Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Praktiserende Lægers Organisation (PLO) søger juridisk chefkonsulent/advokat til overenskomst-afdelingen

Praktiserende Lægers Organisation, PLO

København, Storkøbenhavn

Indrykket
01-06-2018

Har du interesse i medlemsrådgivning og lyst til et spændende og udfordrende job i en markant organisation på sundhedsområdet, og kan du lide at arbejde i centrum af en politisk styret organisation? Så er du måske den rette til et job i PLO

PLOs sekretariat består af fire afdelinger: PLO-OK har primært fokus på overenskomsten om almen praksis, PLO-E tager hånd om efteruddannelsestilbud til praktiserende læger, PLA er lægernes arbejdsgiverforening og endelig PLO-kommunikation, som står for pressesager om kommunikationen måde internt og eksternt i organisationen.

Den ledige stilling som juridisk chefkonsulent/advokat er i PLO-OK, som er vores overenskomst-afdeling. Her vil dine arbejdsopgaver primært bestå af at:

  • yde rådgivning til praktiserende læger i forbindelse med overenskomst og sundhedslovgivning (dvs. ikke ansættelsesretlige spørgsmål, da de varetages af Praktiserende Lægers Arbejdsgiverforening)
  • følge op på overenskomstmæssige spørgsmål både centralt og lokalt
  • yde bistand til og sparre med PLOs bestyrelse og regionale tillidsfolk
  • deltage i forhandlinger vedrørende overenskomst og lokale aftaler
  • udvalgsbetjene

 

Vi forestiller os, at du er uddannet cand.jur./advokat, og at du har interesse i og gerne erfaring med sundhedsvæsenet. Du har gode formidlingsevner, er forhandlingsvant og kommunikerer klart i skrift og tale. Erfaring fra en lignende stilling eller i et politisk sekretariat vil være en fordel.

Du skal kunne håndtere mange forskelligartede opgaver og en til tider travl hverdag, hvor en fleksibel og ansvarlig tilgang til opgaverne er forventningen. Og så skal du have lyst til at indgå i et tæt, konstruktivt og forpligtende samarbejde med kolleger, hvor der er vide muligheder for selv at påvirke opgaverne.

Om os

Sekretariatet består af 40 medarbejdere, og vi bor lige ved Østerport Station, hvor vi deler hus med Lægeforeningen, Foreningen af Speciallæger og Yngre Læger.

Vi er en attraktiv arbejdsplads med gode kolleger og en uformel tone, fine udviklingsmuligheder og gode løn- og ansættelsesvilkår med udgangspunkt i statsoverenskomsten og i henhold til husaftale. Der forekommer arbejde udenfor normal dagsarbejdstid.

Stillingen er på fuld tid og ønskes besat d. 1. august 2018.

Send din ansøgning til plo@dadl.dk senest den 20. juni 2018. Du er velkommen til at kontakte vicedirektør Jette Stagsted Galatius på jsg.plo@dadl.dk eller tlf. 20214307.

PLO er en landsdækkende interesseorganisation for landets ca. 3500 alment praktiserende læger. Sekretariatet har til huse i Domus Medica tæt ved Østerport Station i København. PLO har et datterselskab, Praktiserende Lægers Arbejdsgiverforening (PLA), der bl.a. beskæftiger sig med de ansættelsesretlige spørgsmål i relation til almen praksis.

Del dette job

Kontakt
Praktiserende Lægers Organisation, PLO
Kristianiagade 12
2100 København Ø
Kontakt
Kristianiagade 12
2100 København Ø
Danmark
Arbejdssted
-----------
Afdeling
---------
Praktisk information
Oprettet
01-06-2018
Udløber
20-06-2018
Kviknummer
LJA-61892943
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, Konsulent og rådgivning, Politik og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Praktiserende Lægers Organisation, PLO

Adresse
Kristianiagade 12
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
01-06-2018
Udløber
20-06-2018
Kviknummer
LJA-61892943
Jobtype
Fuldtid
Fag
Jura, Konsulent og rådgivning, Politik og samfund
Beliggenhed