Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Processpecialister til udvikling og implementering af tværgående forretningsprocesser i Forsvaret

Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse

Hjørring, Nordjylland

Indrykket
12-01-2022

Vil du bruge dine kompetencer til at udvikle, forbedre og implementere tværgående indkøbs- og betalingsprocesser i Forsvaret og styrke koncernens kontrolmiljø? Til et helt nyt forretningsområde, og team med ansvar for forretningsprocesser på tværs af Forsvarsministeriets koncern, søger vi nysgerrige og samarbejdsorienterede processpecialister med forskellige fagkompetencer.

 

Der er tale om flere nyoprettede stillinger, hvorfor du får en unik mulighed for at sætte præg på egne arbejdsopgaver og udvikling. Måske du har erfaring med risikostyring og kontrolmiljø, revision af processer, implementering af it-behov eller dybdegående kendskab til de enkelte processer eller SAP modulerne FI/TM så er du måske vores nye kollega ved Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse.

 

Om os

Teamet, som har det tværgående procesansvar, er en del af Afdelingen for Kontrolmiljø og Forretningsudvikling, der blandt andet har ansvar for at sikre et stærkt internt kontrolmiljø i Forsvaret samt ansvar for flere koncernfælles forretningsprocesser.

Teamets opgave er at sikre, at alle ansatte i Forsvaret fra den værnepligtige, til specialoperationssoldaten til indkøberen har stillet processer til rådighed, når de skal udføre opgaver i relation til indkøb, rejser og betaling.

 

Afdelingen er sammensat af kolleger med stærke kompetencer inden for en lang række fagområder som risikostyring, forretningsprocesser, it, procesoptegning, formidling mv. og vores kolleger og samarbejdspartnere i Forsvaret er fordelt over hele landet.

 

Om stillingen

Som processpecialist får du en vigtig og aktiv rolle i at fastlægge, beskrive og implementere forretningsprocesser og sikre samarbejde med alle de styrelser i koncernen, der benytter processerne, samt øvrige relevante interessenter. Med udgangspunkt i netop din faglighed får du ansvaret for en række opgaver knyttet til det koncernfælles procesansvar. Opgaverne tilrettelægges i samarbejde med teamets procesansvarlige og øvrige processpecialister, og kan bl.a. være:

 • Beskrivelse af processer, kontroller og arbejdshandlinger for brugere af processen samt sikre snitflader mod andre processer.

 • Rådgivning og vejledning af de styrelser, der benytter processen.

 • Risikovurdering og risikohåndtering herunder udvikling og implementering af kontroller.

 • Løbende gennemgang af processer, systemer og kontroller samt vurdere effektivitet og om regler og lovkrav bliver overholdt.

 • Optimering af IT-understøttelse herunder definere, teste og kommunikere it-ændringer eks. SAP modulerne FI og TM, SAP AC mv.

 • Udarbejdelse af gældende forvaltningsgrundlag for brugere af processen.

 • Udarbejdelse af retningslinjer for eks. dokumentation, funktionsadskillelse mv.

 • Formidling af processen samt sikre uddannelse af brugere af processen.

 • Sikre rapportering og dokumentationskrav.

 

Fælles for alle opgaver er, at kommunikation med samarbejdspartnere og deltagelse i diverse drøftelser og afklaringer er en del af hverdagen.

 

Vi tilbyder et job, hvor du får lov til at bruge og udvikle din faglighed i opbygningen af en ny koncernfælles funktion og udviklingen af det fremtidige kontrolmiljø i koncernen. Du bliver en del af et alsidigt fagligt miljø med en bred kontaktflade i hele Forsvaret. Der er rig mulighed for udvikling i jobbet og indsigt i nye områder. Vi har tæt samarbejde med eksterne samarbejdspartnere for at sikre løbende kompetenceudvikling, og at vi lever op til best practice inden for forretningsområderne.

 

Du bliver en del af et stærkt fagligt og engageret team, der lægger vægt på samarbejde, vidensdeling, nysgerrighed, en uformel omgangstone og godt humør.

Vi har stort fokus på den enkeltes trivsel og udvikling, og tilbyder en høj grad af fleksibilitet i arbejdet samt en række goder som betalt frokostpause, kantine- og frugtordning, motionscenter på arbejdspladsen mv.

 

Om dig

Afhængig af dit kompetence- og interesseområde kan din baggrund være mange. Vi forventer, at du har erfaring med udvikling eller optimering af forretningsprocesser med udgangspunkt i din specifikke faglighed. Det er væsentligt, at du er initiativrig, nysgerrig og tør byde ind med din faglighed for at sikre, at vi sammen får udviklet, forbedret og effektiviseret processer og koncernens kontrolmiljø.

 

Din erfaring eller interesse kunne være én eller flere af følgende:

 • Stor indsigt i betalingsprocessen, indkøbsprocesser eller rejsesystemer, hvor du har arbejdet som specialist med at udvikle og optimere processer.

 • Erfaring med at definere og teste de forretningsmæssige behov til it-understøttelse eks. i SAP modulerne FI eller TM.

 • Intern kontrol og risikostyring erfaring med risikovurdering og risikohåndtering eks. som revisor, Risk Manager el.lign.

 • Erfaring med at afdække, optegne og beskrive processer herunder skriftlig såvel som mundtlig formidling.

 • Stor indsigt i Forsvaret, hvor du har arbejdet med driftsopgaver inden for Forsvarets processer, og nu gerne vil bidrage til udvikling og vedligehold af disse.

 

Derudover forestiller vi os, at du:

 • Har en god forretningsforståelse og hurtigt kan sætte dig ind i forretningens behov.

 • Er struktureret og analytisk i din tilgang til opgaveløsningen.

 • Er imødekommende med gode samarbejdsevner, og kan kommunikere positivt, konstruktivt og i øjenhøjde med kolleger samt interne og eksterne samarbejdspartnere.

 • Er god til at koordinere og planlægge dine opgaver.

 • Er omstillingsparat og kan fungere i et til tider omskifteligt politisk miljø.

 

Ansættelsesvilkår

Du ansættes og aflønnes efter den til enhver tid gældende relevante overenskomst.

 

Der vil i forbindelse med en ansættelse være mulighed for forhandling af tillæg, der modsvarer dine kvalifikationer. Der er til stillingerne tilknyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

 

Som ansat under Forsvarsministeriets område, er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder bl.a., at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne under hele ansættelsesforholdet.

 

KONTAKT OG ANSØGNING

Har du fået lyst til at høre mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte Proceschef Anja Klitgaard-Hermansen på telefon 72 81 08 14 eller mail frs-kfutl2@mil.dk

 

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Anders Erik Filtenborg på telefon 72 81 91 78, eller HR-konsulent, Agrin Safari, på telefon 72 81 91 33.

 

Ansøgningsfristen er den 26. januar 2022, men vi forventer at afholde samtaler løbende, så send os gerne din ansøgning allerede i dag. Stillingerne er til besættelse snarest muligt.

 

Du søger via linket. For at kunne komme i betragtning, anmodes du om at vedhæfte ansøgning, CV og uddannelsesbevis.

 

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

 

 

OM FORSVARSMINISTERIETS REGNSKABSSTYRELSE

Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse er én af seks styrelser under Forsvarsministeriet. Vi er beliggende i Hjørring og beskæftiger ca. 230 medarbejdere, primært med civil baggrund. Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse varetager og sikrer den samlede regnskabsvirksomhed i koncernen. Opgaverne spænder vidt fra betaling af regninger, bogføring og lønadministration, regnskabsaflæggelse og til styrkelse af koncernens samlede kontrolmiljø. Det er samtidig vores opgave at bidrage og understøtte den løbende forretningsmæssige udvikling i koncernen. Som sparringspartner lægger vi vægt på at skabe værdi og sikkerhed i alt, hvad vi gør.

 

Vi arbejder fokuseret med risikovurderinger og kontrolmiljø, og vi er rådgivende på disse områder over for vores kunder. Vores primære kunder er øvrige styrelser og myndigheder inden for Forsvarsministeriets område. Vi ser det som en af vores største opgaver at støtte vores kunder, så alle inden for Forsvarsministeriet område kommer i mål med et styrket økonomisk kontrolmiljø.

 

Som arbejdsplads har vi fokus på helhedsforståelse, medarbejderinvolvering og samarbejde på tværs i organisationen. Vi leverer opgaveløsninger på et højt fagligt niveau, som til stadighed tilpasses efter omgivelsernes krav. Vi lægger vægt på den tværorganisatoriske videndeling, proces- og helhedsforståelse samt en løbende implementering af automatiserede løsninger.

 

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk og om Regnskabsstyrelsen på www.regnskabsstyrelsen.dk;

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk

     

 

ANSØGNINGSFORLØBET

 

ANSØGNING

Ansøgningen skal sendes elektronisk via linket i selve jobannoncen på den måde sikres det, at vi får alle relevante oplysninger fra dig. Efter du har sendt din ansøgning, modtager du umiddelbart efter en modtagelsesbekræftelse på mail.

 

VURDERING AF DIN ANSØGNING

Efter ansøgningsfristens udløb bliver alle ansøgningerne behandlet og vurderet. Efter endt behandling inviteres relevante kandidater til samtale. Vi modtager ofte mange ansøgninger, så det kan hænde, at behandlingen tager lidt ekstra tid.

 

SAMTALER

Vi inviterer normalt 3-4 kandidater til hver samtale. Til samtalen ønsker vi, at du får et grundigt indtryk af os og vi ønsker samtidig at høre mere om din faglighed, men også hvem der er personen bag cvet.

 

TILBAGEMELDING

Når vi har fundet den rette kandidat til jobbet, orienterer vi alle der har været til samtale hurtigst muligt.

 


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse

Adresse 1
Arsenalvej 55 C
9800 Hjørring
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-01-2022
Udløber
26-01-2022
Kviknummer
LJA-83217668
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Handel, indkøb og transport, IT, web og teknologi, Konsulent og rådgivning, Kontor og administration
Ansøg nu
Job i virksomheden

Del dette job

Virksomhedsinformation

Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse

Adresse
Arsenalvej 55 C
9800
Hjørring
Danmark
Praktisk information
Indrykket
12-01-2022
Ansøgningsfrist
26-01-2022
Kviknummer
LJA-83217668
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Handel, indkøb og transport, IT, web og teknologi, Konsulent og rådgivning, Kontor og administration
Beliggenhed