Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

PRAKTIKPLADS, Public Diplomacy med fokus på eksportfremme

Den Danske Ambassade i Washington

Indrykket
09-08-2019

Den danske ambassade i Washington, DC søger en studerende til praktikophold med fokus på public diplomacy, presse og kommunikation samt fremme af dansk eksport og danske løsninger.

 

Praktikopholdet er for en 6-måneders periode, 1. februar 2020 31. juli 2020.

 

Opgaver

Du får en vigtig rolle i ambassadens og det danske generalkonsulat i Chicagos presse- og kommunikationsindsats med særlig fokus på sociale medier samt fremme af dansk eksport og danske løsninger.

 

Arbejdet spænder fra profilering af Danmark og ambassaden i amerikansk og dansk presse til øget fokus og synlighed af danske virksomheders eksportsuccesser og dansk-amerikansk samhandel generelt samt danske styrkepositioner. Dine opgaver vil bl.a. være at bistå med kontakten til danske og amerikanske journalister, skrive og redigere nyheder til ambassadens hjemmeside og foretage målrettet medieovervågning. Derudover vil du komme til at opdatere og videreudvikle ambassadens LinkedIn-, Instagram-, Facebook- og Twitter-profil samt producere, optage og klippe film og andet indhold til de sociale medier.

 

Du vil selv få indflydelse på, hvilke aktiviteter ambassaden skal prioritere i din praktikperiode, og ambassaden er meget lydhør over for nye forslag til forbedringer af ambassadens kommunikationsindsats. Vi arbejder med frihed under ansvar og ud fra devisen om, at den bedste idé altid vinder.

 

Forventninger til praktikanten:

Du er sandsynligvis i gang med en videregående uddannelse med fokus på medier, kommunikation, formidling eller journalistik. Du skriver flydende, levende og korrekt på dansk og engelsk på meget højt niveau. Og du har erfaring og flair for sociale medier.

 

Det er en fordel, hvis du har erfaring med videoproduktion, web-redigering og har i øvrigt kendskab til standardprogrammerne i Microsoft Office. Du skal samtidig være opmærksom på, at der også er administrative opgaver i forbindelse med arbejdet i afdelingen. Du er udadvendt, selvstændig og kreativ. Der vil være opgaver og projekter som skal udføres uden for normal arbejdstid (aften og evt. weekender).

 

Praktikvilkår:

Der er tale om ulønnet praktik. Praktikanten vil dog modtage refusion af udgifter forbundet med praktikopholdet op til DKK 4.000 pr. måned.

 

Hvem kan komme i praktik?

Praktikanten kan enten være dansk eller udenlandsk statsborger tilmeldt et studium på en højere dansk læreanstalt. For danske statsborgere gælder endvidere, at man kan være tilmeldt et studium på en højere udenlandsk læreanstalt. Det er en forudsætning, at praktikanten forbliver tilmeldt et studium på den højere danske eller udenlandske læreanstalt under praktikopholdet. En praktikant, der allerede er i besiddelse af en akademisk uddannelse på masterniveau, skal være indskrevet på en kandidatuddannelse i Danmark for at komme i betragtning.

 

Ansøgningsfrist: 1 september 2019.

 

Kortfattet ansøgning bilagt CV, eksamensresultater og eventuelle udtalelser mærkes Praktikantansøgning Public Diplomacy og eksportfremme og sendes pr. mail til wasambinternship@um.dk. Ansøgningen med tilhørende dokumentation bedes indskannes i ét PDF dokument. Yderligere oplysninger kan fås hos Cecilia Hornum Skogstad på tlf. +1 202 655-9767 eller e-mail til cecsko@um.dk.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Den Danske Ambassade i Washington

Adresse 1
3200 Whitehaven St. NW
20008 Washington
Danmark
Adresse 2
3200 Whitehaven St. NW
20008 Washington
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-08-2019
Udløber
01-09-2019
Kviknummer
LJA-74741358
Jobtype
Praktikant/trainee
Arbejdsområde
Kommunikation og medier
Ansøg nu
Job i virksomheden

Del dette job

Virksomhedsinformation

Den Danske Ambassade i Washington

Adresse
3200 Whitehaven St. NW
20008
Washington
Danmark
Praktisk information
Indrykket
09-08-2019
Ansøgningsfrist
01-09-2019
Kviknummer
LJA-74741358
Jobtype
Praktikant/trainee
Kategori
Kommunikation og medier
Beliggenhed