Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

PROJEKTLEDER - Danske Professionshøjskoler

Danske Professionshøjskoler

Indrykket
10-01-2020

Professionshøjskolerne oplever en stigende efterspørgsel efter data om uddannelserne og et øget fokus pa nøgletal, analyse og dokumentation. Arbejdet med fælles data er nyt for professionshøjskolesektoren, og en samlet sektor har derfor besluttet at ansætte en projektleder til at bista i arbejdet med at sikre ensartede, valide og sammenlignelige data pa tværs af uddannelser og institutioner.

Som projektleder vil du overordnet skulle varetage to hovedopgaver, hvor den største opgave vil være implementering af sektorens datastrategi, og den anden at bidrage til et styrket samarbejde indenfor digitalisering og it.

Du bliver ansvarlig for driften af den fælles datastrategi. Det vil sige at styre, planlægge og koordinere alt arbejdet omkring denne. Du vil ligeledes skulle bista professionshøjskolerne i den løbende dialog med Uddannelses- og Forskningsministeriet vedr. data for sektoren og analyser. Derudover vil du bl.a. skulle arbejde med at procesunderstøtte konkrete sektorsamarbejder vedr. digitalisering og it.

Du vil selv være med til at forme din stilling, og det endelige organisatoriske tilhørsforhold vil blive afklaret i samarbejde med dig. Du vil komme til at arbejde tæt sammen med ressourcedirektører, chefer og konsulenter pa professionshøjskolerne og med konsulenter i Danske Professions- højskolers Sekretariat.

Din profil

Du er en erfaren projektleder, der kan koordinere arbejdsprocesser pa tværs af selvstændige institutioner. Vi ser ogsa gerne, at du har erfaring med kvantitative analyser og forstaelse for, hvad der kræves af data, nar data skal kunne sammenstilles med andre datasæt og kunne bruges pa tværs af omrader. Det er en fordel, hvis du har sektorkendskab og kendskab til sektorens forretningsomrade i bred forstand, ligesom vi gerne ser at du har kendskab til arbejdet med data pa sektorens omrade.

Du kan læse mere om Danske Professionshøjskoler.

Vil du vide mere om stillingen, er der udarbejdet et notat, der beskriver stillingsprofilen for den nye projektleder. Notatet kan tilsendes ved at kontakte vr@genitor.dk.

Du vil fa arbejdsplads pa den professionshøjskole, der er tættest pa din bopæl.

Har du spørgsmal til stillingen, er du velkommen til at kontakte professionshøjskoledirektør Søren Lind Christiansen pa telefon 72 48 13 32, eller chefkonsulent i Genitor Vibeke Rosenbeck pa telefon 31 48 47 40.

Ansøgningsfristen er søndag den 2. februar 2020.

Du kan søge stillingen nedenfor.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Danske Professionshøjskoler

Adresse 1
Vester Voldgade 107
1552 København V
Danmark
Adresse 2
Ny Vestergade 17, st.tv
1471 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-01-2020
Udløber
02-02-2020
Kviknummer
LJA-78830205
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning, IT, web og teknologi, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling
Ansøg nu
Lignende job

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

IT-Universitetet i København

Del dette job

Virksomhedsinformation

Danske Professionshøjskoler

Adresse
Ny Vestergade 17, st.tv
1471
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
10-01-2020
Ansøgningsfrist
02-02-2020
Kviknummer
LJA-78830205
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Forskning og undervisning, IT, web og teknologi, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling
Beliggenhed