Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pressekonsulent til Gældsstyrelsen

Gældsstyrelsen

Middelfart, Fyn

Indrykket
16-10-2019

Har du en skarp pen og flair for den gode historie? Har du lyst til at understøtte en kultur, der er båret af ansvarlighed, professionalisme og et stærkt kollegialt sammenhold? Så kan du blive vores nye kollega i Gældsstyrelsen, der har hovedsæde i Middelfart.


Skarp pennefører

Som pressemedarbejder i Gældsstyrelsen er du med til at sikre, at styrelsen har en tæt og imødekommende relation til pressen og andre interessenter. Du koordinerer den daglige pressekontakt i samarbejde med den presseansvarlige, og du kommer til at indgå i direktionssekretariatets kommunikationsteam.

Du vil bl.a. skulle:

  • Besvare henvendelser fra pressen

  • Skrive pressemeddelelser

  • Opdyrke og formidle Gældsstyrelsens resultater

  • Forberede interviews

  • Opdatere og vedligeholde styrelsens hjemmeside

  • Koordinere med relevante faglige enheder i styrelsen og sikre, at indholdet fremstår fagligt korrekt og troværdigt 

  • Koordinere med kommunikationsenheder i Skatteministeriets departement

  • Indgå i vagtplan for pressetelefonen uden for normal arbejdstid

  • Evt. lave korte videooptagelser.

 

Du får en bred kontaktflade, og det er derfor afgørende, at du kan skabe og vedligeholde gode relationer eksternt, men også internt i hele Skatteforvaltningen. Du skal være i stand til at sparre med direktionen og den øvrige ledelse samt med højt specialiserede kolleger inden for inddrivelse og gæld, jurister, økonomer, kommunikationsmedarbejdere og andre faggrupper. Dette for at sikre, at vi kommunikerer skarpt og korrekt til både pressen og i relevante publikationer.  

Erfaring med presse og kommunikation

Du behøver ikke nødvendigvis have et langt CV, men du har helst en journalistisk baggrund. Har du erfaring med pressehåndtering, er det en fordel ellers går du til den nye opgave med ydmyghed og åbenhed. Du bliver ikke afskrækket af at dykke ned i kompliceret materiale på jagt efter en historie, som du kan formidle til medier.

Du er dygtig til at formidle bredt. Både den hurtige, skriftlige besvarelse og det komplicerede stof og du formår at kunne klæde andre på undervejs. Du trives i en organisation, der har pressens bevågenhed. Forandringer er konstante, og historierne opstår derfor hurtigt.

Du skal have interesse i pressens virke i forhold til politiske emner og dagsordener, men vi lægger også stor vægt på, at du matcher DNAet i Gældsstyrelsen. Det betyder, at du skal være foregangsperson for en kultur, der er båret af ordentlighed og ansvarlighed. Vi arbejder i teams, og du skal have lyst til at arbejde i et miljø, hvor vi løfter i flok og hjælper hinanden både i egne teams og på tværs af organisationen.

Det er vigtigt, at du forstår vilkårene for pressearbejdet og arbejdsformen i en stor politisk organisation, herunder er fortrolig med pressens virke i forhold til politiske emner og dagsordener. I perioder er journalisternes interesse for vores organisation stor, og du skal kunne holde hovedet koldt, når pressesagerne koger.

Direktionssekretariatet i Gældsstyrelsen din nye arbejdsplads

Du vil blive en del af Gældsstyrelsens direktionssekretariat i Middelfart. Sekretariatet varetager en bred portefølje af opgaver, herunder bl.a. ledelsesbetjening, ministersager, pressebetjening, intern og ekstern kommunikation, mødeplanlægning mv. Du vil indgå i et kommunikationsteam på fem personer, hvor vi sparrer med hinanden, og hvor ingen opgave hverken er for lille eller for stor.

Du kommer til at indgå i et team på fem kommunikations- og pressemedarbejdere, hvor du i særlig grad arbejder tæt sammen med den presseansvarlige, men du vil også have daglig sparring med teamets øvrige medarbejdere. Tonen i vores team er afslappet. Alle kommer til orde, og en vittighed er påskønnet i en gruppe, hvor vi drives af ambitioner om at kommunikere på højeste niveau.

Gældsstyrelsen din nye arbejdsplads

Vi hjælper borgere og virksomheder med at betale deres gæld til det offentlige

Gældsstyrelsens mål er, at så mange som muligt betaler deres gæld. Vi samarbejder med de offentlige kreditorer om at forebygge, at ny gæld opstår. Vi arbejder med klare præstationsmål og transparens. Det gør vi, fordi vi er drevet af at inddrive mest mulig gæld til det offentlige. Vi lykkes med vores opgave, fordi Gældsstyrelsens ledere og medarbejdere har en høj grad af faglig dedikation og stor viden på deres område.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansiering af den offentlige sektor.

Læs mere om Gældsstyrelsen på www.gaeldst.dk

Du kan se en lille film om Gældsstyrelsen på dette link.

Ansøgning og yderligere oplysninger

Ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Katrine Ibsen Bank på tlf. 7237 8687 eller presseansvarlig Christian Sagen på tlf. 7237 4180.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning sammen med CV, eksamenspapirer og eventuelt yderligere materiale senest 4. november 2019 via linket søg stillingen.

Vi forventer at afholde samtalerne løbende. Der vil skulle forberedes en case til den anden samtale.

Vi forventer tiltrædelse pr. 1. januar 2020 eller snarest derefter.

Forud for din ansættelse vil vi indhente restanceoplysninger og straffeattest.

Dit arbejdssted vil indtil videre være Teglgårdsparken 103, 5500 Middelfart.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet, og ansættelsesområdet afhænger i øvrigt af ansættelsesformen.

Bor du ikke i forvejen i nærheden af Middelfart, kan du kontakte en bosætningskonsulent, som kender områdets skoler, lokalmiljø, ejendomsmæglere mv. Bosætningskonsulenten Anne Marie Klausen kan kontaktes på tlf. 2240 0049 eller annemarie.klausen@middelfart.dk, og du kan læse mere på www.flyttilmiddelfart.dk.

Skatteministeriet opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Del dette job

Kontakt

Gældsstyrelsen

Adresse 1
Teglgårdsparken 26
5500 Middelfart
Danmark
Adresse 2
Teglgårdsparken
5500 Middelfart
Danmark
Praktisk information
Oprettet
16-10-2019
Udløber
04-11-2019
Kviknummer
LJA-76533404
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Kommunikation og medier, Konsulent og rådgivning
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Gældsstyrelsen

Adresse
Teglgårdsparken
5500
Middelfart
Danmark
Praktisk information
Indrykket
16-10-2019
Ansøgningsfrist
04-11-2019
Kviknummer
LJA-76533404
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Kommunikation og medier, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed