Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Projektleder til farmakonomuddannelsen

Pharmakon A/S

Hillerød, Nordsjælland

Indrykket
16-05-2019

Vil du være med til at udvikle og sikre akkreditering af en unik uddannelse, der sikrer danskerne adgang til sikker og tryg medicin på landets apoteker?

 

Vi søger en AC-generalist, der har erfaring med udvikling og akkreditering af uddannelser på professionsbachelorniveau.

 

Om jobbet

Vi arbejder aktuelt på at løfte farmakonomuddannelsen ind i det danske uddannelsessystem, samtidig med, at vi gerne vil fastholde nogle af uddannelsens unikke egenskaber. Derfor arbejder vi tæt sammen med en professionshøjskole og embedsværket i flere ministerier om at afklare vejen derhen og at tage de nødvendige skridt på rejsen mod vores mål.

 

Dine konkrete arbejdsopgaver vil blandt andet omfatte

Du vil få ansvar for at holde snor i alle dele af vores udviklingsprojekt. Du skal i tæt samarbejde med rektor og uddannelseschefen for farmakonomuddannelsen planlægge det videre arbejde med udviklingen af farmakonomuddannelsen. Og du skal samarbejde med vores eksterne parter om realiseringen af vores ønske om at løfte uddannelsen.

 

Derudover vil du blive inddraget i en række opgaver, der skal løses tæt på direktionen. Du vil bl.a. skulle bidrage til udformning af relevant materiale til bestyrelsesmøder, farmakonomuddannelsens uddannelsesudvalg, forberedelse af møder med embedsværket samt politiske og faglige organisationer.

 

Din profil

Den ideelle ansøger:

  • har indgående kendskab til det offentlige uddannelsessystem, herunder rammerne omkring landets professionsbacheloruddannelser

  • har erfaring med at lede projekter med mange interessenter og flere dagsordener i spil

  • formår selvstændigt at udvikle og igangsætte initiativer og følge dem til dørs

  • har erfaring med ledelsesbetjening

  • er god til at skabe relationer og kan navigere i en politisk styret organisation

  • har erfaring med kvalitetsudvikling og gennemførelse af kvalitetsmålinger og evalueringer

  • har arbejdet i en styrelse eller på en professionshøjskole i en lignende stilling.

 

Hvad tilbyder vi?

Du bliver en del af en fantastisk arbejdsplads, hvor vores mission er at tjene medicinsikkerhed. Vi går alle på arbejde for at gøre en forskel. Vi ønsker, at vores kursister, gæster og studerende får den bedst mulige oplevelse. Vi har gode løn- og ansættelsesforhold.

 

Om farmakonomuddannelsen

Farmakonomer er lægemiddelkyndige og er med til at sikre høj patient- og medicinsikkerhed hos medicinbrugere. Farmakonomer arbejder bredt i sundhedssektoren, herunder på apoteker, sygehusapoteker, i lægemiddelindustrien samt kommuner.

 

Farmakonomuddannelsen er en 3-årig videregående uddannelse. Den teoretiske del af uddannelsen foregår på Farmakonomskolen i Hillerød og den praktiske del, hvor de studerende omsætter teori til praksis, foregår på et apotek eller sygehusapotek. Vi arbejder målrettet for at løfte uddannelsen, så den kan akkrediteres som en professionsbachelor.

 

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelseschef Hassan Salmasi (tel. 4820 6280, has@pharmakon.dk) eller Pharmakons direktør og rektor for farmakonomuddannelsen Lotte Fonnesbæk (tel. 4820 6300, lf@pharmakon.dk).

 

Interesseret?

Vi skal have modtaget din ansøgning, senest den 29. maj 2019. Elektronisk ansøgning med CV sendes til personale@pharmakon.dk. Ønsker du at fremsende din ansøgning krypteret, skal du sende en mail til amo@pharmakon.dk, og du vil modtage et link til sikker forsendelse.

 

 

Om Pharmakon

Pharmakon er et anerkendt uddannelses- og udviklingscenter for farmaceutisk praksis med mere end 120 medarbejdere, heraf ca. 50 akademikere. Vores hovedaktivitetsområder er farmakonomuddannelsen og en række efter- og videreuddannelsesaktiviteter, der henvender sig til ledere og medarbejdere i apotekssektoren og lægemiddelindustrien. Pharmakon har en internationalt anerkendt forsknings- og udviklingsenhed inden for apotekspraksis. Pharmakons konferencecenter er skabt til læring og tilbyder et miljø, der bedst muligt fremmer interaktion og formidling af kundskaber.

 

I 2014 blev Pharmakon kåret til Danmarks Sundeste Virksomhed, og Great Place to Work kårede i 2018 Pharmakon som nr. 17 blandt Danmarks Bedste Arbejdspladser. Se mere på pharmakon.dk. Vi ved, at vi ikke kan hvile på laurbærrene og arbejder hele tiden for at kunne fastholde de gode resultater.

Del dette job

Kontakt

Pharmakon A/S

Adresse 1
Milnersvej 42
3400 Hillerød
Danmark
Praktisk information
Oprettet
16-05-2019
Udløber
29-05-2019
Kviknummer
LJA-73433911
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning, Projektledelse
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Pharmakon A/S

Adresse
Milnersvej 42
3400
Hillerød
Danmark
Praktisk information
Indrykket
16-05-2019
Ansøgningsfrist
29-05-2019
Kviknummer
LJA-73433911
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Forskning og undervisning, Projektledelse
Beliggenhed