Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

PRAKTIKPLADS, Public Diplomacy med fokus på eksportfremme

Den Danske Ambassade i Washington

Indrykket
07-01-2020

Praktikopholdet er for en 6-måneders periode, 1. august 2020 31. januar 2021

Opgaver

Du får en vigtig rolle i ambassadens og det danske generalkonsulat i Chicagos presse- og kommunikationsindsats med særlig fokus på sociale medier samt fremme af dansk eksport og danske værdier. Arbejdet spænder fra profilering af Danmark og ambassaden på sociale medier til øget fokus og synlighed af danske virksomheders eksportsuccesser og dansk-amerikansk samhandel generelt samt danske styrkepositioner. Dine opgaver vil bl.a. skrive og redigere nyheder til ambassadens hjemmeside og foretage målrettet medieovervågning. Derudover vil du komme til at opdatere og videreudvikle ambassadens LinkedIn-, Instagram-, Facebook- og Twitter-profil samt producere, optage og klippe film og andet indhold til de sociale medier.

Du vil selv få indflydelse på, hvilke aktiviteter ambassaden skal prioritere i din praktikperiode, og ambassaden er meget lydhør over for nye forslag til forbedringer af ambassadens kommunikationsindsats. Vi arbejder med frihed under ansvar og ud fra devisen om, at den bedste idé altid vinder.

Forventninger til praktikanten:

Du er sandsynligvis i gang med en videregående uddannelse med fokus på medier, kommunikation, formidling eller journalistik. Du skriver flydende, levende og korrekt på dansk og engelsk på meget højt niveau. Og du har erfaring og flair for sociale medier.

Det er en fordel, hvis du har erfaring med videoproduktion, web-redigering og har i øvrigt kendskab til standardprogrammerne i Microsoft Office. Du skal samtidig være opmærksom på, at der også er administrative opgaver i forbindelse med arbejdet i afdelingen. Du er udadvendt, selvstændig og kreativ. Der vil være opgaver og projekter som skal udføres uden for normal arbejdstid (aften og evt. weekender).

Praktikvilkår:

Der er tale om ulønnet praktik. Praktikanten vil dog modtage refusion af udgifter forbundet med praktikopholdet op til DKK 4.000 pr. måned.

Hvem kan komme i praktik?

Praktikanten kan enten være dansk eller udenlandsk statsborger tilmeldt et studium på en højere dansk læreanstalt. For danske statsborgere gælder endvidere, at man kan være tilmeldt et studium på en højere udenlandsk læreanstalt. Det er en forudsætning, at praktikanten forbliver tilmeldt et studium på den højere danske eller udenlandske læreanstalt under praktikopholdet. En praktikant, der allerede er i besiddelse af en akademisk uddannelse på masterniveau, skal være indskrevet på en kandidatuddannelse i Danmark for at komme i betragtning.

Ansøgningsfrist: 1. marts 2020

Kortfattet ansøgning bilagt CV, eksamensresultater og eventuelle udtalelser mærkes Praktikantansøgning Public Diplomacy og eksportfremme og sendes pr. mail til wasambinternship@um.dk. Ansøgningen med tilhørende dokumentation bedes scannet i ét PDF dokument. Yderligere oplysninger kan fås hos Cecilia Hornum Skogstad på tlf. +1 202 655-9767 eller e-mail til cecsko@um.dk .


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Den Danske Ambassade i Washington

Adresse 1
3200 Whitehaven St. NW
20008 Washington
Danmark
Adresse 2
3200 Whitehaven St. NW
20008 Washington
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-01-2020
Udløber
01-03-2020
Kviknummer
LJA-78771726
Jobtype
Praktikant/trainee
Arbejdsområde
IT, web og teknologi, Kommunikation og medier, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Den Danske Ambassade i Washington

Adresse
3200 Whitehaven St. NW
20008
Washington
Danmark
Praktisk information
Indrykket
07-01-2020
Ansøgningsfrist
01-03-2020
Kviknummer
LJA-78771726
Jobtype
Praktikant/trainee
Kategori
IT, web og teknologi, Kommunikation og medier, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed