Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Projektmedarbejdere til Workindenmark

Beskæftigelsesministeriet

Odense, Fyn

Indrykket
22-10-2020

Vil du være med til udvikle digitale løsninger, der kan støtte danske virksomheder i at tiltrække højt kvalificeret udenlandsk arbejdskraft? Er du erfaren ud i digitale løsninger og markedsføring, og har du erfaring med projektledelse? Så har vi 3 spændende, midlertidige stillinger i Workindenmark, der er en del af Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering.

 

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked

I Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering har vi ansvar for at skabe det bedst mulige grundlag for et sundt, dynamisk og effektivt arbejdsmarked, hvor flest mulige har job eller uddanner sig, og hvor virksomheder på alle niveauer har adgang til de medarbejdere de har brug for ufaglærte, faglærte, eller højt specialiserede vidensmedarbejdere.

 

Vores arbejdsfelt er bredt og varieret og spænder fra at tilvejebringe og udvikle et kvalificeret vidensgrundlag for arbejdsmarkedspolitiske beslutninger, til implementering af beskæftigelsespolitikken i dialog med vores mange samarbejdspartnere. Alt, hvad vi beskæftiger os med, kvalificeres af høje faglige standarder og evidensbaseret viden, der på én gang skal forankre og inspirere de politiske beslutninger og omsætningen af dem til administrerbar dagligdag med betydning for millioner af mennesker.

 

Du kan læse mere om os på www.star.dk

 

Bidrag til udvikling af digitale løsninger og anvendelse af sociale medier 

Workindenmark er en del af STARs nationale virksomhedsservice, der arbejder med at understøtte virksomheders adgang til kvalificeret arbejdskraft gennem rekruttering og opkvalificering. I Workindenmark hjælper vi danske virksomheder med tiltrækning og rekruttering af højt kvalificeret udenlandsk arbejdskraft inden for mangelområder. Vi har en række tilbud til danske virksomheder samt information og rådgivning til udenlandske kandidater på Workindenmark.dk. Vi arbejder mod en øget digitalisering af de værktøjer, vi stiller til rådighed inden for international tiltrækning og rekruttering.

 

I forlængelse af Storbritanniens beslutning om at forlade EU øger Workindenmark sin indsats for at tiltrække højt kvalificerede kandidater til danske virksomheder både i og uden for Storbritannien. Vi søger derfor i en tidsbegrænset periode 3 medarbejdere, der gennem digitale indsatser og målrettet markedsføring kan bidrage til, at flest muligt får øje på Danmark som mulig arbejdsdestination og medvirke til, at danske virksomheder kan tiltrække højt kvalificeret arbejdskraft fra Storbritannien

 

Dine primære arbejdsopgaver bliver, at:

 • udvikle og gennemføre digitale rekrutteringskampagner,

 • varetage digital understøtning af online rekrutteringsplatforme,

 • samarbejde med øvrige medarbejdere om information til virksomheder om digital rekruttering,

 • drive og gennemføre markedsføringskampagner via sociale medier i udvalgte lande og

 • gøre dine kolleger klogere på digitale muligheder og anvendelsen af SoMe i markedsføring. 

Bliv vores nye kollega

Vi forestiller os, at du:

 • har en relevant akademisk videregående uddannelse,

 • besidder digitale kompetencer og kan tænke i digitale løsninger,

 • har erfaring med IT-projektledelse og kan arbejde projektorienteret,

 • har erfaring med, at opsætte og understøtte digitale platforme og indgå i dialog med systemleverandører,

 • kan skabe og drive målrettet markedsføring via sociale medier,

 • behersker dansk og engelsk i skrift og tale og

 • er en løsningsorienteret og positiv igangsætter, der trives godt med internt og eksternt samarbejde. 

Vi finder løsninger sammen

Som en del af Beskæftigelsesministeriet er Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne små. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

 

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra siden og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingerne er tidsbegrænsede fuldtidsstillinger til udgangen af 2021. Vi ser gerne, at du starter hurtigst muligt og senest den 1. januar 2021.

 

Du bliver ansat som fuldmægtig efter overenskomsten for akademikere i staten.

 

Dit daglige arbejdssted er i Odense. Der må påregnes rejseaktivitet til andre af Styrelsens enheder samt i begrænset omfang i udlandet.

 

Spørgsmål og ansøgning

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte Centerchef Berith Findstrup Madsen på tlf.nr. 72223348.

 

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingerne.

 

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest tirsdag 10. november 2020.

 

Vi forventer at afholde samtaler mandag den 16.november 2020.

 


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Beskæftigelsesministeriet

Adresse 1
Holmens Kanal 20
1060 København K
Danmark
Web
Praktisk information
Oprettet
22-10-2020
Udløber
10-11-2020
Kviknummer
LJA-81299673
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT, web og teknologi, Kommunikation og medier, Projektledelse og styring
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Beskæftigelsesministeriet

Adresse
Holmens Kanal 20
1060
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
22-10-2020
Ansøgningsfrist
10-11-2020
Kviknummer
LJA-81299673
Jobtype
Fuldtid
Kategori
IT, web og teknologi, Kommunikation og medier, Projektledelse og styring
Beliggenhed