Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Praktikstillinger

Embassy of Denmark, Dublin

Indrykket
17-06-2019

Den danske ambassade i Dublin søger hvert år to praktikanter til både efterårssemesteret (1. august - 31. januar) og forårssemesteret (1. februar - 31. juli). Praktikperioden er på 6 måneder. Næste ophold er med start den 1. februar 2020. Ansøgningsfristen er 15. juli.

 

Arbejdsopgaver

Ambassaden i Dublin er en lille ambassade, hvor du vil få mulighed for at prøve kræfter med alle de forskellige emner og arbejdsopgaver, som en dansk repræsentation i udlandet beskæftiger sig med. Hvis du ønsker en afvekslende hverdag med opgaver inden for såvel politik, økonomi, eksportfremme og kultur, skal du søge en stilling hos os.

 

Du vil bl.a. skulle:

  • Bidrage til politiske indberetninger til Udenrigsministeriet, herunder om den indenrigspolitiske situation i Irland

  • Bidrage til eksport- og handelsrelaterede opgaver for at promovere danske virksomheder og løsninger.

  • Deltage i ambassadens seminarer og konferencer samt møder med irske samtalepartnere fra den offentlige administration, tænketanke, forskningsenheder, erhverv mv.

  • Afholde foredrag om Irland for danske besøgsgrupper

  • Besvare borger- og handelsrelaterede henvendelser

  • Deltage i tilrettelæggelsen af kulturopgaver

  • Bistå med ambassadens kommunikation via bl.a. sociale medier

 

Vi lægger vægt på, at du er bredt interesseret i ambassadens arbejdsområder og har en fleksibel indstilling til at løse mange forskellige opgaver. Som praktikant kan du være med til at forme arbejdet på ambassaden og det billede af Danmark, som vi sammen skaber. Udadvendthed og selvstændighed er afgørende for at kunne arbejde i et internationalt miljø og vi ser derfor gerne, at du er initiativrig, opfindsom og kan tænke ud af boksen. Du skal også være god til informationssøgning og have god analytisk sans. Det er også en fordel, hvis du er vant til at arbejde med kommunikation på de sociale medier. Vi arbejder på såvel engelsk og dansk, og vi forventer derfor at du er god til begge sprog både mundtligt som skriftligt.

 

Vilkår

Som ansøger skal du være indskrevet på en højere dansk eller udenlandsk læreanstalt. Du skal desuden have afsluttet en bachelorgrad ved praktikperiodens start. Praktikopholdet er ulønnet, men ambassaden yder et tilskud på p.t. kr. 3.000 pr. måned til dækning af faste udgifter.

 

Vi opfordrer alle, uanset personlig og uddannelsesmæssig baggrund til at søge stillingen hvis de mener, at de opfylder stillingens kriterier.

 

Ansøgning

Ansøgningsfristen er tirsdag den 15. juli 2020. Motiveret ansøgning (max. 1 A4-side) med CV, eksamensbevis for bestået bachelorgrad, karakterblad og evt. referencer bedes sendt til dubamb@um.dk med emnelinjen "Praktikansøgning. Forår 2020. Dit navn" i én samlet PDF-fil.

 

Mere information

Hvis du har spørgsmål vedr. praktikplads på ambassaden i Dublin, er du meget velkommen til at kontakte souschef Martin Ellehøj på marell@um.dk eller en af de nuværende praktikanter på linlin@um.dk (Line) eller maidha@um.dk (Maiken).


Del dette job

Kontakt

Embassy of Denmark, Dublin

Adresse 1
7th floor, Block E, Iveagh Court, Harcourt Rd.
2 Dublin
Danmark
Praktisk information
Oprettet
17-06-2019
Udløber
15-07-2019
Kviknummer
LJA-74122459
Jobtype
Fuldtid
Praktikant/trainee
Arbejdsområde
Administration, Kommunikation og medier, Kultur, Politik og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Cabinet de Recrutement ETUDE ET PROJET

Spie Batignolles

Del dette job

Virksomhedsinformation

Embassy of Denmark, Dublin

Adresse
7th floor, Block E, Iveagh Court, Harcourt Rd.
2 Dublin
Irland
Praktisk information
Indrykket
17-06-2019
Ansøgningsfrist
15-07-2019
Kviknummer
LJA-74122459
Jobtype
Fuldtid
Praktikant/trainee
Kategori
Administration, Kommunikation og medier, Kultur, Politik og samfund
Beliggenhed