Undervisningsministeriet

Undervisningsministeriet,

København
12-03-2018

Presse- og Kommunikationschef til Undervisningsministeriet

Kontakt

Undervisningsministeriet

Frederiksholms Kanal 21
1220
København K
Danmark
Tlf: 33 92 50 00
Praktisk information
Oprettet:
12-03-2018
Udløber:
08-04-2018
Kviknummer:
LJA-57587983
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Kommunikation og medier,
Ledelse,
Politik og samfund
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Undervisningsministeriet søger en presse- og kommunikationschef. Er du skarp på presserådgivning og politisk betjening, og har du samtidig erfaring med strategisk kommunikation og webarbejde, er denne stilling måske noget for dig.

 

Presse- og Kommunikationssekretariatet varetager Undervisningsministeriets interne og eksterne kommunikationsopgaver herunder pressebetjening af ministeren, hjemmesider, kampagner, grafik og generelle kommunikationsopgaver. Sekretariatet beskæftiger cirka 15 medarbejdere, heraf tre studenter. Hovedparten af medarbejderne er placeret i København. Et mindre antal er placeret i Aarhus. Kontoret er organisatorisk placeret i Afdeling for Stabsfunktioner.

 

Arbejdsområde

Som presse- og kommunikationschef i Undervisningsministeriet kommer du til at arbejde med et område med et stort offentligt og politisk fokus. Vi kan tilbyde en varierende arbejdsdag med spændende opgaver og et højt tempo.

 

Som kontorchef vil du have ansvaret for:

 

 • den proaktive presseindsats for minister og ministerium i samarbejde med den ledende pressesekretær og to øvrige pressesekretærer samt koordinering af daglige henvendelser fra journalister
 • sikre at ministeriets eksterne kommunikation er strategisk og professionel navnlig i forhold til vores hjemmesider og i de sociale medier
 • videreudvikling af ministeriets intranet og for at sikre en stærk intern kommunikation til koncernens cirka 850 ansatte.

 

 

Om dig

Vi lægger vægt på, at du har:

 

 • flere års erfaring med presse- og kommunikationsopgaver i en lignende organisation
 • kendskab til centraladministrationen og politiske beslutningsprocesser
 • evne til at arbejde hurtigt og under pres, når det er nødvendigt
 • evne til at være fleksibel og tilgængelig uden for almindelig arbejdstid
 • personlig gennemslagskraft og gode samarbejdsevner
 • evne til at understøtte tværgående opgavevaretagelse og samarbejdsformer
 • evne til skabe et godt arbejdsmiljø blandt andet ved at understøtte medarbejdernes engagement, trivsel og kompetenceudvikling
 • relevant uddannelsesmæssig baggrund inden for kommunikation eller journalistik

 

 

Erfaring med personaleledelse vil være en fordel. Det er derudover afgørende, at du har stærke kompetencer inden for strategisk kommunikation og pressearbejde, og at du har blik for den gode historie og den interessante vinkel. 

 

Løn- og ansættelsesvilkår 

Stillingen er klassificeret i lønramme 37/løngruppe 1. Du vil som udgangspunkt blive ansat på kontraktvilkår efter Rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten. Stillingen besættes som udgangspunkt på åremål. Hvis du er tjenestemand i forvejen, kan ansættelse på tjenestemandsvilkår være en mulighed. Ansættelsesområdet afhænger af ansættelsesformen.  

 

Nærmere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til afdelingschef David Tranekær Klemmensen på telefon 3392 5047 eller Mercuri Urvals konsulent Henriette von Essen-Leise på telefon 2943 5048.  

 

Sådan søger du

Ansøgning og CV, vedlagt eksamensbevis og eventuelt yderligere materiale uploades hos www.mercuriurval.com (referencenummer DK-04902) senest den 8. april 2018.

Hvis du er tjenestemand, skal din ansøgning stiles til Dronningen. Som led i rekrutteringen kan anvendelse af test være en mulighed. Samtaler holdes løbende.

 

Vi ønsker, at medarbejdernes sammensætning afspejler samfundets og ser frem til din ansøgning uanset personlig baggrund vi ser kun på kvalifikationer og kompetencer. 

 

I Undervisningsministeriet arbejder vi for at skabe det optimale faglige grundlag for, at ministeren, regeringen og Folketinget kan træffe de rigtige beslutninger på undervisningsområdet. Vores arbejdsopgaver spænder fra betjening af ministeren til udvikling af uddannelsers indhold, mål og kvalitet alt sammen med et fælles mål om at skabe fagligt stærke uddannelser til alle.

Skriv gerne at du har set jobbet hos Djøfs Jobunivers...

Lignende job
Standard Norge
Frist:
17-09-2018
Standard Norge
Frist:
17-09-2018