Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Rektor

Midtfyns Gymnasium

Fyn

Indrykket
16-11-2022

Har du ambitioner for unges uddannelse og dannelse? Ser du værdien i et mindre gymnasium - nu og i fremtiden? Motiveres du af at videreføre et højt fagligt niveau og at være en del af et gymnasium, hvor der er plads til, at både elever og medarbejdere kan være sig selv? Har du udsyn, samfundsinteresse og politisk tæft?

 

Så kan du komme til at stå i spidsen for et helt fantastisk, lokalt forankret gymnasium, der bobler af samhørighed og fællesskab.

 

Stillingen som rektor for Midtfyns Gymnasium (MfG) er ledig, da vores rektor gennem 15 år er gået på pension. Du kommer til os på et godt tidspunkt. Næste år fejrer vi Midtfyns Gymnasiums 50-års fødselsdag, og vi er 400 elever og 60 medarbejdere, der synes, at vi har meget at fejre.

 

Vores 11 forskellige studieretninger og vores autismelinje har et højt fagligt niveau. Vi har en stolt tradition for de kunstneriske og kreative fag, og vi har en aktuel profil med fokus på bæredygtighed og den grønne omstilling. Vi er lykkedes med at få rigtig meget godt ud af at være et mindre og lokalt forankret gymnasium.

 

Som ny rektor kommer du til at lede et moderne, udviklingsparat og velfungerende gymnasium med gode faciliteter og godt kollegaskab. Du bliver gymnasiets daglige leder med det overordnede ledelsesansvar for drift og udvikling af såvel pædagogiske som administrative opgaver. Du refererer til bestyrelsen, som du forventes at indgå i et tæt og konstruktivt samspil med.

 

Du skal i tæt samarbejde med ledelsesteamet fortsat sikre det gode arbejdsmiljø, trivslen blandt både elever og medarbejdere og det høje faglige niveau. Du skal være med til at få visionen om væredygtighed ud at leve og sikre den videre udvikling af gymnasiet med respekt for skolens særlige DNA.

 

Vi forventer, at du har ledelseserfaring fra uddannelsesområdet, og at du er stærkt engageret i arbejdet med de unges dannelse og uddannelse. Du er en tillidsvækkende, anerkendende og involverende leder, der kan skabe følgeskab omkring dig. Du har stærke samarbejdsevner og en uhøjtidelig stil - og så vil du noget på området. Du har lysten til at investere i skolen og lokalområdet og ikke mindst i samspillet med de mange aktører lokalt, regionalt og nationalt.

 

Læs mere om stillingen i job- og personprofilen. Hvis du har spørgsmål om jobbet, er du meget velkommen til at kontakte bestyrelsesformand Anni Søborg på tlf. 2875 2928 eller partner i Genitor Trine Kern Schandorff på tlf. 3141 0255 eller ts@genitor.dk.

 

Ansøgningsfristen er den 3. december 2022

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Midtfyns Gymnasium

Adresse 1
Holmehøjvej 4
5750 Ringe
Danmark
Praktisk information
Oprettet
16-11-2022
Udløber
03-12-2022
Kviknummer
LJA-84255352
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning, Ledelse, Miljø og energi, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Midtfyns Gymnasium

Adresse
Holmehøjvej 4
5750
Ringe
Danmark
Praktisk information
Indrykket
16-11-2022
Ansøgningsfrist
03-12-2022
Kviknummer
LJA-84255352
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Forskning og undervisning, Ledelse, Miljø og energi, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed