Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Projektleder ved Centre for Educational Development

Aarhus Universitet

Aarhus, Østjylland

Indrykket
18-02-2021

Har du lyst til at skabe de bedst mulige rammer og forudsætninger for, at underviserne på Aarhus Universitet (AU) kan tage forskellige læringsteknologier i brug på en pædagogisk velfunderet måde, så er jobbet som projektleder i afdeling for Digital Understøttelse på Centre for Educational Development (CED) måske noget for dig.

Om arbejdsopgaverne

Din primære opgave som projektleder vil være at drive videreudvikling samt en dybere pædagogisk og organisatorisk implementering af de forskellige læringsværktøjer, som Centre for Educational Development (CED) stiller til rådighed over for undervisere og studerende på AU.

Dine arbejdsopgaver indebærer at

 • Drive både store og mindre tværorganisatoriske projekter i snitfladen mellem IT, uddannelsesadministration, kompetenceudvikling og didaktik på AU.

 • Tage den daglige faglige ledelse på taktisk og operationelt niveau i projektgrupper med fokus på pædagogisk-organisatorisk implementering af læringsteknologi.

 • Rådgive ledelserne af såvel CED som AU om den samlede portefølje af læringsteknologier både i forhold til nyanskaffelser og tilpasninger til porteføljen samt ikke mindst den organisatoriske implementering af teknologierne.

 • Tegne visionerne for videreudviklingen af det IT-didaktiske systemlandskab på AU sammen med funktionschefen og den øvrige ledelse i CED.

 • Have den pædagogiske finger på pulsen i forhold til at matche identificerede undervisningsmæssige behov for læringsteknologi og skubbe til endnu ikke oplevede behov.

 • Projektlede implementeringen af AU's nye videoplatform, Panopto.

 • deltage i implementeringen af AU's nye Learning Management System (Brightspace) med et særligt fokus på at minimere barrierene for underviserne i transformationen.

 • Koordinere en gruppe studentermedhjælperes arbejde med at understøtte transformationen til at anvende Brightspace.

 

Om dig og dine kvalifikationer

Du skal have lyst til at anvende dine kompetencer og erfaringer i krydsfeltet mellem kompetenceudvikling, didaktik og projektledelse til at være med til at skabe gode rammer for, at AU's undervisere kan tage læringsteknologier i brug på et pædagogisk velfunderet grundlag. Derfor søger vi en kandidat, der gerne har:

 • En relevant akademisk uddannelse på kandidatniveau.

 • Stærke kompetencer inden for anvendelsen af læringsteknologi i undervisning.

 • Erfaring med at implementere Learning Managements Systems.

 • Solid erfaring med projektledelse i en stor kompleks organisation.

 • Erfaring med at betjene styregrupper eller tilsvarende.

 • Erfaring med ledelsesmæssig støtte til større opgaver, projekter og analyser.

 

Du er som person:

 • Drevet af at skabe de bedst mulige løsninger for undervisere og studerende

 • Analytisk og i stand til at kunne nedbryde kompleksitet til eksekverbar milepæle

 • Pragmatisk, løsningsorienteret og idérig

 • På en gang lydhør og diplomatisk, men samtidig også i stand til at stå fast

 • I stand til at engagere og motivere andre i de projekter og samarbejdsrelationer, som du kommer til at indgå i

 • Glad for at være i en organisation, hvor der har en fornuftig balance mellem udviklings- og driftsopgaver, og hvor du selv kan være med til at forme den balance

 • Selvstændig og kan agere professionelt med respekt for den organisatoriske kontekst

 • I stand til at hovedet koldt og humøret højt, også når tingene ikke går som planlagt

 

Om Centre for Educational Development (CED) ved Aarhus Universitet

Centre for Educational Development er et nyetableret center for universitetspædagogik ved Aarhus Universitet. Vi bidrager til universitetets forskning, talentudvikling, videndeling og undervisning i universitetspædagogik. Vi er omkring 60 kolleger i centeret, der er organiseret omkring digital understøttelse, undervisningsudvikling og uddannelsesudvikling. Vi er ambitiøse og sætter høje krav til egne aktiviteter både på AU, i vore danske netværk og internationalt.

Vi tilbyder et spændende job i et nyetableret center med kerneopgaver på AU og bred samfundsmæssig bevågenhed. Vi har et godt kollegialt miljø karakteriseret ved høj faglighed, støttende samarbejder og mulighed for løbende faglig og professionel udvikling.

Ansættelsessted og vilkår

Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikere i Staten.

Stillingen er fuld tid (37 timer), og du indplaceres i CED's afdeling for Digital Understøttelse med reference til funktionschef Anders Hyldig.

Tiltrædelse 1. april 2021 eller snarest derefter.

Ansættelsesprocessen

I tilknytning til din ansøgning bedes du vedhæfte et CV samt gerne vedhæfte/linke til eksempler på tidligere arbejde eller projekter, der har haft fokus på digital understøttelse og udvikling af undervisning.

Samtaler forventes afholdt i uge 11 eller 12.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Aarhus Universitet

Danmark
Praktisk information
Oprettet
18-02-2021
Udløber
15-03-2021
Kviknummer
LJA-81734800
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Analyse og information, Forskning og undervisning, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Aarhus Universitet

Praktisk information
Indrykket
18-02-2021
Ansøgningsfrist
15-03-2021
Kviknummer
LJA-81734800
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Analyse og information, Forskning og undervisning, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling
Beliggenhed