Gem annonce

Public Affairs bureau opruster - Policy Group søger skarpe studentermedhjælpere

Policy Group

København, Storkøbenhavn

Indrykket
26-03-2021

Public & Government Affairs, politisk analyse, market access og strategisk kommunikation: Policy Group søger skarpe studentermedhjælpere til varierende, spændende og udfordrende arbejdsopgaver.

Det analyse og datadrevne konsulenthus, Policy Group A/S udvider og søger nye studentermedhjælpere. Interesserer du dig for Public Affairs, politikudvikling, politisk analyse og strategisk kommunikation, så har du mulighed for at blive en del af vores ambitiøse team

Hvad kan vi tilbyde?

Tidligere praktikanter og vores studenter beskriver os som en ambitiøs arbejdsplads, hvor der er en stejl læringskurve, en god, munter og uhøjtidelig stemning, stor selvstændighed i opgaveløsningen og meget variation i hverdagen.

Som studentermedhjælper får du mulighed for at få et indblik i forskellige politiske fagområder og brancher, ligesom du vil få stor erfaring med vores public affairs metodik og tilgang. Du vil assistere i forhold til relevante og varierende arbejdsopgaver, herunder research, analyse, skriveopgaver, økonomiske beregninger, afdækning af relevante problemstillinger, stakeholder positioner, policy og politiske processer, medieovervågning, samt support ift. udarbe jdelse af kundepræsentationer med videre. Tildelingen af ansvar vil naturligt stige i takt med, at dine kompetencer udvikler sig, da Policy Group A/S efterstræber at være en arbejdsplads, hvor medarbejderne kan udvikle deres faglige kompetencer og vokse in d i en større rolle

Da Policy Group A/S er et analysedrevet konsulenthus, er det en fordel, hvis du:

  • har interesse og flair for forskellige aspekter af den politiske analyse, herunder både den politiske og den kommunikative del, men meget gerne også den økonomiske del af analysen

  • har erfaring fra en politisk styret organisation som fx et (ungdoms-)parti

  • mestrer sproget og kan formå at formidle kompliceret materiale på en overbevisende måde

  • har erfaring med at arbejde i Word, PowerPoint og Excel

  • har en god arbejdsmoral og tager selvstændigt ansvar for dine opgaver

  • Det er og så en fordel, hvis du er nørdet, detaljeorienteret samt gør en dyd ud af at gøre dig umage

  • Endelig er det en fordel, hvis du måtte have erfaring fra embedsværket og sundhedsvæsenet

 

Vi tilbyder dig:

  • En stilling som studentermedhjælper med tiltrædelse d. 1. maj 2021. Vi er selvfølgelig fleksible i forhold til dit studie og eksaminer.

  • Et job med en stejl læringskurve, og hvor du både bringer din akademiske faglighed i spil, skærper dine analytiske evner og opøver dine kompetencer.

  • En fleksibel og fagligt inspirerende arbejdsplads, hvor du arbejder i teams på et antal konkrete opgaver.

 

Hvem søger vi?

Du er formentlig i gang med din bacheloruddannelse på fx Statskundskab, Sociologi, Politologi, Retorik eller et andet relevant studie og vil gerne arbejde med policy analyse, politisk kommunikation, public affairs og generel kommunikationsrådgivning.

Du har formentlig været politisk aktiv i et ungdomsparti, og kan godt se dig selv arbejde med strategisk politisk kommunikation i fremtiden.

Du er selvstændig, du skriver godt, du er udadvendt, og du kan godt lide at få og have ansvar samt blive inddraget som en ligeværdig kollega på en uhøjtidelig og travl arbejdsplads i Indre By. Du kan arbejde med korte deadlines, og du trives med at holde mange bolde i luften på samme tid.

Har vi vakt din interesse?

Send dit CV og et par motiverende ord om begrundelsen for din ansøgning til bbl@policygroup.dk

Vi modtager løbede ansøgninger, og søg gerne så hurtigt som muligt. For yderligere information er det muligt at tage kontakt til adm. dir. Bo Bredsgaard Lund på +45 30 30 51 01 eller bbl@policygroup.dk  

Hvem er vi?

Policy Group er stiftet i 2012 og rådgiver bl.a. en række større og mindre virksomheder samt visse interesseorganisationer.

Vi har siden vores start oplevet stor vækst og stigende efterspørgsel efter vores metodisk velfunderede og analytiske public affairs tilgang.

Policy Group A/S har egne kontorer i det indre København.

For mere information om Policy Group A/S henvises til vores hjemmeside: www.policygroup.dk


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Policy Group

Adresse
Amaliegade 6
1256 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
26-03-2021
Udløber
25-04-2021
Kviknummer
LJA-81877694
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Analyse og information, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Policy Group

Adresse
Amaliegade 6
1256
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
26-03-2021
Ansøgningsfrist
25-04-2021
Kviknummer
LJA-81877694
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Analyse og information, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed
Gem annonce