Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Rådgiver (specialkonsulent) til politisk interessevaretagelse & udvikling af SDU's samarbejde med private danske fonde

SDU

Odense, Fyn

Indrykket
29-11-2018

Arbejder du med politisk interessepleje og har kendskab til den syddanske politiske scene eller forsknings- og innovationspolitik i bredere forstand?

Forstår du hvordan private fonde og videninstitutioner kan samarbejde om større projekter, der fra en stærk forskningsbasis kan støtte en fælles og gerne samfundsrelevant dagsorden?

Hvis ja, så har vi brug for dig på Syddansk Universitet (SDU)!

 

SDUs Research & Innovation Organisation (SDU RIO) søger en rådgiver til ansættelse som specialkonsulent hurtigst muligt. Rådgiveren vil skulle dække to forskellige ansvarsområder: 1) samarbejde med SDUs interessenter og varetagelse af SDUs interesser, primært i det regionale og kommunale erhvervspolitiske system, men evt. også ifm. innovations- og forskningspolitik på nationalt og europæisk niveau, samt 2) understøttelse af arbejdet med at udvikle og udbygge SDUs samarbejde med private danske fonde.

 

Kombinationen af de to ansvarsområder giver en spændende, alsidig og udfordrende stilling, der vil udvikle sig over tid, og hvor analyser, oplæg og andre opgaver ofte skal håndteres med kort varsel. Du vil løse dine opgaver i tæt samarbejde med erfarne og dygtige kolleger, både i SDU RIO og i resten af SDUs organisation. Du vil komme til at bidrage til den politiske rådgivning af SDUs rektorat og øvrige ledelsesstreng og til at understøtte SDUs repræsentation i relevante eksterne fora og arbejdsgrupper. Indsatsen omkring de private danske fonde er ny for SDU og den rette kandidat vil skulle være med til at bygge dette område op. Fondene er vigtige dialogpartnere for SDU og har stigende betydning ift. medfinansiering af forskning, innovation, uddannelse, bygninger og anden infrastruktur.

 

Arbejdsopgaver

 

 • Du skal i samarbejde med kolleger i SDU RIO følge bestemte politikområder inden for det kommunale, regionale og nationale samt evt. europæiske domæne. Din indsigt herigennem skal anvendes til at fremme SDUs interesser, samarbejde med relevante aktører samt informere ledelse og andre interessenter på SDU om relevante emner.

 • Du skal sammen med dine kolleger i SDU RIO og på resten af SDU være med til at understøtte og drive udviklingen af, og skabe finansiering til, ideer og projekter inden for forskning, innovation, uddannelse, bygninger og anden infrastruktur der understøtter SDUs strategiske udvikling.

 • Du skal sammen med kolleger i SDU RIO og på resten af SDU bidrage til at binde udvalgte strategiske indsatser sammen på tværs af universitetet.

 • Du skal bidrage til den tværgående koordination i SDUs samlede arbejde med at udvikle og udbygge relationerne til de private fonde.

 • Du skal hen ad vejen blive en administrativ ambassadør over for de private fonde og således bygge bro mellem fondene og SDUs ledelse og forskningsmiljøer.

 • Du skal udfærdige analyser og oplæg omkring konkrete projekter.

 

 

Ansøgers profil

 

 • Er udadvendt, har politisk forståelse og er analytisk og struktureret.

 • Har indgående kendskab til eller erfaring med understøttelse af forskning, uddannelse og innovation f.eks. fra universitetssektoren, forskningsintensive virksomheder eller andre uddannelses- og forskningsinstitutioner.

 • Har indsigt i og interesse for de forsknings, innovations og uddannelsespolitiske dagsordener, der præger universiteterne og samfundet.

 • Har kendskab til og gerne arbejdsmæssige erfaringer med de private danske fonde enten indefra eller som samarbejdspartner. 

 • Er god til at kommunikere på dansk og engelsk, både skriftligt og mundtligt.

 • Besidder en dialog- og samarbejdsorienteret arbejdsform og evner proaktivt at bygge bro mellem de private danske fonde og SDUs forskningsmiljøer og ledelse.

 

 

SDU RIO tilbyder

Den rette kandidat vil få en spændende og udfordrende stilling i en enhed, der er præget af ambitioner, engagement, en uformel omgangstone og fleksibelt arbejdsmiljø. Sammen med dygtige og engagerede kollegaer vil man medvirke til at understøtte fremtidens forskning og innovation ved SDU gennem strategisk tænkning og praktiske tiltag. Man vil skulle trives med spændende og til tider krævende og udfordrende opgaver, og der skal leveres professionelt både på egen hånd og i tæt samarbejde med kolleger og eksterne partnere.

 

Vi ser frem til at høre fra dig.

 

Yderligere oplysninger

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til SDU RIO afdelingsleder Esben N. Flindt (M: 4047 3773, E: enf@sdu.dk).  

 

Stillingerne ønskes besat 1. februar 2019 eller snarest muligt.

 

Samtaler forventes afholdt fra 17. december 2018.

 

Primære tjenestested: Odense

 

Ansættelse finder sted i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og AC.

 

Ansøgningen skal sendes elektronisk via linket "Ansøg online".

 

Vedhæftede filer skal være i Adobe PDF eller Word format.

 

Hvert felt i ansøgningsskemaet kan kun indeholde én fil af max. 10 Mb.

 

Vejledning i forbindelse med ansøgning findes her.

 

Syddansk Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

 

Kort om SDU RIO

SDU RIO er etableret i 2017 med det formål at understøtte SDUs strategiske fokus på at skabe værdi for og med samfundet. Værdiskabelse realiseres igennem tæt internt og eksternt samarbejde og SDU RIO understøtter samspillet mellem forskning, uddannelse, erhvervslivet, bevillingsgivere og den offentlige sektor. Enheden har en bred opgaveportefølje og arbejder bl.a. med entreprenørskab og forretningsudvikling, opsøgende virksomhedskontakt, forskerstøtte, kontraktjura, teknologiudveksling og patentering, karrierevejledning for studerende samt skaber kontakter mellem virksomheder og studerende.

Del dette job

Kontakt

SDU

Adresse 1
Campusvej 55
5230 Odense M
Danmark
Praktisk information
Oprettet
29-11-2018
Udløber
13-12-2018
Kviknummer
LJA-68383034
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning, Politik og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

SDU

Adresse
Campusvej 55
5230
Odense M
Danmark
Praktisk information
Indrykket
29-11-2018
Ansøgningsfrist
13-12-2018
Kviknummer
LJA-68383034
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Konsulent og rådgivning, Politik og samfund
Beliggenhed