Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Projektkoordinator til rekruttering og fastholdelse i Borgercenter Voksne, Socialforvaltningen

Københavns Kommune, Socialforvaltningen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
13-07-2020

Har du en relevant mellemlang eller lang uddannelse og nogle års erfaring med rekruttering og fastholdelse fra en offentlig gerne kommunal organisation? Så er her en spændende stilling, hvor du kan sætte din viden i spil, som afsæt til næste skridt i din karriere.

 

Borgercenter Voksne din nye arbejdsplads

Borgercenter Voksne har ansvaret for kommunens indsats over for udsatte voksne, voksne med misbrug og voksne med sindslidelser. Borgercentret har myndighedsansvaret og ansvaret for driften af en lang række dag- og døgntilbud, behandlingstilbud samt den sociale hjemmepleje.

 

Stillingen er placeret i borgercentrets stab, hvor du får ca. 110 kollegaer, der arbejder med at understøtte og udvikle indsatsen over for målgruppen. Du bliver tilknyttet staben for HR, Jura og digitalisering.

 

Dine arbejdsopgaver

Stillingen er oprettet som led i et projekt om rekruttering og fastholdelse af sygeplejersker og SOSU-assistenter. Projektet rummer også en opgave med en professionalisering af elevernes og de studerendes uddannelser. Baggrunden for projektet er en generel udfordring på arbejdsmarkedet med at rekruttere sundhedsfagligt personale og skal ses som et ambitiøst projekt for at skabe attraktive vilkår for sundhedsfagligt personale i Borgercenter Voksne.

 

Som projektkoordinator arbejder du tæt sammen med projektlederen om projektets samlede planlægning, mål og gevinster. Du er optaget af samarbejde og er lydhør og løsningsfokuseret i din omgang med medarbejdere, faglige organisationer og ledere på alle niveauer som er afgørende for at komme i mål med projektet. Du vil være indgangen til Borgercenter Voksne og den primære kontaktperson for øvrige projektdeltagere.

 

Du står for koordinering, tilrettelæggelse af indsatser, tydeliggørelse af gevinstrealisering i samarbejde med relevante ledere og medarbejdere. Du er garant for en løbende kommunikation til ledelsen i borgercentret og du bidrager til forankring af viden om projektet i staben samt løbende involvering af MED-udvalget.

 

Din profil

Det er en forudsætning at du har en relevant mellemlang eller videregående uddannelse samt nogle års erfaring fra en kompleks kommunal organisation. Det er også en forudsætning, at du er fortrolig med at arbejde med HR, rekruttering og fastholdelse. Det er en fordel, hvis du har erfaring med projektarbejde. Det er vigtigt, at du har en proaktiv og løsningsorienteret tilgang til dit arbejde og evner at være på forkant med eventuelle uforudsete udfordringer. Vi forventer desuden:

  • At du har stærke relationelle kompetencer, er struktureret, systematisk og god til at skabe og fastholde overblik

  • At du trives med at arbejde selvstændigt og alene med opgaverne, men samtidig finder energi i at inddrage og indgå i samarbejde med relevante kollegaer og samarbejdspartnere

  • At du er velformuleret i både skriftlige og mundtlige fremlægninger samt god til at kommunikere med ledere på forskellige niveauer i organisationen og med medarbejdere fra forskellige faggrupper

 

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er med tiltrædelse 1. oktober 2020 eller snarest muligt. Stillingen er tidsafgrænset i perioden fra tiltrædelse til udgangen at august 2023. Lønnen fastsættes i henhold til gældende overenskomst, herunder reglerne om Ny Løn eller efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation. Du får reference til stabschef Anne Hare.

 

Yderligere oplysninger

Du kan læse mere om Borgercenter Voksne på centerets hjemmeside: www.kk.dk/bcv. Samt få yderligere oplysninger om stillingen ved telefonisk henvendelse til stabschef for HR, Jura og digitalisering Anne Hare på 2711 7232.

 

Om rekrutteringsprocessen

Ansøgningsfrist er 10. august 2020.

 

1. runde samtaler afholdes den 18. og 20. august 2020. Du vil ved denne samtale blive bedt om at forholde dig til en case, som bliver udleveret, når du møder til samtale.

 

2. runde samtaler afholdes den 27. august 2020. I perioden mellem 1. og 2. samtale gennemføres en personlighedstest.

 

Søg via nedenstående link senest mandag den 10. august 2020

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Københavns Kommune, Socialforvaltningen

Adresse 1
Islands Brygge 37
2300 København S
Danmark
Adresse 2
Islands Brygge 37
2300 København S
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-07-2020
Udløber
10-08-2020
Kviknummer
LJA-80637044
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Projektledelse og styring
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Kommune, Socialforvaltningen

Adresse
Islands Brygge 37
2300
København S
Danmark
Praktisk information
Indrykket
13-07-2020
Ansøgningsfrist
10-08-2020
Kviknummer
LJA-80637044
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Projektledelse og styring
Beliggenhed