Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Projektchef til arbejde med civilsamfund og mobilisering af befolkningen

TrygFonden

Virum, Storkøbenhavn

Indrykket
20-01-2023

Brænder du for civilsamfundet og for social innovation? Vil du være med til at mobilisere befolkningen til at træde til for hinanden? Og kan du arbejde systematisk, tværfagligt og nyskabende? Så er du måske den, vi søger til en stilling som projektchef med fokus på civilsamfund, demokrati, mobilisering og social innovation.

 

I TrygFondens nye strategi, Sammen skaber vi tryghed, har vi defineret fem overordnede mål, som vi sigter efter i de næste ti år. TrygFondens strategi kan ses her.. Vi arbejder almennyttigt gennem partnerskaber, donationer og egne projekter. Det gør vi bl.a. ved at understøtte samspil mellem forskning, praksis og offentlig debat.

 

Den nye projektchef vil særligt arbejde inden for vores programmer Tryghed i hverdagen og Stærke rammer for tryghed. I dem arbejder vi henholdsvis med egne borgernære tryghedsskabende tiltag og for at mobilisere danskerne til at træde til for hinanden samt for et samfund med et stærkt demokrati, et handlekraftigt civilsamfund og en god debatkultur. Den nye projektchef vil på sigt også kunne få opgaver på tværs af de øvrige programmer, herunder sagsbehandling og vurdering af ansøgninger om projektstøtte.

 

Vi har brug for en kollega, der:

 • har erfaring med og brænder for at skabe samfundsforandring i både det store og det små - dvs. en, der kan skabe social innovation

 • har god indsigt i, hvordan civilsamfundet fungerer, og hvilke udfordringer det står over for

 • kan spotte tendenser i og udvikle nye tiltag, der mobiliserer befolkningen til at træde til for hinanden, hvad enten det er som fast frivillig eller mere ad hoc

 • har et solidt netværk blandt aktører i civilsamfundet og dets mange samarbejdspartnere

 • er dygtig til at tænke i udvikling, innovation og potentialer.

 

Vi forventer desuden, at du:

 • har erfaring med både projektledelse og projektdeltagelse

 • er struktureret og leverer - også i travle perioder

 • er i stand til at omsætte gode idéer til handling, projekter og samarbejde

 • har solidt kendskab til implementering og fokus på, at viden skal kunne bruges i praksis

 • har gode kommunikationsevner

 • er supergod til at samarbejde - både internt og eksternt.

 

Vi forestiller os, at du:

 • har en relevant akademisk uddannelse, formentlig på det samfundsvidenskabelige område

 • har fem-ti års erhvervserfaring fra en NGO eller anden civilsamfundsorganisation, en interesseorganisation, et konsulentbureau, en vidensorganisation, staten eller en kommune, en anden fond eller lignende og helst har bevæget dig på tværs af forskellige sektorer.

 

Som projektchef vil du få ansvar for en spændende portefølje af indsatser. Du vil ikke have personaleansvar. Du skal være i stand til at føre dialog med ansøgere og samarbejdspartnere. Du skal kunne repræsentere TrygFonden i samarbejder med andre organisationer, f.eks. i styregrupper.

 

TrygFonden består af 20 medarbejdere. Opgaverne løses organisatorisk i fem programmer svarende til de fem overordnede mål. Programteamene er bemandet på tværs af hele fonden. TrygFonden ledes af to underdirektører med reference til TryghedsGruppens administrerende direktør. Projektchefens personalereference bliver underdirektør i TrygFonden Kristian Weise.

 

TrygFonden er en del af TryghedsGruppen, der er et medlemsbaseret selskab med 1,3 mio. medlemmer og er den største aktionær i forsikringsselskabet Tryg. TrygFondens almennyttige aktiviteter finansieres af en del af overskuddet fra ejerskabet af Tryg.

 

Der er tale om en fuldtidsstilling med løn efter kvalifikationer og erfaring. Nærmere oplysninger: underdirektør Kristian Weise, tlf. 4177 4570.

 

Ansøgningsfristen er den 7. februar 2023.

 

Vi holder samtaler den 13. februar og 20. februar. Tiltrædelse: hurtigst muligt derefter.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

TrygFonden

Adresse 1
Hummeltoftevej 49
2830 Virum
Danmark
Adresse 2
Hummeltoftevej 49
2830 Virum
Danmark
Praktisk information
Oprettet
20-01-2023
Udløber
07-02-2023
Kviknummer
LJA-84445834
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Konsulent og rådgivning, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

TrygFonden

Adresse
Hummeltoftevej 49
2830
Virum
Danmark
Praktisk information
Indrykket
20-01-2023
Ansøgningsfrist
07-02-2023
Kviknummer
LJA-84445834
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Konsulent og rådgivning, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring
Beliggenhed