Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Projektledere til Byggeri København én af Danmarks største bygherrer

Københavns Kommune, Økonomiforvaltningen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
14-09-2020

København er midt i en rivende udvikling. Byen har etableret sig som et internationalt forbillede for byudvikling og moderne storbyliv i det 21. århundrede og vokser med omkring 10.000 indbyggere årligt.

 

Byens vækst betyder, at der er stor efterspørgsel på de kommunale velfærdstilbud, og at Københavns Kommune derfor i de kommende år skal bygge nye skoler, daginstitutioner, idrætsanlæg, sociale institutioner og kulturinstitutioner i et historisk stort omfang. Denne opgave påhviler Byggeri København, der er kommunens bygherreorganisation og en koncernenhed i Økonomiforvaltningen.

 

Som en konsekvens af forårets COVID-19-pandemi er kommunernes anlægsloft for 2021 blevet løftet, og Byggeri København står foran at skulle igangsætte en række renoveringer og nybyggerier til gavn for byens borgere.

 

Til den opgave søger vi medarbejdere med bygherreprofil. Som projektleder i Byggeri København har du ansvar for at realisere bestillers og driftsherres visioner indenfor aftalte rammer og besidder kompetencerne til at være professionel bygherre. Projektlederen har mandat til at lede byggeprojektet, herunder varetagelse af interessenthåndtering, kontraktstyring, økonomistyring og kvalitetssikring.

 

Om Byggeri København

Vi er ca. 100 medarbejdere, som er ansvarlige for omtrent 150 igangværende byggeprojekter, der både omfatter renovering og nybyggeri, særligt for Børne- og Ungdomsforvaltningen, Socialforvaltningen og Kultur- og Fritidsforvaltningen. Byggeri København har som ansvar at bygge videre på Københavns tradition for gedigent offentligt byggeri af høj arkitektonisk kvalitet med grønne ambitioner og udvikling af bæredygtigt byggeri.

 

Vores samlede projektportefølje er på ca. 7 mia. kr., og vi har hidtil haft en årlig omsætning på ca. 1,6 mia. kr., men skal nu til at bygge for noget mere.

 

Som hele kommunens bygherreorganisation har vi en bred kontaktflade både internt i kommunen til fagforvaltningerne og Økonomiforvaltningen og eksternt til rådgivere og entreprenører, herunder aktørerne i vores to strategiske partnerskaber. Vi har et erklæret mål om at levere mere byggeri for pengene og om at levere byggeri, der står færdigt til tiden, som er langtidsholdbart, og som fungerer i hverdagen for brugerne og borgerne.

 

Om dig

Vi forventer, at du har mere end tre års erfaring indenfor byggesektoren eller som bygherre for eksempel som arkitekt, ingeniør eller konstruktør, men du må gerne være i begyndelsen af din karriere.

 

Derudover lægger vi vægt på, at du

 • har evne og lyst til at sidde for bordenden i projekters forskellige faser

 • vil være med til at træffe væsentlige beslutninger i tæt samarbejde med projekters mange interessenter og aktører, eksempelvis forvaltninger, rådgivere og entreprenører

 • har proces og dialog som stærke redskaber, både internt og eksternt

 • vil udvikle dine evner indenfor projektledelse og styring

 • har lyst til at arbejde i en politisk styret organisation

 • har sans for detaljen og formår både at skabe fremdrift og sikre præcis projektstyring med flair for både økonomi- og risikostyring

 

Vi tilbyder

 • muligheden for at arbejde sammen med professionelle og erfarne projektledere i én af de største offentlige bygherreorganisationer

 • komme over på den anden side af bordet og få en anden forståelse og erfaring med bygherrerollen

 • planlægning og styring af dine projekter i tæt dialog med rådgivere, entreprenører, forvaltninger og øvrige involverede parter

 • et tæt samarbejde med Byggeri Københavns jurister, projektøkonomer og andre projektledere om projektets faser

 • deltagelse i udviklingsprojekter, hvor du bidrager med viden og erfaring til leverancer, der gør Byggeri København til en endnu mere professionel bygherre

 • udfordrende opgaver i en travl og afvekslende hverdag

 • et stort netværk af kompetente, engagerede og hjælpsomme kolleger

 

Ansættelsesvilkår

Der er tale om en fast stilling. Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst og efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

 

Ansættelse pr. 1. januar 2021 eller efter aftale.

 

Vil du vide mere?

Læs mere om ByK på http://byk.kk.dk

 

Har du spørgsmål, kan du kontakte kontorchef Lene Solvang Jensen på 2154 5167 eller kontorchef Tina Brandt på 2938 7091.

 

Søg stillingen via nedenstående link senest søndag den 18. oktober 2020

 

Der bliver forventeligt afholdt førstesamtaler i uge 44 og andensamtaler i uge 45.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Københavns Kommune, Økonomiforvaltningen

Adresse 1
Nyropsgade 3
1602 København V
Danmark
Adresse 2
Nyropsgade 3
1602 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
14-09-2020
Udløber
18-10-2020
Kviknummer
LJA-81080627
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Kommune, Økonomiforvaltningen

Adresse
Nyropsgade 3
1602
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
14-09-2020
Ansøgningsfrist
18-10-2020
Kviknummer
LJA-81080627
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring
Beliggenhed