Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Public Affairs konsulent i PensionDanmark

PensionDanmark A/S

København, Storkøbenhavn

Indrykket
26-09-2018

PensionDanmark søger en Public Affairs konsulent, der brænder for at styrke PensionDanmarks position og interesser. Du vil blive en del af Ledelsessekretariat og Corporate Sustainability, hvor du vil have et tæt samarbejde med de øvrige kollegaer og indgå i et team, som er placeret dér, hvor tingene sker.

 

Om jobbet

Du vil være med til at sikre grundlaget for PensionDanmarks public affairs indsats og har hele tiden et systematisk overblik over alle relevante dagsordener og stakeholders. Du udarbejder notater med bidrag fra og i samarbejde med husets specialister og driver husets interne public affairs råd.

 

Du repræsenterer PensionDanmark i relevante sammenhænge ved blandt andet konferencer og agerer projektleder i forbindelse med PensionDanmarks indsats på Folkemødet.

 

Om dig

Vi forestiller os, at du:

 

  • har en lang videregående uddannelse fx scient.pol.

  • har gode formuleringsevner på dansk og engelsk. Du er en effektiv formidler af komplekst stof i tekst såvel som tal

  • har dyb politisk indsigt og forståelse - du har erfaring med politisk arbejde fra centraladministrationen, en interesseorganisation eller Christiansborg

  • har stærke digitale færdigheder. Du mestrer både online research, overvågningsværktøjer og formidling

 

 

Som person er du formålsdrevet og ambitiøs. Du ønsker at arbejde for en virksomhed med stærke værdier og en klar mission. Du er grundig og har sans for detaljer og struktur. Du er teamplayer, samtidig med at du tager initiativ og arbejder selvstændigt. Du følger op og eksekverer. Endelig er du fleksibel og har et godt humør.

 

Gode udviklingsmuligheder og høje krav

Du tilbydes et job i et energisk team i en organisation i rivende udvikling. Der vil være gode muligheder for faglig og personlig udvikling, og lønpakken vil være konkurrencedygtig og afspejle dine kvalifikationer.

 

PensionDanmark tror på, at de bedste resultater opnås ved gensidig tillid, samarbejde og en fælles indsats. Vi lægger vægt på, at den enkelte får stor indflydelse på løsning af egne opgaver. Omvendt stiller vi også høje krav til den enkeltes indsats. PensionDanmark er præget af en uformel omgangstone og en hurtig og effektiv beslutningsproces.

 

Sådan gør du

Denne rekruttering varetages af RP People. Har du spørgsmål til stillingen, er du derfor meget velkommen til at kontakte Alexander Baandrup Larsen på tlf. 20 35 05 68, mail: al@rppeople.dk. Send din ansøgning senest d. 14. oktober 2018 ved at benytte dette link.

 

Du kan læse mere om PensionDanmark på www.pensiondanmark.com.

Del dette job

Kontakt

PensionDanmark A/S

Adresse 1
Langelinie Allé 43
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
26-09-2018
Udløber
14-10-2018
Kviknummer
LJA-65926479
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Kommunikation og medier, Konsulent og rådgivning, Politik og samfund, Projektledelse, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

PensionDanmark A/S

Adresse
Langelinie Allé 43
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
26-09-2018
Ansøgningsfrist
14-10-2018
Kviknummer
LJA-65926479
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Administration, Kommunikation og medier, Konsulent og rådgivning, Politik og samfund, Projektledelse, Strategi og udvikling
Beliggenhed