Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Projektledere til Kultur- og Fritidsforvaltningen

Københavns Kommune, Kultur- og Fritidsforvaltningen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
19-09-2022

Vil du være med til at udvikle digitalisering i Københavns Kommune? Motiveres du af at sætte dit præg på kultur, fritid og borgerservice i Københavns Kommune? Og er du en dygtig projektleder, som kan drive digitaliseringsprojekter fra A-Z?

 

Hvem er vi?

Digitalisering er en afdeling i en dynamisk stabsfunktion i Kultur- og Fritidsforvaltningen. Vi arbejder med digitaliserings- og innovationsprojekter og med drift af digitale løsninger indenfor Kultur- og Fritidsforvaltningens område.

 

Bliv en del af et sammentømret hold

I Digitalisering gør vi en dyd ud af at blande fagligheder, og vi arbejder kontinuerligt med at udvikle vores innovationsmetoder, projektværktøjer og driftsprocesser. Du bliver en del af et team af ca. 20 seriøse og professionelle projektmedarbejdere, der driver store, mellem og mindre digitaliserings- og innovationsprojekter. Derudover løser vi en lang række opgaver vedrørende udvikling og drift af it-systemer. Vi er et forretningsområde i konstant udvikling, som har organisatorisk bevågenhed. Vi er et godt team, der hjælper og inspirerer hinanden og sørger for, at det er sjovt at gå på arbejde. Lige nu leder vi efter 2 projektledere med stærke projektlederkompetencer, som vil stå på mål for, at kvalitet og leverancer går hånd i hånd. 

 

Den ene er til en fast stilling. Den anden er en tidsbegrænset stilling. Til den faste stilling vil man indgå som en del af puljen af projektledere, der løser store og små projekter. Den midlertidige stilling vil være projektledelse af et innovationsprojekt om databaseret opgørelse af aktiviteterne i vores kultur- og fritidsanlæg.

 

Dine ansvarsområder og arbejdsopgaver bliver blandt andet at

 • Sørge for, at projekterne forløber effektivt og kommer godt fra A-Z

 • Fjerne forhindringer og sætte relevante personer i kontakt med hinanden

 • Udarbejde og løbende opdatere projektplaner inkl. tidsplan og budget

 • Gennemføre indkøb via udbud

 • Have en god, direkte kontakt til leverandører og de involverede i projekterne

 • Indgå som en part i udviklingen af forretningen i forvaltningen

 • Samarbejde med tekniske kompetencer og Koncern IT

 

Vi tilbyder dig en central rolle i en travl hverdag

Vi er på udkig efter dig, som trives i en central rolle, hvor mange ønsker at trække på dine projektlederevner. Du er omdrejningspunktet i en hverdag, som du får til at glide lettere. Det gør du ved at koordinere på kryds og tværs og uddelegere til kolleger og samarbejdspartnere.

 

Du finder det nemt at kigge fremad. Derfor er du altid på forkant med eventuelle planændringer, og så lykkes du med at sikre høj kvalitet og styring i alle led i processen.

 

Hvem er du?

For at lykkes i rollen er du især god til at samarbejde og begå dig i en kompleks, politisk styret organisation. Du har en god forretnings- og teknisk forståelse og tilpasser metoder og praksisser til, hvad der nemmest understøtter forretningen.

 

Som person drives du af at arbejde i teams med andre fagligheder, såvel som at arbejde selvstændigt. Du kan motivere kolleger i et projektteam, skabe fremdrift i projekter og strukturere samarbejde med andre. Du er resultatorienteret og serviceorienteret og har samtidig forståelse for afdelingens målsætninger, hvor digitalisering bl.a. indgår.

 

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke det vigtigste. Men vi vil lægge vægt på, at du har erfaring med ledelse af projekter. Derudover vil det være en fordel med erfaring indenfor projektledelse af offentlige digitaliseringsprojekter, men dette er ikke et krav.

 • Har du har kurser og uddannelse i klassisk projektledelse og gerne også agil projektledelse, vil det være meget relevant

 • Det er en fordel, hvis du tidligere har arbejdet med data i organisationer eller virksomheder

 • Du er vant til og har interesse for at drive projekter med mange interessenter og skaber relationer med forskellige faggrupper på tværs af en kompleks organisation

 • Du har en generel interesse for at arbejde med IT, digitalisering og innovation i den offentlige sektor

 • Det er en fordel, at du har kendskab til alle faser af et projekt, herunder udbud og implementering

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Der er tale om en fast stilling og en midlertidig stilling på 9 måneder - begge på fuld tid. Arbejdsstedet er Kultur- og Fritidsforvaltningen i Nyropsgade.

 

Vi tilbyder løn- og ansættelse efter kvalifikationer i henhold til gældende overenskomst.

 

Tiltrædelse ønskes snarest muligt.

 

Yderligere information

Har du spørgsmål vedr. stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef for Digitalisering Morten Jørsum på 2927 5408 eller projektleder Marie Nielsen på 2342 5177. Læs mere om Københavns Kommune på www.kk.dk.

 

Søg via linket senest søndag den 2. oktober 2022

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Københavns Kommune, Kultur- og Fritidsforvaltningen

Adresse 1
Nyropsgade 3
1602 København V
Danmark
Web
Adresse 2
Nyropsgade 3
1602 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
19-09-2022
Udløber
02-10-2022
Kviknummer
LJA-84045850
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, økonomi og regnskab, Handel, indkøb og transport, IT, web og teknologi, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Kommune, Kultur- og Fritidsforvaltningen

Adresse
Nyropsgade 3
1602
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
19-09-2022
Ansøgningsfrist
02-10-2022
Kviknummer
LJA-84045850
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Finans, økonomi og regnskab, Handel, indkøb og transport, IT, web og teknologi, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling
Beliggenhed