Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Region Syddanmark søger to akademiske studentermedhjælpere til Informationssikkerhed

Regional IT - Vejle

Vejle, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
12-10-2020
Ønsker du at koble din teoretiske viden om databeskyttelsesforordningen til praksis? Trives du i et stærkt fagligt miljø og vil du være med til at understøtte informationssikkerheden ift. behandlingen af personoplysninger i Region Syddanmark? Så kunne en stilling som studentermedhjælp være noget for dig?

Arbejdet med informationssikkerhed i Region Syddanmark hviler på et solidt fundament, men kravene til at sikre regionens data stiger i takt med at flere og flere processer understøttes digitalt. Informationssikkerhed er derfor et væsentlig element i hverdagen for de ansatte i regionen og står højt på agendaen hos direktionen.

Region Syddanmark søger to studentermedhjælpere, som har lyst til at arbejde med informationssikkerhed - specielt i forhold til de problemstillinger, der udspringer i relation til sundhedsloven, databeskyttelsesloven og databeskyttelsesforordningen. Studentermedhjælperen skal både arbejde sammen med team Informationssikkerhed og med regionens databeskyttelsesrådgiver.

Dine opgaver vil være, at:

  • administrative opgaver, såsom referatskrivning, mødebookning, koordinering m.v.
  • anmelde brud på persondatasikkerheden til Datatilsynet
  • yde sekretariatsbetjening til it-udvalgene
  • vedligeholde det interne anmeldelsessystem/fortegnelse/dokumentation
  • arbejde med databehandleraftaler
  • deltage i udarbejdelse og vedligeholdelse af retningslinjer inden for informationssikkerhed
  • sekretariatsbetjene, journalisere og foretage løbende sagsbehandling

Om dig
Du er bachelor- eller kandidatstuderende på en universitetsuddannelse og det vil være en fordel, men det er ikke et krav, at du via dit studie har fået indsigt i offentlig administration.

Du har desuden en interesse i at arbejde i krydsfeltet mellem databeskyttelsesret, IT, informationssikkerhed og forretning, og du har gode mundtlige og skriftlige formuleringsevner på dansk. Du skal endvidere være villig til og have en interesse i at lære nyt.

Om os
Du bliver en del af Informationssikkerhed, der består af 13 højtkvalificerede medarbejdere, herunder to juridiske studentermedhjælpere. Vores omgangstone er uformel og humoristisk, og vi lægger vægt på, at det skal være sjovt at gå på arbejde samtidigt med, at vi har et højt fagligt niveau.

Vi arbejder på tværs af sygehuse og enheder i hele regionen. De overordnede opgaver er at udarbejde og vedligeholde retningslinjer m.v. relateret til informationssikkerhed samt rådgive om den underliggende lovgivning og andre sikkerhedsaspekter. Derudover laver Informationssikker-hed interne audits, og vurderer, om regionens aktuelle sikkerhedsniveau lever op til fastlagte standarder.

Er Region Syddanmark en arbejdsplads for dig?
Region Syddanmark er med sine mere end 25.000 ansatte en af Danmarks største arbejdspladser. Forretningsområderne dækker sundhed, psykiatri- og socialområdet, administrative enheder samt regional udvikling.

Regional IT er den centrale IT-driftsorganisation i Region Syddanmark, og tæller i alt ca. 255 medarbejdere. Dertil kommer yderligere ca. 300 IT-medarbejdere, der er ansat på sygehusene.

Vi tilbyder et varierende og udfordrende job inden for en sektor, hvor den nyeste teknologi tages i brug til gavn for borgerne og patienterne.

Vi bestræber os på at være en organisation, hvor der er rum til det hele menneske. Vi har i det daglige fokus på, at vi skal få både arbejds- og privatliv til at fungere.

Vi lægger vægt på faglig og personlig udvikling, og at vores medarbejdere har de kompetencer, som er nødvendige for at kunne løse deres opgaver.

Regional IT er fordelt på to lokationer i henholdsvis Kolding og Vejle.

Din ansøgning
Send ansøgning, CV samt eksamenspapirer hurtigst muligt og senest den 6. november 2020.

Yderligere information
Arbejdstiden er fleksibel og det forventes, at arbejdet vil være cirka 15 timer om ugen.
Løn er efter gældende overenskomst. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Arbejdssted: Regionshuset i Vejle

Har du spørgsmål til stillingen, kan du rette henvendelse til teamleder Vickie A.V. Foged på telefon 29 13 70 30.

Vi holder ansættelsessamtaler den 13. november 2020.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Regional IT - Vejle

Adresse 1
Damhaven 12
7100 Vejle
Danmark
Tlf
29201173
Adresse 2
7100 Vejle
Danmark
Kontaktperson
Tlf: 
29137030
Praktisk information
Oprettet
12-10-2020
Udløber
06-11-2020
Kviknummer
LJA-81262376
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Regional IT - Vejle

Adresse
Damhaven 12
7100
Vejle
Danmark
Tlf: 29201173
Praktisk information
Indrykket
12-10-2020
Ansøgningsfrist
06-11-2020
Kviknummer
LJA-81262376
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Akademisk arbejde, Kontor og administration
Beliggenhed