Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Projektleder til udbudsprojekter med fokus på it

Rigspolitiet, Koncern IT

Hvidovre, Storkøbenhavn

Indrykket
23-11-2022

Hvidovre

Vil du være med til at sikre, at politiet råder over de rette it-redskaber til enhver tid? Vil du drive små og store projekter og skabe resultater, og har du interesse for it? Så kan vi i IT Sourcing tilbyde dig en spændende stilling i en udviklingsorienteret sektion, hvor vi brænder for det, vi laver, og hvor vi vægter samarbejde og faglig sparring højt.

 

Din nye hverdag - fyldt med spændende projekter

It spiller i dag en central rolle i politiets arbejde. Det gælder, når vi møder borgerne via digitale løsninger på nettet eller på gaden, når vi skal udveksle informationer med samarbejdspartnere, og når vi efterforsker og sagsbehandler og forbereder sager til behandling i retten. I politiet har vi et bredt samarbejde med eksterne leverandører, der udvikler og driver en stor del af politiets it. Vi har derfor en stor og kompleks portefølje af it-kontrakter, der kræver styring, opfølgning og konkurrenceudsættelse, når de udløber.

 

Som projektleder hos os består dine arbejdsopgaver i at projektlede udbud af it-kontrakter. Du er med fra start til slut, idet du planlægger og gennemfører processen fra analyse frem til udbud i samarbejde med juridiske kompetencer i Koncernindkøb. Du holder møder med interessenter om krav til it-kontrakterne, udarbejder krav og behov på baggrund af workshops, og bidrager til at udarbejde udbudsmateriale. Ligeledes deltager du i analyser af budgetter og økonomi i forbindelse med konkrete udbud, og du deltager i evalueringen af indkomne tilbud og tager ansvaret for dokumentation af tilbudsevalueringen.

 

Vi tilbyder en alsidig og selvstændig projektlederrolle med snitflader til hele politiet. Vi arbejder med frihed under ansvar, og dagligdagen er præget af faglig sparring og fælles læring. Vi prioriterer det gode samarbejde og arbejdsglæde, for vi tror på, at glade og engagerede medarbejdere leverer den bedste opgaveløsning.

 

IT Sourcing består af 13 engagerede medarbejdere, der løser opgaver knyttet til Koncern ITs it-kontrakter og eksterne leverandører. Vi er et blandet hold med kompetencer inden for projektledelse, jura, administration og økonomi fra både offentlige og private organisationer.

 

Stillingen indeholder gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

 

Vores nye kollega - erfaren og selvkørende

Din uddannelsesmæssig baggrund er ikke afgørende. Det vigtigste er, at du har projektledererfaring eller er fortrolig med projektstyring og har lyst til at dygtiggøre dig på området. Det er en fordel, at du har indsigt i it og udbud og har stiftet bekendtskab med offentlige udbudsprocesser, men det er ikke et krav. Har du ikke indsigt i udbud, når du starter hos os, vil du få en grundig introduktion gennem sidemandsoplæring, e-learningmoduler og relevante kurser.

 

Som person er struktureret, analytisk og serviceorienteret. Det er naturligt for dig at sikre og fastholde et godt overblik, og du trives med at drive opgaver fremad. Samtidig motiveres du af at arbejde sammen med kolleger med forskellige baggrunde og kompetencer.

 

Ansættelsesforhold

Har du en akademisk baggrund, bliver du ansat på overenskomstvilkår i henhold til de til enhver tid gældende aftaler mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation. Du indplaceres på baggrund af kvalifikationer.

 

Har du en anden uddannelsesmæssig baggrund, bliver du ansat på overenskomstvilkår i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer i staten mellem Finansministeriet og HK/STAT samt OAO-S-fællesoverenskomst.

 

Dit arbejdssted bliver Rigspolitiet, Koncern IT, Landlystvej 34, 2650 Hvidovre.

 

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

 

Kontakt

Har du spørgsmål angående stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionsleder for It Sourcing, Mette Due Steffensen, tlf. 5089 7257. Du kan finde generel information om politiet på www.politi.dk.

 

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV, bedes du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

 

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

 

Vi forventer at holde 1. samtaler 9. december og 2. samtaler 15. december.

 

Ansøgningsfrist: 5. december 2022

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Rigspolitiet, Koncern IT

Adresse 1
Landlystvej 34
2650 Hvidovre
Danmark
Adresse 2
Landlystvej 34
2650 Hvidovre
Danmark
Praktisk information
Oprettet
23-11-2022
Udløber
05-12-2022
Kviknummer
LJA-84276385
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Analyse og information, IT, web og teknologi, Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Rigspolitiet, Koncern IT

Adresse
Landlystvej 34
2650
Hvidovre
Danmark
Praktisk information
Indrykket
23-11-2022
Ansøgningsfrist
05-12-2022
Kviknummer
LJA-84276385
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Analyse og information, IT, web og teknologi, Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring
Beliggenhed