Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Relationel og analytisk stærk generalist til Økonomistyring i Skatteministeriet

Skatteministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
01-03-2021

Vil du bidrage til at videreudvikle og styrke sammenhængene mellem Skatteministeriets tværgående styrings- og tilsynsopgaver? Har du lyst til at arbejde med udvikling af styringskoncepter, projektledelse og evt. med risikostyring? Så er du måske den kollega, vi søger i Økonomistyringskontoret.

 

Arbejd med tværgående styring og tilsyn

Kontoret Økonomistyring er en del af afdelingen Koncernstyring i Skatteministeriets departement. I Økonomistyring har vi fokus på at forbedre styring og tilsyn med hele ministerområdet og arbejder bl.a. med konceptudvikling og implementering af risikostyring, håndtering af kritik fra Rigsrevisionen og tilsyn med udgifter til indkøb, herunder også udgifter til Kammeradvokaten. Herudover driver kontoret komplekse analyseopgaver og bidrager til finanslovsprocessen og styring af departementets interne økonomi.

 

Da vi har ansvaret for en række af koncernens tværgående tilsynskoncepter, har vi et tæt samarbejde med de øvrige kontorer i Koncernstyring om tilsynsopgaven og med koncernens ti styrelser om at implementere og forbedre den løbende styring og opfølgning på områderne.

 

Der er tale om en ambitiøs dagsorden, som kræver fagligt og relationsstærke medarbejdere med stort engagement. Arbejdet kræver desuden gode formidlingsevner og en lyst til at tilegne sig viden om både departementets og styrelsernes styringsopgaver.

 

Du forventes fortrinsvist at skulle varetage opgaver vedrørende tværgående styrings- og tilsynsopgaver i koncernen, men kan også få berøring med dele af kontorets andre opgaver.

 

Dine opgaver kan bl.a. omfatte:

  • Videreudvikling og idriftsættelse af koncernens risikostyring

  • Gennemførsel af koncernens tilsyn på indkøbsområdet

  • Deltage i forretningsanalyser

  • Levere beslutningsoplæg til ministeriets øverste ledelse

 

Vi vil have et stort fokus på din faglige og personlige udvikling, og der vil derfor over tid være mulighed for at justere din konkrete portefølje med nye opgaver i kontoret.

 

Blik for detaljen og det konstruktive samarbejde

Du er cand.scient.pol., cand.polit. eller har en anden relevant videregående uddannelse. Du må gerne være nyuddannet, men du kan også have et par års erfaring.

 

Vi forventer, at du har:

  • Gode skriftlige og mundtlige formidlingsevner

  • Blik for detaljen og tager initiativ, når du skal finde de gode løsninger

  • Interesse for at skabe gode relationer og indgå i konstruktivt samarbejde med både kollegaer og andre faggrupper

  • En selvstændig og struktureret tilgang til opgaveløsning

 

Erfaring fra et andet ministerium eller styrelse vil være en fordel, men er ikke et krav.

 

Arbejd tæt på det, der tæller

I Skatteministeriet arbejder vi tæt på de politiske processer på et område med stor bevågenhed og mange interessenter. Vi bruger alle vores kræfter på at løse en afgørende opgave på en ordentlig måde samtidig med, at vi sætter retning og skaber løsninger for skatteforvaltningen.

 

Vi er et fagligt og ambitiøst departement med ca. 300 ansatte, hvor vi dagligt løser udfordrende opgaver på tværs af discipliner. Vi ved, at den gode løsning opstår i samspillet mellem fagligheder. Derfor dyrker vi en stærk faglig samarbejdskultur, hvor der er også plads til det sociale.

 

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning med CV og eksamensbevis via linket Søg stillingen senest den 21. marts 2021. Vi forventer at afholde samtaler i uge 12. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte fungerende kontorchef for kontoret Økonomistyring Lars Bødker Madsen på telefonnummer 72 37 12 79.

 

Der kan indgå tests i ansættelsesprocessen.

 

Tiltrædelse snarest muligt og ansættelse efter gældende overenskomst. Arbejdsstedet er Nicolai Eigtveds Gade 28, 1402 København K. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.  Læs mere om ansættelse i Skatteministeriet på www.skm.dk/job.

 

Skatteministeriet opfordrer alle kvalificerede uanset køn, alder religion eller etnisk tilhørsforhold at søge stillingen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Skatteministeriet

Adresse 1
Nicolai Eigtveds Gade 28
1402 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
01-03-2021
Udløber
21-03-2021
Kviknummer
LJA-81772465
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Skatteministeriet

Adresse
Nicolai Eigtveds Gade 28
1402
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
01-03-2021
Ansøgningsfrist
21-03-2021
Kviknummer
LJA-81772465
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Strategi og udvikling
Beliggenhed