Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Region Hovedstaden søger forretningskonsulent til Region Hovedstadens Center for It, Medico og Telefoni

Region Hovedstaden

København, Storkøbenhavn

Indrykket
08-03-2018

Vil du være med til at hjælpe hospitalerne og de øvrige virksomheder i Region Hovedstaden med at udnytte potentialet i ny sundhedsteknologi? Sektionen Systemudvikling i Center for It, Medico og Telefoni (CIMT) søger en forretningskonsulent med erfaring til opgaver inden for analyse og udvikling af regionens portefølje af it-systemer.

 

Opgaver

Vores sektion Systemudvikling har ansvar for at varetage tværgående analyse- og udviklingsopgaver inden for de it-systemer, som understøtter det diagnostiske og akutte område samt logistiske og administrative processer på hospitalerne og i regionens øvrige virksomheder.

 

Vi udarbejder både analyser i dybden inden for de enkelte områder, og på tværs. Vores analyser spænder bredt, fra mindre kortvarige opgaver til at drive større langstrakte beslutningsforløb med projektlignende karakter og fra skriftlige produkter til mere løsningsorienterede praktiske forløb.

 

Opgaverne kan eksempelvis være:

 

 • Større og mindre analyser, herunder udarbejdelse af strategiske beslutningsoplæg

 • Udvikling af roadmaps

 • Udarbejde projektgrundlag for nye projekter

 • Ansvarlig for at gennemføre delleverancer i diverse projekter

 • Brugerinddragelse og anvendelsesoptimering

 • Planlægning og afholdelse af workshopforløb

 • Kvantitativ og kvalitativ dataindsamling- og bearbejdning

 

Du kommer til at arbejde i spændingsfeltet mellem brugerne på hospitalerne, de øvrige virksomheder i regionen og CIMT, og du vil få en stor kontaktflade både internt og eksternt i organisationen.

 

Der vil, afhængigt af dine interesser og kompetencer, være rige muligheder for at få selvstændigt ansvar for opgaver.

 

Om os

Center for It, Medico og Telefoni er Danmarks største offentlige center for sundhedsteknologi. Vi driver, supporterer og udvikler it, medico-udstyr og telefoni på Region Hovedstadens hospitaler, virksomheder og centre. CIMT beskæftiger ca. 900 mennesker og har et stærkt fagligt miljø med gode udviklingsmuligheder.

 

Vores sektion er en del af enheden Systemer. Vi er en sektion på 20 medarbejdere fordelt på analytikere og projektledere, som er forankret i to specialiserede teams.

 

Analyseteamet, som du vil blive en del af, har ansvar for at varetage tværgående analyse- og udviklingsopgaver inden for enhedens områder - diagnostiske, akutte, logistiske og administrative it-systemer samt integrationsudvikling, bl.a. integrationer til Sundhedsplatformen.

 

Som udviklingssektion har vi en stor rolle i arbejdet med kortlægning af systemområder, systemudvikling og strategiudvikling på længere sigt inden for vores områder.

 

Ud over analyseopgaver varetager sektionen projektledelsesopgaver for ovenstående områder og vi har ansvar for dele af CIMTs procesportefølje fx CIMTs systemforvaltningskoncept. 

 

Vi lægger stor vægt på et godt fagligt og socialt fællesskab, hvor vi samarbejder og bruger hinandens kompetencer.

 

Vi har en uformel kultur med kolleger, der er klar til at hjælpe og støtte dig og som forventer, at du er klar til at give igen.

 

Om dig

Vi søger en kollega med erfaring, så du på relativt kort tid vil kunne drive større og tungere analyser selvstændigt. Du har en længere videregående uddannelse eller en sundhedsfaglig baggrund med en administrativ overbygning.

 

Vi forventer at du:

 

 • Har erfaring fra analyseopgaver, projektarbejde og/eller databearbejdning

 • Har erfaring med at arbejde i spændingsfeltet mellem brugere og it, evt. gerne erfaringer fra sundhedsvæsenet.

 • Er metodestærk og evner at arbejde struktureret og selvstændigt

 • Trives med, at du ofte selv er med til at definere dine opgaver og ofte skal prøve noget nyt vi har ikke mange driftsrelaterede opgaver

 • Er vedholdende, udviser engagement og tager ejerskab

 • Har en skarp pen og kan skære en sag eller analyse til og levere præcise beslutningsoplæg til ledelsen

 • Har erfaring med interessenthåndtering og kan begå dig i et stort interessentlandskab

 • Har et godt humør, diplomatisk tæft og gode samarbejdsevner

 

 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og høre om dig. Stillingen har en arbejdstid på 37 timer pr. uge. Løn- og ansættelsesvilkår forhandles med udgangspunkt i gældende overenskomst og med mulighed for forhandling af eventuelle tillæg, der modsvarer dine kvalifikationer.

 

Du kan læse mere om os her: www.regionh.dk/imt

 

Interesseret?

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Martin Thor Hansen, tlf. 53 58 09 10 eller teamkoordinator Annette Kirchheiner, tlf. 24 87 99 23.

 

Ansøgningsfrist

Onsdag den 4. april 2018 Kl. 09.00. Du ansøger den ledige stilling, ved at uploade CV, ansøgning samt uddannelsesbevis til vores e-rekrutteringssystem.


Del dette job

Kontakt
Region Hovedstaden
Center for It, Medico og Telefoni
Lyngbyvej 20
2100 København Ø
Kontakt
Lyngbyvej 20
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-03-2018
Udløber
04-04-2018
Kviknummer
LJA-57432726
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse, Konsulent og rådgivning, Politik og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Region Hovedstaden

Adresse
Lyngbyvej 20
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-03-2018
Udløber
04-04-2018
Kviknummer
LJA-57432726
Jobtype
Fuldtid
Fag
Analyse, Konsulent og rådgivning, Politik og samfund
Beliggenhed