Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Rektor

Svendborg Gymnasium

Svendborg, Fyn

Indrykket
14-09-2022

Svendborg Gymnasium boblede af liv første fredag i september, hvor gymnasiet rundede 150 år. Gymnasiet bobler også af liv i dagligdagen, hvor ca. 1.000 elever og mere end 100 medarbejdere er samlet om en faglig og pædagogisk undervisning af høj kvalitet. Her er fokus på elevernes dannelse og personlige myndighed gennem demokratisk medindflydelse og faglige og kulturelle oplevelser.

 

Gymnasiet er både stort og veldrevet med en sund økonomi og gode faciliteter. SG tilbyder 12 forskellige studieretninger på STX og fem spændende fagpakker på HF. Efter den daglige undervisning er der yderligere en lang række aktiviteter: fra musik og andre kreative fag til musical, foredrag, debatter, skoleradio, frivilligt arbejde og meget mere.

 

Svendborg Gymnasium søger en ny rektor, der som en samlende leder og via et godt samarbejde med den øvrige ledelse, medarbejdere og elever kan sætte retning for et attraktivt gymnasium, der skaber de bedste rammer for elevernes faglige, personlige og studieforberedende udvikling og for lærernes og de øvrige medarbejderes høje engagement og store dygtighed. Den nye rektor skal desuden sørge for, at der på SG fortsat er et stærkt fællesskab, højt til loftet og plads til alle typer af unge.

 

Som ny rektor bliver du gymnasiets daglige leder med det overordnede ledelsesansvar for drift og udvikling af såvel pædagogiske som administrative opgaver. Du refererer til bestyrelsen, som du forventes at indgå i et tæt og konstruktivt samspil med. Konkret kommer du som ny rektor til at stå i spidsen for udarbejdelsen af en ny strategi, der skal være retningsgivende for Svendborg Gymnasium de kommende år.

 

Vi forventer, at du har ledelseserfaring fra uddannelsesområdet, herunder erfaring med at lede dygtige og engagerede vidensmedarbejdere. Du kommer med både visioner og ambitioner for gymnasiet og et sikkert økonomisk overblik. Du er en reflekteret, anerkendende, samlende og inddragende leder med stærke relationelle og kommunikative kompetencer, der er interesseret i at lave en god uddannelse for de unge. Og du har lysten til at engagere dig i de mange samarbejdsrelationer, SG indgår i - lokalt, regionalt, nationalt og globalt.

 

Læs mere om stillingen i job- og personprofilen. Hvis du har spørgsmål om jobbet, er du meget velkommen til at kontakte bestyrelsesformand Thomas Buchvald Vind på tlf. 6011 1020 eller partner i Genitor Trine Kern Schandorff på tlf. 3141 0255 eller ts@genitor.dk.

 

Ansøgningsfristen er den 28. oktober 2022.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Svendborg Gymnasium

Adresse 1
A P Møllers Vej 35
5700 Svendborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
14-09-2022
Udløber
28-10-2022
Kviknummer
LJA-84029949
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, økonomi og regnskab, Kommunikation og medier, Kontor og administration, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Svendborg Gymnasium

Adresse
A P Møllers Vej 35
5700
Svendborg
Danmark
Praktisk information
Indrykket
14-09-2022
Ansøgningsfrist
28-10-2022
Kviknummer
LJA-84029949
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Finans, økonomi og regnskab, Kommunikation og medier, Kontor og administration, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed