Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Praktikplads, Presse og Public Diplomacy med fokus på eksportfremme

Den Danske Ambassade i Washington

Indrykket
28-01-2019

Den danske ambassade i Washington, DC søger en studerende til praktikophold med fokus på public diplomacy, kommunikation og fremme af dansk eksport og danske løsninger.

Praktikopholdet er for en 6-måneders periode, 1. august 31. januar 2020. Praktikstedet er den danske ambassade i Washington, DC.

Opgaver
Du får en vigtig rolle i ambassadens presse- og kommunikationsindsats med særlig fokus på fremme af dansk eksport, danske løsninger og kompetencer.

Arbejdet spænder fra profilering af Danmark og ambassaden i amerikansk og dansk presse til øget fokus og synlighed af danske virksomheders eksportsuccesser og dansk-amerikansk samhandel generelt samt danske styrkepositioner indenfor vedvarende energi, energi effektivisering, vandteknologi, sundhed, landbrug og fødevarer, design samt IT.

Dine opgaver vil bl.a. være at producere, optage og klippe film og andet indhold til de sociale medier, Skrive og redigere nyheder til ambassadens hjemmeside, at opdatere og videreudvikle hjemmesiden i samarbejde med ambassadens øvrige medarbejdere, opdatere og videreudvikle ambassadens LinkedIn- Facebook- og Twitter-profil samt igangsætte et helt nyt nyhedsbrev.

Du vil selv få indflydelse på, hvilke aktiviteter ambassaden skal prioritere i din praktikperiode, og ambassaden er meget lydhør over for nye forslag til forbedringer af ambassadens kommunikationsindsats. Vi arbejder med frihed under ansvar og ud fra devisen om, at den bedste ide altid vinder

Forventninger til praktikanten:

  • Du er sandsynligvis i gang med en videregående uddannelse med fokus på medier, kommunikation, formidling eller journalistik.

  • Du skriver flydende, levende og korrekt på dansk og engelsk på meget højt niveau. Og du har erfaring og flair for sociale medier.

  • Det er en fordel, hvis du har erfaring med videoproduktion, web-redigering og har i øvrigt kendskab til standardprogrammerne i Microsoft Office.

  • Du skal samtidig være opmærksom på, at der også er administrative opgaver i forbindelse med arbejdet i afdelingen.

  • Du er udadvendt, selvstændig og kreativ.

Der vil være opgaver og projekter som skal udføres uden for normal arbejdstid (aftenen og evt. weekender).

Praktikvilkår: Der er tale om ulønnet praktik. Praktikanten vil dog modtage refusion af udgifter forbundet med praktikopholdet op til DKK 4.000 pr. måned.

Hvem kan komme i praktik?
Praktikanten kan enten være dansk eller udenlandsk statsborger tilmeldt et studium på en højere dansk læreanstalt. For danske statsborgere gælder endvidere, at man kan være tilmeldt et studium på en højere udenlandsk læreanstalt. Det er en forudsætning, at praktikanten forbliver tilmeldt et studium på den højere danske eller udenlandske læreanstalt under praktikopholdet. En praktikant, der allerede er i besiddelse af en akademisk uddannelse på masterniveau, skal være indskrevet på en kandidatuddannelse i Danmark for at komme i betragtning.

Ansøgningsfrist: 1. marts 2019.

Kortfattet ansøgning bilagt CV, eksamensresultater og eventuelle udtalelser mærkes Praktikantansøgning Public Diplomacy og eksportfremme og sendes pr. mail til wasambinternship@um.dk. Ansøgningen med tilhørende dokumentation bedes indskannes i ét PDF dokument. Yderligere oplysninger kan fås hos Rasmus Strøyer Christophersen på tlf. +1 202 797 5362 eller e-mail til Rasmch@um.dk.


Del dette job

Kontakt

Den Danske Ambassade i Washington

Adresse 1
3200 Whitehaven St. NW
20008 Washington
Danmark
Adresse 2
3200 Whitehaven St. NW
20008 Washington
Danmark
Praktisk information
Oprettet
28-01-2019
Udløber
01-03-2019
Kviknummer
LJA-70150034
Jobtype
Praktikant/trainee
Arbejdsområde
Administration, IT og web, Kommunikation og medier, Politik og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Den Danske Ambassade i Washington

Adresse
3200 Whitehaven St. NW
20008
Washington
Danmark
Praktisk information
Indrykket
28-01-2019
Ansøgningsfrist
01-03-2019
Kviknummer
LJA-70150034
Jobtype
Praktikant/trainee
Kategori
Administration, IT og web, Kommunikation og medier, Politik og samfund
Beliggenhed