Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Regnskabsansvarlig

HTG fællesskabet

Storkøbenhavn

Indrykket
02-09-2019

søges til HTG fællesskabet. Fællesskabet består af de fire selvejende gymnasier: Nykøbing Katedralskole, Hvidovre Gymnasium, Københavns åbne Gymnasium samt Høje Taastrup Gymnasium.

 

Da den ene af vores regnskabsansvarlige har valgt at søge nye udfordringer, søger vi en ny medarbejder til fællesskabet. Arbejdet vil skulle udføres på Hvidovre Gymnasium og Nykøbing Katedralskole.

 

Den regnskabsansvarlige vil dels referere til rektorerne på de pågældende skoler, dels til ledelsen i det administrative fællesskab. Din dagligdag vil i stor grad være selvstyret, men der er god sparring med det administrative fællesskabs anden regnskabsansvarlige.

 

Der vil være tale om to separate økonomistyringsopgaver op imod to ledelser og to bestyrelser. Herudover vil der også periodevis kunne opstå assistance med især lønindplacering, lønrefusioner og personalesager og lignende. Du vil have det overordnede ansvar for den faglige opdatering af regnskabsområdet i det administrative fællesskab.

 

Der vil blive indgået en ansættelseskontrakt, der sikrer en hensigtsmæssig arbejdsdeling mellem institutionerne, og som samtidigt giver et gennemskueligt, udfordrende og udviklende arbejde for den kommende regnskabsansvarlige.

 

Ansøgeren skal være ansvarlig for flg. opgaver:

 

  • Overordnet budgetstyring, likviditetsstyring og opfølgning.

  • Strategisk økonomirådgivning af rektorer og bestyrelser

  • Overordnet regnskabsstyring og rapportering.

  • Analyse og prognosearbejde.

  • Bygnings- og anlægsregnskab.

  • Andre opgaver i forbindelse med økonomi og styring.

 

 

Du skal have kompetencer inden for ovennævnte ansvarsområder. Kendskab til økonomisk drift af et gymnasium samt systemerne Navision og SLS er en fordel, men ikke et krav. Du har en akademisk uddannelse som HD(R)/cand.merc.(revision) eller tilsvarende. Du er en åben og moderne leder, der kan kommunikere og samarbejde med institutionens forskellige medarbejdergrupper og eksterne samarbejdspartnere.

 

Vi tilbyder løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst med mulighed for at forhandle tillæg. Stillingen er på 37 timer pr. uge. Tiltrædelse 1/11-2019.

 

Yderligere oplysninger kan fås hos økonomichef Sidsel Buhr Jeppesen, telefon 30 60 37 60.

 

Ansøgning fremsendes elektronisk til sb@htg.dk. mrk. Regnskabsansvarlig, så den er modtaget senest 16/9-2019 kl. 16.00. Ansættelsessamtaler forventes afholdt d. 24/9-2019 (1. runde) og 25/9-2019 (2. runde).

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

HTG fællesskabet

Adresse 1
Frøgård Allé 2
2630 Taastrup
Danmark
Adresse 2
Frøgård Allé 2
2630 Taastrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
02-09-2019
Udløber
16-09-2019
Kviknummer
LJA-75291429
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab
Ansøg nu
Lignende job

Del dette job

Virksomhedsinformation

HTG fællesskabet

Adresse
Frøgård Allé 2
2630
Taastrup
Danmark
Praktisk information
Indrykket
02-09-2019
Ansøgningsfrist
16-09-2019
Kviknummer
LJA-75291429
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab
Beliggenhed