Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Rådgiver til politisk udviklingsarbejde

Socialdemokratiet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
08-01-2021

Vil du være en del af holdet hos Danmarks største politiske parti, og vil du være med til at analysere fremtidens politiske udfordringer og skabe langsigtede løsninger? Så kan du få chancen nu som politisk konsulent til vores nystartede Udviklingsafdeling.

Om stillingen

Du kommer til at indgå i partiets udviklingsafdeling, hvor du får til at opgave at skabe rammerne for udviklingen af fremtidens socialdemokratiske politik. Sammen med resten af Udviklingsafdelingen bliver det din opgave at sørge for, at Socialdemokratiet konstant opnår nye input udefra og har de bedste analyser af fremtidens politiske udfordringer.

Dine opgaver vil blandt andre være:

  • At analysere nye politiske udfordringer

  • At håndtere og lede politiske processer fra A-Z bl.a. i samarbejde med medlemmer af den Socialdemokratiske Folketingsgruppe

  • At planlægge og samle relevante aktører til politisk sparring og udvikling

  • At udvikle nye svar på kommende udfordringer

  • At styrke afdelingens redskaber og metode til brug for politisk udvikling

 

Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse inden samfundsviden eller anden erfaring, der giver en lignende politisk ballast. Vi ser gerne en medarbejder med flere års erfaring med udviklingsarbejde i politiske organisationer, interesseorganisationer eller centraladministrationen.

Om dig

Vi søger dig, som er fyldt med nyskabende politiske ideer, har indgående forståelse for dansk politik og kan få små udviklingsprojekter til at vokse store. Vi lægger generelt vægt på følgende kompetencer:

Har politisk forståelse, evner at analysere komplicerede problemstillinger og kan omsætte analyser til politisk handling Er nysgerrig, idérig, og villig til at stille de kritiske spørgsmål Har erfaring med processtyring og projektledelse Kan arbejde selvstændigt og tålmodigt med større projekter og evner at bringe dem i mål Har veludviklede samarbejdsevner

 Vi tilbyder

En udfordrende og alsidig arbejdsdag i et engageret miljø, præget af holdånd og kampgejst, hvor presset for at udfordre status quo er konstant. Du får gode kolleger, højt til loftet og et bredt netværk. Vi er en arbejdsplads præget af gensidig fleksibilitet, hvor det er muligt at forene et godt familieliv med et spændende arbejdsliv.

Ansøgning og yderligere oplysninger

Ansættelsesforholdet er omfattet af overenskomst med Djøf. Løn forhandles efter kvalifikationer, og stillingen er uden højeste arbejdstid. Tiltrædelse hurtigst muligt. Arbejdsstedet vil være Christiansborg, 1240 København K. Medlemskab af Socialdemokratiet er ikke en forudsætning for ansættelse.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Udviklingschef Jens Jonatan Steen på telefon 61 62 32 81 eller jens.steen@ft.dk

Ansøgning, CV samt relevante dokumenter sendes til sansogninger@ft.dk. Skriv Politisk udviklingsmedarbejder i mailens emnefelt. Vi skal have din ansøgning senest søndag den 24. januar 2021. Samtaler holdes løbende.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Socialdemokratiet

Adresse 1
Christiansborg
1240 København K
Danmark
Adresse 2
Christiansborg
1240 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-01-2021
Udløber
24-01-2021
Kviknummer
LJA-81560267
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Analyse og information, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Socialdemokratiet

Adresse
Christiansborg
1240
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
08-01-2021
Ansøgningsfrist
24-01-2021
Kviknummer
LJA-81560267
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Analyse og information, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed