Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Professionskonsulent til BUPL

BUPL

København, Storkøbenhavn

Indrykket
03-03-2020

Og kan du skabe fagpolitiske resultater på det pædagogiske arbejdsområde? Så er du måske vores nye konsulent i Professionsenheden.

BUPL søger en professionskonsulent inden for skole/fritidsområdet, som har politisk tæft med et fagligt afsæt, strategisk blik og er proaktiv og idérig ift løsningsforslag, der kan bringe pædagogernes sag højt op på den politiske dagsorden.

Du skal kunne formulere dig kort, klart og politisk, have indsigt i pædagogisk praksis, stor viden om skole og fritid og kende lovgivningen på skole/fritidsområdet godt.

Dine opgaver bliver at understøtte BUPLs forretningsudvalg gennem faglige og politiske oplæg, vurdere undersøgelsers betydning for det pædagogiske arbejde, lave mødeforberedelser og styre faglige projekter med andre organisationer. Du skal også kunne arrangere værksteder og konferencer, der kan mobilisere BUPLs medlemmer på professionsfaglige dagsordener.

Professionsenheden er BUPLs faglige eksperter inden for hele det pædagogiske arbejdsområde. Vi udvikler politiske udspil, professionsstrategiske indsatser, deltager i ministerielle udvalg og trækker på forskning og viden om pædagogers arbejde i praksis. Vi arbejder meget på tværs af enhederne i BUPLs forbundshus og sammen med BUPLs lokale fagforeninger. Med dig er vi 16 medarbejdere og en leder.

Vi tilbyder en stilling med ansvar og masser af professionsfaglige udfordringer i en organisation med høje ambitioner og stærkt kollegialt samarbejde.

Baggrund og kvalifikationer

For at bestride stillingen med succes forventer vi, at du har erfaring med politisk påvirkningsarbejde fra en lignende stilling i en politisk organisation. Du skal være analytisk stærk og have en relevant akademisk uddannelse eller tilsvarende og måske pædagogbaggrund.

Vi lægger også vægt på, at du er systematisk og overholder deadlines. Og at du har lyst til at arbejde i en dagsordensættende fagpolitisk organisation.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte leder Rikke Eggert Lauth på telefon 2320 0012 eller konsulent og tillidsrepræsentant Charlotte Rømer Engel på telefon 3546 5125.

Løn- og ansættelsesvilkår

Aflønning følger en intern fælles overenskomst med bl.a. DJØF mfl. Yderligere oplysninger om BUPL som organisation og arbejdsplads kan ses på www.bupl.dk.

Ansøgning - Forlænget ansøgningsfrist

Send din ansøgning til BUPL, HR så vi har den senest den 20. april 2020 kl. 10.00 via e-mail bupl-job@bupl.dk.  Der er foreløbigt planlagt ansættelsessamtaler i slutningen af april.

BUPL er forhandlingsberettiget organisation for ca. 60.000 pædagoger og klubflok, der arbejder I daginstitutioner, klubber, skoler, biblioteker, dagcentre m.v., samt for de pædagogstuderende. På forbundskontoret er ansat 130 medarbejdere, som servicerer BUPLs medlemmer samt valgte og ansatte i 12 fagforeninger.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

BUPL

Adresse 1
Sundkrogskaj 20
2100 København Ø
Danmark
Adresse 2
Sundkrogskaj 20
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
03-03-2020
Udløber
20-04-2020
Kviknummer
LJA-79609791
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

BUPL

Adresse
Sundkrogskaj 20
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
03-03-2020
Ansøgningsfrist
20-04-2020
Kviknummer
LJA-79609791
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed