Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Proceskonsulent til opbygning af proceslandskab og ledelse af procesforbedringer

Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse

Hjørring, Nordjylland

Indrykket
18-01-2022

Vi stiller skarpt på processer, processtruktur samt ledelse af projekter i forbindelse med procesforbedringer. Vil du være med til at opbygge, udvikle og styre struktur og metodik for proceslandskabet i Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse?

 

Så er du måske én af vores nye kolleger!

 

Om os

Teamet, som bl.a. har ansvaret for opbygningen af et procescenter i Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse, er en del af afdelingen for Kontrolmiljø og Forretningsudvikling, der blandt andet har ansvar for at sikre et stærkt internt kontrolmiljø i Forsvaret samt ansvar for flere koncernfælles forretningsprocesser kombineret med forretningsudvikling internt i Styrelsen, herunder opbygningen af et procescenter.

 

Teamet er et nystartet team, der har fået til opgave at sikre værktøjer, metode, standarder til både proces- og projektledelse, herunder skal der bl.a. opbygges et proceslandskab, ledes projekter og faciliteres workshops i forbindelse med en videreudvikling af tilgangen til processer samt projektledelse generelt.

 

Afdelingen er sammensat af kolleger med stærke kompetencer inden for en lang række fagområder som risikostyring, forretningsprocesser, it, procesoptegning, formidling mv. og vores kolleger og samarbejdspartnere i forsvaret er fordelt over hele landet.

 

Om stillingen

Du bliver medansvarlig for kortlægning af processer samt gennemførsel af procesforbedringsprojekter i Forsvarsministeries Regnskabsstyrelse. Her påbegyndes opbygningen af et proceslandskab indeholdende både tværgående processer i Forsvaret, hvor Regnskabsstyrelsen har procesejerskabet, men også interne forretningsprocesser. Forbedringer er nøgleordet. Her handler det om at minimere risici, øge kvaliteten samt effektivisere.

 

I tæt samarbejde med resten af teamet og andre involverede parter skal du arbejde med:

  • Ledelse af procesforbedringsprojekter og evt. andre udviklingsprojekter.

  • Planlægning og facilitering af proceskortlægnings-workshops.

  • Opbygning af proceslandskab.

  • Udvikling af standardmetoder og værktøjer til arbejdet med processer.

  • Rådgivning af forretningen i brug af værktøjer og arbejdet med processer og projekter.

  • Dokumentation af processer.

 

Vi tilbyder dig en unik mulighed for at være en del af opstarten og den fremtidige drivkraft bag kortlægningen af og det fremtidige arbejde med processer i Forsvarsministeries Regnskabsstyrelse.

 

Du bliver en del af et stærkt fagligt og engageret team, der lægger vægt på samarbejde, vidensdeling, nysgerrighed, en uformel omgangstone og godt humør.

Vi har stort fokus på den enkeltes trivsel og udvikling, og tilbyder en høj grad af fleksibilitet i arbejdet samt en række goder som betalt frokostpause, kantine- og frugtordning, motionscenter på arbejdspladsen mv.

 

Om dig

Som konsulent har du en akademisk uddannelse på kandidatniveau, men din uddannelsesmæssige baggrund kan være fra flere retninger.

Vi ser gerne, at du har flere års erfaring med procesledelse og praktisk erfaring med anvendelse af forbedringsværktøjer, såsom Lean, Six Sigma mv. Det er en fordel, hvis du også har styr på projektværktøjskassen og evner at anvende den i praksis.

 

Du elsker at samarbejde og evner at skabe opbakning og motivation til dem, du samarbejder med. Du kommunikerer positivt, konstruktivt og i øjenhøjde med kolleger, samt interne og eksterne samarbejdspartnere. Du er initiativrig, vedholdende og gennemslagskraftig. Du kan desuden fungere i et til tider omskifteligt politisk miljø.

 

Ansættelsesvilkår

Du ansættes og aflønnes efter den til enhver tid gældende relevante overenskomst.

 

Der vil i forbindelse med en ansættelse være mulighed for forhandling af tillæg, der modsvarer dine kvalifikationer. Der er til stillingerne tilknyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

 

Som ansat under Forsvarsministeriets område, er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder bl.a., at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne under hele ansættelsesforholdet.

 

KONTAKT OG ANSØGNING

Har du fået lyst til at høre mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte Lars Toft på telefon: 72 81 07 70 eller mail: FRS-CHKAFD@mil.dk.

 

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Anders Erik Filtenborg på telefon 72 81 91 78, eller HR-konsulent, Agrin Safari, på telefon 72 81 91 33.

 

Ansøgningsfristen er den 17. februar 2022, men vi forventer at afholde samtaler løbende, så send os gerne din ansøgning allerede i dag. Stillingerne er til besættelse snarest muligt.

 

Du søger via linket. For at kunne komme i betragtning, anmodes du om at vedhæfte ansøgning, CV og uddannelsesbevis.

 

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

 

OM FORSVARSMINISTERIETS REGNSKABSSTYRELSE

Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse er én af seks styrelser under Forsvarsministeriet. Vi er beliggende i Hjørring og beskæftiger ca. 230 medarbejdere, primært med civil baggrund. Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse varetager og sikrer den samlede regnskabsvirksomhed i koncernen. Opgaverne spænder vidt fra betaling af regninger, bogføring og lønadministration, regnskabsaflæggelse og til styrkelse af koncernens samlede kontrolmiljø. Det er samtidig vores opgave at bidrage og understøtte den løbende forretningsmæssige udvikling i koncernen. Som sparringspartner lægger vi vægt på at skabe værdi og sikkerhed i alt, hvad vi gør.

 

Vi arbejder fokuseret med risikovurderinger og kontrolmiljø, og vi er rådgivende på disse områder over for vores kunder. Vores primære kunder er øvrige styrelser og myndigheder inden for Forsvarsministeriets område. Vi ser det som en af vores største opgaver at støtte vores kunder, så alle inden for Forsvarsministeriet område kommer i mål med et styrket økonomisk kontrolmiljø.

 

Som arbejdsplads har vi fokus på helhedsforståelse, medarbejderinvolvering og samarbejde på tværs i organisationen. Vi leverer opgaveløsninger på et højt fagligt niveau, som til stadighed tilpasses efter omgivelsernes krav. Vi lægger vægt på den tværorganisatoriske videndeling, proces- og helhedsforståelse samt en løbende implementering af automatiserede løsninger.

 

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk og om Regnskabsstyrelsen på www.regnskabsstyrelsen.dk

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse

Adresse 1
Arsenalvej 55 C
9800 Hjørring
Danmark
Praktisk information
Oprettet
18-01-2022
Udløber
17-02-2022
Kviknummer
LJA-83244829
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning, Projektledelse og styring
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse

Adresse
Arsenalvej 55 C
9800
Hjørring
Danmark
Praktisk information
Indrykket
18-01-2022
Ansøgningsfrist
17-02-2022
Kviknummer
LJA-83244829
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Konsulent og rådgivning, Projektledelse og styring
Beliggenhed