Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Rektor - genopslag

Professionshøjskolen UCN

Nordjylland

Indrykket
01-09-2021

Vil du sætte dit aftryk på fremtidens Nordjylland? Vil du stå i spidsen for en af de vigtigste uddannelsesinstitutioner i Nordjylland? Kan du positionere UCN lokalt og nationalt? Har du lyst til at udvikle relationer til aktører i både det private og offentlige erhvervsliv og på Christiansborg? Og kan du understøtte retning og begejstring internt i hele organisationen?

 

Så kan det være, det er dig, der skal være UCNs kommende topleder en uddannelsesinstitution med en stærk selvforståelse og en stor stolthed, og hvor både det erhvervsrettede- og det forskningsmæssige fokus står højt på dagsordenen.

 

Som rektor for UCN skal du være med til at sikre, at UCN får en endnu mere fremtrædende rolle på uddannelsesområdet. Det skal du gøre ved at sørge for, at de uddannelser, der bliver udbudt, er af højeste kvalitet. Til gavn for stort set alle samfundets borgere. UCN leverer uddannelse og forskning bredt til samfundet.  Fra et barn ser verden og Nordjylland for første gang og resten af livet, vil det møde uddannede fra UCN.

 

Du vil lykkes med denne opgave som rektor ved at udvikle på relationerne til det omkringliggende samfund, ved at være garant for god ledelse og ved at styrke den forskningsmæssige profil på UCN.

 

UCNs kernefortælling er, at UCN som uddannelses- og vidensinstitution er med til at udvikle Nordjylland i samarbejde med omverdenen. UCN er en del af en global virkelighed, og uddannelserne på UCN er netop uddannelser til virkeligheden.

 

Du skal have en solid ledelsesfaglighed, så du er i stand til at skabe de bedste forudsætninger for faglig udvikling og ledelsesudvikling i organisationen. Du skal have et stærkt strategisk blik, så du kan positionere UCN til fremtidens uddannelse og livslang læring, og blændende netværkskompetencer, så du kan styrke UCNs profil udadtil. Desuden skal du have et brændende ønske om at ville gøre en forskel for netop uddannelse i Nordjylland.

 

Læs mere om UCN og stillingen i job- og personprofilen (Pdf).

 

Er du blevet nysgerrig, er du meget velkommen til at kontakte bestyrelsesformand Poul Ingemann Knudsgaard på telefon 2086 8621. Du er også meget velkommen til at kontakte chefkonsulent i Genitor Evald Eriksen på telefon 4057 8708 eller e-mail ee@genitor.dk.

 

Forventet tiltrædelse er den 1. januar 2022.

 

Du kan søge stillingen via knappen nedenfor.

 

Ansøgningsfristen udløber den 28. september kl. 10.00.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Professionshøjskolen UCN

Danmark
Praktisk information
Oprettet
01-09-2021
Udløber
28-09-2021
Kviknummer
LJA-82597619
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Professionshøjskolen UCN

Praktisk information
Indrykket
01-09-2021
Ansøgningsfrist
28-09-2021
Kviknummer
LJA-82597619
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Forskning og undervisning, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed