er lokalt forankret på de enkelte afdelinger og uddannelser, der hver især har budgetansvar. Budgetafdelingens opgave er at indarbejde de lokale budgetter i det samlede budget for skolen. Vi faciliterer med andre ord hele hele budgetprocessen lige fra at indkalde bidrag til at trykteste disse, før de samles i det endelige budget.  

Vi lægger vægt på at vedligeholde en god og konstruktiv relation til NEXT budgetansvarlige. Det indebærer at være opsøgende i samarbejdet og altid være opmærksom på at sikre, at de enkelte chefer og ledere på NEXT hver især oplever at være godt hjulpet, når det handler om at varetage budgetansvaret for egen afdeling.

I afdelingen vægtes samarbejde, faglig sparring og fleksibilitet højt, og vi trives i et engageret og uformelt arbejdsmiljø. Vi kan lide at arbejde med tal, og vi sætter en ære i enkelt og tydeligt at kunne videreformidle, hvorfor tallene ser ud, som de gør.

Du vil selv få betydelig indflydelse på tilrettelæggelsen af din arbejdsdag, ligesom vi kan tilbyde rammer, der kan sikre en ordentlig work-life-balance.

Primære arbejdsopgaver

Din vigtigste opgave i budgetafdelingen bliver først og fremmest at indgå i udarbejdelsen af budgettet og understøtte de enkelte stabs- og støtteafdelinger samt vores gymnasier og brancheskoler (i deres løbende arbejde med økonomi) i den løbende budgetopfølgning. Samtidig vil du løbende skulle kommunikere med de budgetansvarlige ude i organisationen og være med til at sikre, at alle forstår, bidrager til og mærker et ejerskab over de enkelte budgetprocesser.

Din arbejdsdag vil rumme stor variation, og der vil være et attraktivt mix af dage med fordybelse bag skærmen og dage i marken, hvor du er ude på de enkelte skoler for at hjælpe, vejlede og udfordre de lokale budgetansvarlige.

Efterhånden som du lærer budgetmodellen og organisationen at kende, vil du også komme til at indgå i den løbende optimering og udvikling af budgetmodellen.

Dine arbejdsopgaver bliver helt konkret at:

  • facilitere udarbejdelsen af budgettet for NEXT og den månedlige budgetopfølgning i tæt samarbejde med de pædagogiske områder
  • yde rådgivning til skolens chefer og øvrige budgetansvarlige ift. god økonomistyring
  • udarbejde økonomiske analyser med udgiftsvurdering af diverse tiltag mv.

 Vi søger en profil, som

  • har en relevant økonomisk uddannelse. Erfaring gerne fra uddannelsessektoren er en fordel, men endnu mere afgørende er det, at du kommer med en god energi og ikke er bange for at sætte dig ind i nye ting
  • har gode samarbejdsevner og som er dygtig til at kommunikere både mundtligt og skriftligt
  • er serviceminded, analytisk og struktureret
  • er fleksibel og god til at opbygge og vedligeholde stærke relationer
  • har humor og en sund respekt for andres kompetencer og holdninger
  • er fortrolig med office-pakken med særlig vægt på Excel

Ansættelsesvilkår

Stillingen er på fuldtid og placeret i Valby. Du bliver ansat efter gældende overenskomst.

Vi håber, at du kan starte d. 1. november 2022 eller snarest muligt.

Vi opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Ansøgning og kontakt

Send cv, ansøgning og andre relevante dokumenter til os hurtigst muligt, hvis stillingen er noget for dig. Vi holder løbende ansættelsessamtaler.

 Du er velkommen til at kontakte afdelingsleder for Budget, Klaus Gunnar Jensen på tlf. 25 40 95 22 eller mail kgj@nextkbh.dk, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Frist: 26-09-2022

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Next - Uddannelse København

Adresse 1
Carl Jacobsens Vej 25
2500 Valby
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-09-2022
Udløber
26-09-2022
Kviknummer
LJA-84025052
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Forskning og undervisning, Konsulent og rådgivning
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Next - Uddannelse København

Adresse
Carl Jacobsens Vej 25
2500
Valby
Danmark
Praktisk information
Indrykket
13-09-2022
Ansøgningsfrist
26-09-2022
Kviknummer
LJA-84025052
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Forskning og undervisning, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed