Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Proceskonsulent til Lægeforeningen

Lægeforeningen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
24-05-2022

Er du fagligt stærk til at designe den gode proces og de effektive arbejdsgange? Trives du med at finde svar på udfordringerne og er god til et implementere det, der er besluttet? Skaber du god energi og er en holdspiller? Så er du måske vores nye kollega.

Din nye arbejdsplads

Du får du muligheden for at få et stort selvstændigt ansvar i en organisation, hvor der sker noget hele tiden. Du bliver en del af Ledelse og Administration i Lægeforeningen. Det er et område, hvor der er kort vej fra tanke til handling, og hvor ledelsen er tæt på og er en del af dagligdagen. Vi har mange opgaver, der går på tværs, og har derfor et tæt samarbejde med kolleger rundt i hele organisationen. Vi er uformelle og viden er noget vi deler med hinanden.

Dine opgaver

Du skal være med til at analysere processer og lave nye arbejdsgange på det administrative område, så vi understøtter organisationen bedst muligt.

Du vil være tilknyttet ledelsessekretariatet under Ledelse og Administration, hvor du vil blive en del af et team på fem, som arbejder tæt sammen om at koordinere de løbende opgaver op mod formanden. Du vil samtidig have mange berøringsflader til kollegaerne i HR og Digitalisering, da mange processer er tværgående.

Din profil

Du har stor interesse og erfaring med at effektivisere og kvalitetssikre arbejdsgange og opgaver. Du har et godt blik både i forhold til den daglige drift og i forhold til fremdrift på strategiske opgaver. Du forstår at sætte retning for dine opgaver og tænker samtidig på tværs af organisationen for at fremme de fælles mål. Du har en pragmatisk og løsningsorienteret tilgang til arbejdet.

Du skal have lyst til at arbejde i en politisk styret organisation, og erfaring fra en politisk organisation eller myndighed er en fordel. Du har en længere videregående uddannelse f.eks. som cand.jur., cand.merc.HRM, cand.scient.pol. eller lign.

Herudover forventer vi at du;

  • har flair for at strukturere og implementere
  • samarbejder og tager ansvar for dine opgaver
  • er nysgerrig og stiller gerne spørgsmål
  • er ambitiøs

Yderligere information

Stillingen er på 37 timer ugentligt inkl. frokostpause. Aflønning sker i henhold til gældende husaftale med arbejdsgiverbetalt pensionsordning samt 7 ugers optjent ferie.

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte chef for Ledelse og Administration Line Skytte Mørk Hansen på tlf. 35 44 81 06.

Læs hvordan vi behandler dine persondata i rekrutteringsprocessen i vores Privatlivspolitik for jobansøgere her.

Søg stillingen

Klik på knappen søg jobbet og upload din ansøgning via vores rekrutteringssystem senest tirsdag den 7. juni 2022 kl. 12.00.

Vi forventer at holde samtaler i uge 24/25. Der vil evt. blive gennemført personlighedstest. Forventet start pr. 1. august 2022.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Lægeforeningen

Adresse 1
Kristianiagade 12
2100 København Ø
Danmark
Adresse 2
Kristianiagade 12
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
24-05-2022
Udløber
07-06-2022
Kviknummer
LJA-83647736
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, IT, web og teknologi, Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Lægeforeningen

Adresse
Kristianiagade 12
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
24-05-2022
Ansøgningsfrist
07-06-2022
Kviknummer
LJA-83647736
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, IT, web og teknologi, Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Strategi og udvikling
Beliggenhed