Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

PRAKTIKOPSLAG: Public Affair efterår 2023

SYNERGI

København, Storkøbenhavn

Indrykket
02-03-2023

Kunne du tænke dig at få et unikt indblik i det politiske maskinrum hos en grøn interesseorganisation, der arbejder for at sænke Danmarks CO2-udledning og energiforbrug? Så har du muligheden som ny politisk praktikant i efterårssemesteret hos SYNERGI, der er stiftet af nogle af Danmarks største virksomheder: Danfoss, Grundfos, ROCKWOOL og VELUX.  

Du vil bl.a. få erfaring med:

  • Public affairs-arbejde på klima- og energiområdet i tæt samarbejde med vores medlemsvirksomheder
  • Arbejde med politisk interessevaretagelse rettet mod både Christiansborg og EU
  • Udarbejdelse af taler, præsentationer, baggrundspapirer mv. til SYNERGIs direktør og bestyrelsesformand i forbindelse med konferencer og andre større arrangementer, samt arrangere SYNERGIs egen konference
  • Research af det klima- og energipolitiske område, dansk og europæisk lovgivning samt udspil fra forskellige aktører og formidling heraf til SYNERGIs interessenter.
  • Afholdelse af konferencer
  • Og meget andet!

Hos SYNERGI vil du blive en helt central del af arbejdet med at fremme den grønne dagsorden i det politiske system. Vi er et relativt lille hold men med store ambitioner for at rykke Danmark og EU i en grønnere retning. Som praktikant er du derfor helt uundværlig i vores daglige arbejde og indgår i teamet på lige fod med de resterende medarbejdere og tildelingen af ansvar vil naturligt stige i takt med, at dine kompetencer udvikler sig under praktikforløbet.

Om dig

Du er i gang med sidste år af din bachelor eller en kandidat på en samfundsfaglig videregående uddannelse og har et ønske om at omsætte din teoretiske viden til praksis.

Du har kendskab til det politiske landskab, både på lokalt, nationalt og på EU-niveau, er selvkørende og arbejder struktureret, velorganiseret og effektivt. Du er god til at skrive og kan formidle komplekse problemstillinger på en letforståelig måde på både dansk og engelsk.

Det er en fordel, at du er interesseret i den grønne omstilling, og at du har erfaring med politik eller kommunikation, fx fra et politisk ungdomsparti, Christiansborg eller en interesseorganisation.

Vi forventer, at du har mod på at kaste dig ud i de mange opgaver i vores organisation, men sammen finder vi også ud af, hvad du især ønsker at dygtiggøre dig inden for. Under dit praktikforløb vil du få masser af sparring og feedback fra dine kolleger, så du får en stejl læringskurve.

Om os

SYNERGI blev etableret i 2018 af Danfoss, Grundfos, ROCKWOOL og VELUX og er en interesseorganisation, der arbejder for at reducere vores store energispild i bygninger og i industrien. Målet er at gøre Danmark uafhængigt af fossile brændsler på den billigst mulige måde, skabe bedre og sundere boliger for danskerne og fortsat sikre og udbygge den grønne danske vækst, eksport og beskæftigelse.

Du kan læse mere om SYNERGI på www.synergiorg.dk.

 

Praktisk

Vi lægger stor vægt på at indrette et praktikforløb, der matcher dine forventninger, kompetencer og faglige interesser. Praktikken vil foregå som et læringsforløb, hvor du gennem et tæt samarbejde og løbende samtaler med både direktør og praktikantvejleder fastsætter mål for udviklingen af dine kompetencer. Der vil desuden være mulighed for at deltage i besøg hos SYNERGIs medlemsvirksomheder, relevante konferencer, mv.

Stillingen er fuldtid, men vi er selvfølgelig fleksible, hvis du fx sideløbende skal følge et fag eller skrive en opgave i forbindelse med din uddannelse. Praktikken løber fra 1. august til 30. januar. Stillingen er ikke lønnet, men du kan modtage en månedlig erkendtlighed på 3.000 kr. og har gratis kantineordning i hele perioden.

Send din ansøgning

Lyder ovenstående som noget for dig? Så send en kort ansøgning og CV til job@synergiorg.dk

Vi behandler ansøgningerne løbende og lukker processen, når vi har fundet den rigtige kandidat. Send derfor gerne din ansøgning allerede i dag!

Eventuelle spørgsmål kan rettes til Anders Gerhard Jørgensen på tlf. +45 20 30 81 57 eller agj@synergiorg.dk

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

SYNERGI

Adresse 1
Vesterbrogade 1C, 5. sal
1620 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
02-03-2023
Udløber
01-04-2023
Kviknummer
LJA-84579870
Jobtype
Fuldtid
Praktikant/trainee
Arbejdsområde
Kommunikation og medier, Miljø og energi, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

SYNERGI

Adresse
Vesterbrogade 1C, 5. sal
1620
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
02-03-2023
Ansøgningsfrist
01-04-2023
Kviknummer
LJA-84579870
Jobtype
Fuldtid
Praktikant/trainee
Kategori
Kommunikation og medier, Miljø og energi, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed