Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Projektchef til koordinering af byggeprojekter

Lyngby-Taarbæk Kommune

Lyngby-Taarbæk, Storkøbenhavn

Indrykket
29-09-2023

I Lyngby-Taarbæk Kommune lægger vi vægt på tæt samarbejde, tilstedeværelse og dialog. Vores arbejdsform afspejler at kommunens projekter har mange interessenter, og at vi arbejder for brugerne af vores ejendomme.

 

Som projektchef vil du få ansvar for den overordnede koordinering af afdelingens byggeprojekter, og sikring af den politiske behandling. Til det skal du bruge din høje byggefaglighed samt dit gode og strukturerede overblik. Du vil komme til at arbejde tæt sammen med afdelingschefen og din projektchefkollega, omkring afdelingens fortsatte udvikling. I afdelingen Arkitektur og Byggeri er vi 23 kolleger, og de fleste af os er arkitekter eller bygningskonstruktører. Vi har en god energi, høj faglighed og vi vægter vores fællesskab højt.

 

I Lyngby-Taarbæk Kommune har vi mange spændende projekter i gang på skolerne, og et stort program for hele daginstitutionsområdet, som har høj prioritet i kommunen. Lyngby-Taarbæk Kommune har lige fremlagt en ny Bæredygtighedsstrategi, og vi har stort fokus på at fremme bæredygtighed i vores projekter.

Du kan læse mere om vores projekter på www.LTK.dk.

 

Arbejdsopgaverne består i at:

 • være sparringspartner til afdelingschefen, i tæt samarbejde med din projektchefkollega.

 • være faglig sparringspartner for vores projektledere.

 • udarbejde sagsfremstillinger og beslutningsoplæg til politisk behandling i samarbejde med projektlederne, afdelingschefen og andre afdelinger.

 • planlægge og fordele fremtidige opgaver.

 • følge op på kvalitet, tid og økonomi.

 • samarbejde med andre centre, serviceteams, entreprenører og rådgivere.

 • deltage i programgruppemøder og styregruppemøder.

 • være med til at implementere kommunens bæredygtighedsstrategi.

 

Vi håber, at du:

 • har en bygningsfaglig uddannelse på kandidatniveau for eksempel; arkitekt, bygningskonstruktør, ingeniør eller noget tilsvarende. Gerne også en byggeøkonom-uddannelse.

 • har ledererfaring, som blandt andet kommer til udtryk i en naturlig gennemslagskraft og evne til at motivere projektlederne.

 • har interesse, holdning og gerne erfaring med udvikling af bæredygtighed. Meget gerne erfaring med DGNB-certificering.

 • har erfaring med porteføljestyring, projektledelse og økonomistyring.

 • er struktureret og god til at skabe et overblik.

 • har gode mundtlige og skriftlige kompetencer.

 • kan samarbejde med mange forskellige fagligheder.

 • har erfaring fra den offentlige sektor, gerne den kommunale.

 

Om Centeret

I Center for Arealer og Ejendomme har vi forskellige baggrunde og kompetencer, og vi har dét til fælles, at vi går op i at gøre en forskel for andre gennem høj faglighed og stort engagement i vores projekter og samarbejdsrelationer. Vi tilbyder fleksibel arbejdstid, god pensionsordning, personalearrangementer og en god kantine som laver morgenmad og frokost til os - med mulighed for at købe take-away.

 

Vores afdeling Arkitektur og Byggeri ligger under Center for Arealer og Ejendomme, der er Lyngby-Taarbæk Kommunes byg- og driftsherreorganisation. Vi servicerer 55.000 borgere og 4.000 ansatte ved at vedligeholde og optimere kommunens ejendomme herunder skoler, daginstitutioner, idrætsanlæg, svømmehaller, kontorejendomme, omsorgsboliger, flygtningeboliger, veje og grønne områder. Den kommunale bygningsmasse har et samlet areal på 240.000 m, og vi har samtidig ansvaret for 200 km veje og stier samt 75 ha grønne arealer og 71 ha naturområder. Centeret består af ca. 260 medarbejdere, hvoraf ca. 60 medarbejdere er placeret centralt i administrationen, og ca. 200 medarbejdere er placeret i to decentrale driftsafdelinger.

 

Har du spørgsmål til os, er du velkommen til at kontakte Afdelingschef i Arkitektur og Byggeri Henrik Bendix Olsen, tlf. 29 62 85 51 eller Projektchef Lene Loof Helth, tlf. 21 38 68 46.

 

Løn og ansættelsesvilkår:

Ansættelse sker som projektchef med særlig funktion, special- eller chefkonsulent, og løn- og ansættelsesvilkår forhandles i henhold til gældende overenskomst.

 

Arbejdsstedet:

Frem til 2. kvartal 2024 vil arbejdsstedet være Toftebæksvej 12, 2800 Kgs. Lyngby, som er placeret 5 minutters gang fra Lyngby Station, og tæt på motorvejsafkørsel. I 2. kvartal 2024 flytter vi tilbage til det nyrenoverede Lyngby Rådhus.

 

Ansættelsesproces:

Første runde af ansættelsessamtalerne afholdes uge 45. Anden runde af samtalerne afholdes uge 46.

I forbindelse med 2. samtalen får du en case-opgave, som du skal løse på din måde og præsentere for ansættelsesudvalget.

 

Ansøgningsfrist: 29. oktober 2023

 

Har du spørgsmål til os, er du velkommen til at kontakte Afdelingschef i Arkitektur og Byggeri Henrik Bendix Olsen, tlf. 29 62 85 51 eller Projektchef Lene Loof Helth, tlf. 21 38 68 46.

 

Ansættelsesforhold Fuldtid

 

Tiltrædelse 1. januar 2024

Lyngby-Taarbæk Kommune ønsker at fremme ligestilling og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk baggrund.

 

Job info

Ansættelsesforhold

Fuldtid

 

Job kategori

Administration Teknik, Miljø og Byggeri

 

Ansøgningsfrist

Søndag den 29. oktober 2023 kl. 23.59

 

Tiltrædelse

1. januar 2024

 

Arbejdssted

Toftebæksvej 12, 2800 Kongens Lyngby

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Lyngby-Taarbæk Kommune

Adresse 1
Toftebæksvej 12
2800 Kgs. Lyngby
Danmark
Praktisk information
Oprettet
29-09-2023
Udløber
29-10-2023
Kviknummer
LJA-85077193
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, økonomi og regnskab, Konsulent og rådgivning, Ledelse, Miljø og energi, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Lyngby-Taarbæk Kommune

Adresse
Toftebæksvej 12
2800
Kgs. Lyngby
Danmark
Praktisk information
Indrykket
29-09-2023
Ansøgningsfrist
29-10-2023
Kviknummer
LJA-85077193
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Finans, økonomi og regnskab, Konsulent og rådgivning, Ledelse, Miljø og energi, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring
Beliggenhed